sedatbb
sedatbb (üye)
İzmir / Meraklı

Cok İlginctir...

selam arklar.bende bu olaya yeni girenlerdenim.ilk basta amator bir makine ile baslayayım dedım ama.cok ilginctir bu makine bayagı iyi cıktı.valla ben berbat olur diye dusundum ama.cok iyi goruntuler alıyorum.fiyat/performans olayı yani.cektigim makro resimleri eger yayınlarlarsa gorursunuz.(umarım!)sizce bu makina nasıl?kotuyse hala iade edebilrimde!

AKITA DC4380
4.0MP
f=4.6-13.8mm 1:2.7-4.8

Tarih: 6 Haziran 2005, 15:21 - İp: yok
suysal1
suysal1 (üye)
Denizli / Amatör

sedatbb onu da iade etsene. 15 gün işi çok iyi . Keşke hiç para vermeseydim makinama da bütün markaları ve modelleri senin yaptığın gibi değiştirip kullanabilseydim. Hüngür küldür hüngür tüydür (ağlamanın yeni versiyonu kasetçilerde) . üzdün beni )))))))

Şaka bir tarafa makina seni tatmin ediyorsa hiç kafanı karıştırma.

 

Tarih: 7 Haziran 2005, 09:06 - İp: yok
murat 856
murat 856 (üye)
Çanakkale / Doğa Fotoğrafçısı


inşallah dadanagast yakında dediğin gibi alacağım.Ama sende alacaksın haa yoksa o makinayı kullanamam senin öyle içini yediği ve rüyalarına girdiği sürece...

 

Tarih: 7 Haziran 2005, 22:03 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

aman murat, esim evden kovar demistim hani.. kovar valla.. simdi bir DSLR daha alacagim desem; "onu iyice hallettin, ha..." der bana.. gun boyu oturup mesaj yaziyoruz forumda, disarida fotograf cekmek varken.. ama bizim burada havalar da berbat; hergun yagmurlu.. ne edeyim ne yapayim diyorum; kendimi bahcede buluyorum makinemle birlikte.. biktim aslinda hep ayni kurbagayi, ariyi, cicegi cekmekten..
saka bir yana, haftaya insallah ucak muzesinde fotograflamaya gidecegim..
en iyisi once benim bir compact almam; seneye de 30D alirim artik..

 

Tarih: 8 Haziran 2005, 03:41 - İp: yok