haluk01
haluk01 (üye)
İstanbul / Amatör

Canon S80, Canon 610/20,nikon 7900

Merhaba arkadaşlar,

Bir süredir forumu takip ediyorum ve nihayet kemdimce yeterli bütçeyi ayırıp bir dfm almaya karar verdim.Aradığım temel özellik manuel kullanım imkanının olması ve sırasıyla,

-Makro çekimlerinin iyi olması
-Gece ve az ışıklı ortamlarda kullanabilmem (akvaryum fotoğrafları)
-Video çekim özelliğinin/süresinin iyi olması

Canon S80, S2 IS, Canon 610 veya 620 ve Nikon 7900 arasından hangisini seçmeliyim veya bunlar haricinde ne önerirsiniz.Aralarında oldukça fiyat farkı var ama alıp sonra pişman olmaktansa önceliğim fiyatından çok benim ihtiyaçlarıma cevap verebilmesi.

Değerli önerileriniz için şimdiden çok teşekkürler.

Tarih: 3 Şubat 2006, 11:54 - İp: yok
caglareral
caglareral (üye)
İzmir / Amatör

Fuji 5600, sınıfının en iyi fotoğraf makinalarından biri. fatoğraf kalitesi tatmin edici olmakla beraber az ışıklı ortamlarda çok başarılı bir makina. yalnız 10 cm makro mesafesi senin için yeterli gözükmese de fiyatı çok makul olan fuji5600'ün yanında bir makro lens de alabilirsin. sitede bu makinayı kullanan arkadaşlar var. sitede aratırsan 5600 ile ilgili bilgilere ulaşabilirsin. Senin gösterdiğin makinalar maksimum 400 ISO oldukları için az ışıklı ortamda çok performanslı değiller. Dediğim gibi senin için en uygun makina fuji 5600 gibi görünüyor.. ayrıca video konusunda da tatminkar bir makinadır.

Tarih: 3 Şubat 2006, 12:19 - İp: 85.***.**6.114
feridunb
feridunb (üye)
Ankara / Amatör

senin saydığın makineler içinde tartışmasız s80
video kalitesi en yüksek s80
objektif (geniş açılı) s80
ama gece çekimleri için çağlarerar ı dikkate almalısın...
compact da ıso400

Tarih: 6 Şubat 2006, 13:55 - İp: 84.***.**0.227
  • 1