pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Canon S2 Mi, Sony Dsc H1 Mi

sitelerden fotoğraflarıda dahil herşeylerini karşılaştırdım.sony tele, close up, 1 gb kart ile birlikte 100 euro daha ucuza mal oluyor.hangisini alayım.kullananlar var ise veya bilen var ise yardımcı olsun

Tarih: 18 Haziran 2005, 21:24 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

sony al bence.. 100 euro az para degil.. hatta 100 euro ile bir hafiza karti daha alirsin..
birbirlerine cok yakin makineler zaten..

Tarih: 18 Haziran 2005, 22:10 - İp: yok
integral77
integral77 (üye)
Ankara / Amatör

Ben de internetteki fotoğraflarına baktım sony biraz daha iyi gibi, bazı özellikler açısından da canon üstün.Bence iki makine de yakın.Dolayısıyla fiyattan ötürü sony

Tarih: 18 Haziran 2005, 22:27 - İp: yok
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

yanlış hesaplamışım yaklaşık 50 euro.h1 710 euro, s2 767 euro sony pil+şarj makinnası +lens adaptörünü bedava veriyor.
ama canon bence daha çok fotoğraf makinası markası gibi duruyor.ayrıca fotoğrafları daha keskin ve net gibi.sony biraz daha bulanık gibi

Tarih: 19 Haziran 2005, 00:51 - İp: yok
tradewind
tradewind (üye)
İstanbul / Firma

fiyatta yanlisiniz var,

canon S2: 675$ (hersey dahil)

Tarih: 19 Haziran 2005, 14:39 - İp: yok
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

herşey dahilden kastınız nedir. anlayamıyorum. korgoyumu kastediyorsunuz.
ben her iki makinayı 1 gb pro kart, (Sony 1 gb +512 mb) close up lens, telephoto objektif, tele konvertör ile birlikte bu fiyata alıyorum
fiyat farkı olmasa hemen canon alacağım ama çok büyük bir fark var.aklıma takıldı kaldı. tam bir kararsızlık içindeyim. ne olur yardım ediniz

Tarih: 19 Haziran 2005, 17:37 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

selam pazarbey,
aralarinda sadece 57 euro farklilik var; 710 euroyu verebildigine gore bence 57 euro'yu da dert etme.. zaten canon marka olsun da istiyorun; sony alip da sonradan uzulmeye deger mi hic 57 euro icin? degmez.. hemen git canon al, bir daha da arkana bakma bence..

Tarih: 19 Haziran 2005, 20:22 - İp: yok
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

evet en iyisi canon .kamera konusunda sony tartışılmaz bir marka ama fotoğraf makinasında canon bence en iyisi.teşekkür ederim ilginize

Tarih: 21 Haziran 2005, 00:54 - İp: yok
ca_non
ca_non (üye)
Ankara / Meraklı

ikiside değil olympus e510

Tarih: 11 Temmuz 2007, 15:05 - İp: 77.***.**4.51
  • 1