Fotoğrafçılık Forumları
Canon S-60
Arkadaşlar merhaba...
Geçen yıl aldığım canon s 60 model için yorumlarınıza başvurmak istiyorum.Sebebi de bu makinenin umduğum gibi çıkmaması.Yani özellikleri ve kullanım kolaylığı bakımından istediğim performansı sağlıyor fakat iş noise olayına gelince biraz makine şişiyor.Halbuki bu makineyi almadan bayaa araştırma yapmıştım hatta s 30 modelini denedim bir süre ve beğendim sonra s60 modeli illaki daha iyi dir.dedim ve denemeden stınaldım ama internetten indirdiğim sample resimlerdeki kaliteyle bendeki makinenin kalitesi aynı değil.ama bir arıza olduğunu hissettirecek kadarda farklı değil.Bu makinadan kullanan var mı acaba...
s70 kullanmıştım bir dönem.
resim kalitesi oldukça iyidir. ISO ile bu tür kompakt makinalarda bence 200 asa üstüne çıkmamak gerekir içiniz rahat olsun oldukça iyi bir model başka bir sıkıntınız varsa tekrar yardımcı olabilirim.
[email protected]
çok teşekkür ederim sayın eos..
hep düşük isolarda çekmeye çalışıyorum bu yüzden ama canon olunca bunu kabul edemiyorum.bir sony de bu yok..
bişey sormak istiyorum.pentax p 30 slr analog makinem var.hanimex 70-200 objektifim var ama ben pek memnun değilim bu makineye göre contax objektif bakmıştım 60 ytl idi.fiyatı ucuz geldiği için almadım.sizin bir öneriniz olabilirmi...
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Portekiz'de 5. Piri Reis Kongre Kitabında Hikayelerim Çıktı
13 May. 2025, 18:32 serdar102
05013 May. 2025, 18:32
serdar102 -
-
Sayın Arkadaşlar. Çok Yeniyim Yardıma İhtiyacım Var
03 May. 2025, 18:10 aslls
019103 May. 2025, 18:10
aslls -