doctore
doctore (üye)
İzmir / Amatör

Casio

Arkadaşlar Casio - Exilim Z50 5.0MP Dijital Fotoğraf Makinesi sizce nasıl?Bellek az değil mi?tavsiye edermisiniz?Özellikle bu makineyi kullanan varsa ve makine hakkında görüş bildirirse çok sevinirim.
Şimidden teşekkürler

Tarih: 5 Haziran 2005, 01:34 - İp: yok
gazi2002
gazi2002 (üye)
Adana / Amatör

merhaba doctore;
Ben de casio exilim kullanıyorum. Ben makinemden memnunum. Ama bunun beğenmemizin yanında da eksi yanları da var tabii ki. İlk olarak söleyebileceğim şey.::Flash Mesafesi::. ve ayrıca kullandığı lens.Lens Pentax....Pentax lenslerin benim tespitime göre kaalı alanlarda flashsız net bir görüntü alamıyorsunuz. Distortion çok fazla oluyor. Gece çekimlerinde özellikle uzak mesafelerde ---yaklaşık 1,5-2 metre gibi---bu distortion çok belli oluyor. Bunların yanında bu kusurları örtebilecek çok özelliği de var. Mesela hazır çekim modları...(Flower,night scene,portre.....gibi 21 tane).Macro çekimleri müthiş..İstersen benim çektiğim çiçekleri incele..Ayrıca videosu çok kaliteli...Bunu eleştirenler var ama sen çek bi gör bakalım...Ses kalitesi mükemmel... Fotograf tabı çok kaliteli...Mat tab yaptırdığında gece ortaya çıkan distortion ortadan kalkıyo...Sana kesinlikle tavsiye ederim.Bunun yanında + sı çok fazla olan bir makine(sony+ )

 

Tarih: 31 Temmuz 2005, 23:56 - İp: yok
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

Aynı makinenin ogatech olanı da var Yashika kyocera olanı da hangisi ucuzsa onu al ama benim fikrimi sorarsanbu kategoride panasonic marka al.

 

Tarih: 31 Temmuz 2005, 23:59 - İp: yok
yekaga
yekaga (üye)
İstanbul / Amatör

ex-z50 yerine Z57 çıktı ama o bile 640x480 30fps video çekemiyor.
panasonic fx8 aldım memnunum.

 

Tarih: 3 Ağustos 2005, 14:01 - İp: yok
  • 1