tebol
tebol (üye)
İstanbul / Firma

Coolpix 995 Den Daha İyi Bir Makine

Arkadaşlar merhabalar benim bir kaç sorum olcaktida yardimci olursaniz sevinirim. Olayi biraz açarak annatcam bizim işimizin konusu serigrafi porselenlerin baskılarini yapiyoruz bunun içinde çok gelişmiş bir tasarim kısmımız var ve piyasadaki yapılan ürünleri kendi yaptiğimiz ürünlerin resimlerini çekmekte kullandıgımız CoolPix 995 bize artik net sonuçlar vermiyor bizde değiştirme karari aldik ve çok yakından çekim için net görüntü vercek elimizdeki makinadan daha kaliteli bir makina olarak ne önerirsiniz şimdiden teşekkür ederiz. Marka nikon olursa daha iyi olur çok memnunuz makineden çünki.

Tarih: 31 Ocak 2005, 17:07 - İp: yok
ozgur foto
ozgur foto (üye)
İstanbul / Firma

ödeyebileceğniz fiyat aralığını yazarsanız daha net cevap yazabiliriz.

Tarih: 1 Şubat 2005, 09:37 - İp: yok
tankut
tankut (üye)
Ankara / Amatör

yakın çekim konusunda nikon makineler oldukca iyi bence... 995'e yakin olmasi konusunda 4500 modelini onerebilirim ayrica makro isigi ile daha iyi sonuc alabilir yurt dışından getirtebileceğiniz makro lenslerle daha iyi sonuclar alabilirsiniz. nikon coolpix 4500 4 megapixellik bir makine ve bu size yeterli olamayabilir! Birde 4500 artik uretilmeyen bir model, piyasada bulmak zor olabilir...

#Tankut' tarafından 02.02.2005 00:20:57 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 1 Şubat 2005, 23:18 - İp: yok
tebol
tebol (üye)
İstanbul / Firma

ya ben zaten bundan daha iyi bişi istiyorum 995 daha iyi bişi olsun yani bize yetişemiyor 995 daha üst bişiler lazim ama pek anlamıyorum ben makınalardan bana yetmedıgı solendı daha iysini istiyolar bende size soram dedim

Tarih: 2 Şubat 2005, 00:18 - İp: yok
tankut
tankut (üye)
Ankara / Amatör

4500 zaten 995'in bir üst modeli! yakin cekim konusunda da gayet iyi ben yaklasik 5 aydir kullaniyorum ve oldukça memnunum yakin cekimleri konusunda ama daha üst bişeyler istiyorsanız benden önce yazan arkadaşın dediği gibi bir fiyat aralığı verirseniz çok iyi olur çünkü çok model var... iyi günler...

#Tankut' tarafından 02.02.2005 00:31:54 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 2 Şubat 2005, 00:24 - İp: yok
  • 1