suysal1
suysal1 (üye)
Denizli / Amatör

Canon S1 Is İle İlgili Her Şey

Arkadaşlar Canon S1 ile ilgili bir çok şeyi pek yakında http://www.completephpbb.com/fotoforum 'da bulacaksınız. Menülerinin kullanımı ve ne anlama geldiğini burada bulacaksınız. Kullanım kılvuzuyla ilgisi yok yalnız. Makinanın kullanımıyla ilgili Çekim ipuçları gibi... Ohara'nın da katkılarıyla tabi..

Tarih: 21 Aralık 2004, 17:17 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

ya oyle iste..
beydhude gecen su omrumuzde bir hos sada idi o forum.. geldiiii gectiiii.. yaslandik be suysalim...

...ama hala daha hangi makineyi alacagiz forumunda dil dokuyoruz.. hatta bu sele bizlerde kapilmis gidiyoruz, ben acaba lens mi alsam yoksa bir tane de compact mi ceksem kendime diyorum en yakin zamanda.. hani bendeki fotograf makinesini iyice hallettim..
yok yok.. en iyisi ben o seanslardan birine katilayim, hani halka seklinde toparlaniyorlar da sarkilar soyleyip herkes kendi dertlerinden falan bahsediyor.. iste ondan.. orada da biri cikar, fotograf makinesi almak istiyordur; hadi kurtul isin icinden yine..
..
komiktir, ise gidiyorum; aralarda mutlaka elimde bir fotograf dergisi var.. okuya okuya hafiz olacagim sonunda.. icimden de: "ah keske biri sorsa birseyler de anlatsam" geciyor..

 

Tarih: 16 Haziran 2005, 10:28 - İp: yok
suysal1
suysal1 (üye)
Denizli / Amatör

Ah ah Evladım Dadanagast sakallarım bile önceden yemyeşildi yeşildi, ağardı gitti şimdi
Dadangast fotoğraf işi acayip bir tutku gerçekten. Boş vakitlerimi bende fotoğraf işleriyle değerlendiriyorum. Dadangast yardım sevrliğin konusunda çok takdir ediyorum. Hep böyle kal.

 

Tarih: 17 Haziran 2005, 09:04 - İp: yok
tumen
tumen (üye)
Antalya / Amatör

suysal merhaba.kullanım kılavuzunu aldım tr den.halada türkiyedeyim.sen makinede filtre kullanıyormusun.kullanıyorsan ne kullanıyorsun.ben polarize filtre almayı düşünüyorum.bizim makineler gidiyormu bu tarz filtreler.önerbileceğin bir filtre markası ve modeli varmı.bi yol gösterirsen sevinirim.hoşçakal.

 

Tarih: 20 Haziran 2005, 20:38 - İp: yok
suysal1
suysal1 (üye)
Denizli / Amatör

Tümen ben filte kullanmıyorum. Filte için adaptör ve bayonet seti alman lazım. Harici takılan ve makinanın boyutunu büyüten bir aparat. Canon bayii ile konuşta yardımcı olurlar bu konuda. Makinana taktığın bayonetin çapı ile uygun olması lazım. Filtreler hakkında fazla bilgim yok. Polarize ve ultarviyole filtre alman isabetli olur.

 

Tarih: 21 Haziran 2005, 11:02 - İp: yok