Fotoğrafçılık Forumları
Canon Ixus 900 Ti mi 850 Is Mi?
Canon'un ixus 900 Ti ya da Canon 850 IS modellerinden birini almak istiyorum ama karar veremedim.Birbirlerine olan üstünlükleri konusunda bana bilgi verebilir misiniz? Sizce hangisini almalıyım?
Canon ixus 850 modelinde image stabilizator ve 28 mm geniş açı çekim özelliğini ixus 900'da yokmuş.Bu özellikleri ixus 900'un 10 MP özelliğine tercih edenleri duydum. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Aralarında başka ne gibi farklar var?
auditiva; bende bu sitede canon 850 ıs konusunda yazılan yorumların yalancısıyım, yalnız bu makina ile çekilen fotoğrafların köşelerinde aşırı bozulmalar ve renk kaymalarının olduğu bu sitedeki arkadaşlar tarafından ifade edildi, bilginize sunarım
Bana soracak olursan dp reviewde yapılan test sonuçlarında ixus 900ti ve 850 is hiyg recommended almayı başaramayan makineler. sana aralarındaki fark görebilmen için link veriyorum oradan bakablirisin.Ben de ixus 800 is var çok memnunum zaten topicte açtım ordan takip edebilirisin. fiyatıda çok uygun ben 800 is 550 ytl getirttim.
www.dpreview.com
banada ingiltereden ya 900ti ya da 850is gelecek... umarım 850is gelir... is özelliği gerçekten önemli bir özellik 10 mp olmasının benim açımdan aşırı bi artısı yok... sende hangisini alırsan al ikiside güzel makinalar... teknik bilgim kısıtlı olmasına ragmen iki makinayada güveniyorum... lütfen daha bilgili arkadaşlar bizi aydınlatsın
Saygılar...
JAN
Araştırmama göre en fazla özelliği olan compact makine bence Canon Powershot G7.
Özellikleri:
10.0 Megapiksel CCD
Image stabilizer
6x optik, 4x dijital ile birlikte toplam 24x zoom gücü
face detect
9 noktalı AiAF
ISO 1600, DIGIC III ve iSAPS teknolojisi
Sahne modları dahil toplam 25 çekim modu
Sensör boyutu: 1/1,8
Yani bütün üst düzey özellikler var.Dezavantajı ise büyük ve daha pahalı olması.Bence Canon'un en iyi compact dijital fotoğraf makinesi.
Dpreview.com'da da high recommend almış.Ama bu siteye bakarsanız en iyi compact dijital fotoğraf makinesinin Canon A640 olduğu görülüyor. Burada ise A640'dan pek iyi bahsedilmemiş. Ben dpreview.com'a açıkçası pek güvenmiyorum.
Bu arada Canon PowerShot A570 IS almaya karar verdim.
Özellikleri:
7.1 Megapiksel CCD
Canon'a özgü DIGIC III ve iSAPS teknolojisi
Türkçe menü ile kolay kullanım
4x optik, 4x dijital ile birlikte toplam 16x zoom gücü
Kamera titremesini ve görüntü bulanıklığını ortadan kaldıran optik görüntü sabitleyici (IS)
Dijital Tele Dönüştürücü ve Güvenli Zoom işlevleri
9-noktalı AiAF
İnsan çekimlerinde daha başarılı netlik için Yüz Tespiti AF/AE/FE işlevleri
İzleme sırasında Kırmızı Göz Düzeltme özelliği
19 çekim modu, Renklerim fotoğraf efektleri
Sesli ve sürekli video kaydı
Gece görüşü ve kılavuz çizgi görüntüleme özelliğine sahip 2.5" LCD ekran
Flaşsız iç mekân çekimlerinde ve düşük ışık koşulları altında mükemmel sonuçlar veren ISO 1600
16:9 geniş ekran formatında fotoğraf kaydı
Hızlı veri aktarımı için USB 2.0 Hi-speed bağlantısı
PictBridge ve Baskı / Paylaşım tuşu
Canon yazıcılardan direkt baskı imkânı
Geniş aksesuar seçeneği
Siz bu kararımla ilgili ne düşünüyorsunuz?
yazılanlara göre iyi..
ama test resimlerine bakıyorum.
öyle çok güzel diyeceğim bulamadım.
arkadaşlar bu resme iyi bakın. canon ixus 800 is ile çektim. bir bakın ve yorumlarınızı yazın iyi yada kötü sakın bakmadan geçmeyin. bu kadar güzel renk ve netlik gördünüzmü daha önce bir resimde
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Canon 600d Görüntü Görüntülenemiyor, Bilgisayarda Yeşil
16 Ara. 2024, 08:32 alarissa
150125 Ara. 2024, 13:11
mete007 -
-
-
-
-
-
Canon Eos 1d Mark İv İş Görecek Seviyedemi ??
30 Eki. 2022, 00:48 thief_88
093930 Eki. 2022, 00:48
thief_88 -
Nikon D5000 Yerine Nikon D3200 D7000, Canon 600d, Sony A58
27 Oca. 2022, 20:01 muharremuzun
1234019 Eki. 2022, 18:24
fedayi_86 -
-