Fotoğrafçılık Forumları
Canon Mu Panasonic Mi??
ben panasonic tz3 ile canon ixus 860 arasında kaldım
aslında baktığım makinelerin optik zoomlarına önem verirdim ama gece çekimlerinde optik zoom arttıkça resim titremş gibi oluyrmuş bu sorun benim kafamı karıştırdı daha çok gece fotoğrafları için bi makine bakıyorum..
siz olsanız bu 2 makineden hangisini alırdınız ya da başka hangi makineyi önerirsiniz..
sadece canon diyorum başka bir şey demiyorum... ben olsam canon olanı gözüm kapalı alırdım...
Gece tripodsuz foto cekmek o makinelerle nerdeyse imkansız. Ben de olsam Canon derdim ama Panasonic'ta aşağı kalmayacaktır zaten neredeyse aynı kalitededirler.
canon ,canondur
Arkadaşın dediği gibi özellikle gece çekimlerinde tripod ile sabitlemezsen her makinada bulanıklık meydana gelir. Çünkü makina gece çekiminde düşük ışık alacağı için pozlamayı gecikterecek, böylece herhangi bir el titremesi fotoğrafta bulanıklığa neden olacaktır.
Ben olsam Panasonic TZ3'ü alırdım. Çünkü makina 10X zoom'a sahip ve bence kompakt bir makina için mükemmel bir özellik. Sonuçta bu tür makinalar biraz da olsa kullanışlı ve pratiklik için tasarlanmış. Canon lens ve teknoloji olarak daha iyi olsa da bence Panasonic'in 10X zoom özelliği almaya değer derim.
soniquake haklı ama sensör kalitesi de önemli... bence ilk buna dikkat edin...
bende makinamı alırken canonla lumix arasında kalmıştım.
Sonra ucuz die panasonic FZ50 aldım.hiç pişman deilim.çok memnunum.
PAnasoniz al.2. makinana paran artsın yada aksesuara:D
canon'un o modeline o kadar para vermene de gerek yok. fiyat arttıkça daha kaliteli ceker anlayısı pek geçerli değil kompaklarda. sırf seklinden dolayı da bence bu kadar para verilmez ixus 860'a. ixus 75 hatta ixus 70 alınabilir
canon diyorum daha öncede dedim yine diyorum Canon Powershot A550 7.1MP incele derim fiyatıda güzel benim bulduğum en iyi fiyat 259 ytl incelemek istersen http://www.birdunya.com/emarket/ProductDetails.aspx?ProductId=168194&CatID=7574
taksit seçenekleride diğer sitelere göre çok iyi.
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Canon 600d Görüntü Görüntülenemiyor, Bilgisayarda Yeşil
16 Ara. 2024, 08:32 alarissa
150225 Ara. 2024, 13:11
mete007 -
-
-
-
-
-
Canon Eos 1d Mark İv İş Görecek Seviyedemi ??
30 Eki. 2022, 00:48 thief_88
093930 Eki. 2022, 00:48
thief_88 -
Nikon D5000 Yerine Nikon D3200 D7000, Canon 600d, Sony A58
27 Oca. 2022, 20:01 muharremuzun
1234019 Eki. 2022, 18:24
fedayi_86 -
-