Fotoğrafçılık Forumları
Canon G9 Kulanan Varmi?
        slm arkadaslar canon G9 almayi dusunuyorum canon G9 kulanan varsa aranizda yapim kalitesi ve foto kalitesi hakinda  bilgi verirmisiniz   

simdiden tsekkurler

canon g9 kullanıyorum. Çok memnunum tek deavantajı  türkçe menü olmayışı, resim kalitesi, çok güzel, 2000 e yakın resim çektim kopakt makinalar için de  daha iyisi olduğunu düşünmüyorum. Bataryası 450-500 resim çekmeye yetiyor. Amazon.com da ucuz. gittigidiyordan da alabilirsin yedek batarya alırsan rahat edersin.   

Problem yaşamadım tavsiye ederim 

Kolay gelsin

Merhaba   
cevap yazip da bilgilendirdigin icin cok saol 
ic mekan ve macro cekimlerindeki performansini ogrenmek isterdim sizce yeterince ic mekan'da basarilimi? 

bu arada canon'un wep sayfasina baktim gerci benim icin okadar da onemli degil  yalniz menu'de turkce mevcut belki gozden kacmistir cunku baya bir dil secenegi var alfabatik sirayla giddigi icin en sonda olmasi lazim  ben yinede link'i vereyim ordanda baka bilirsin 

http://www.canon.co.uk/for_home/compare_products/LoadComparator.asp 

#phnx' tarafından 03.08.2008 07:13:09 tarihinde düzenlendi. 

merhabalar 
Ekim 2007 den itibaren kullanıyorum.Değişik ışık şartlarında gerçek reknleri yakalıyamıyorsun.sarı ve kırmızı  renklere hakim bir makinadır.35 yıllık tecrübeme dayanarak söylüyorum.Sonun  G9 canonu kardeşime verdim.Tavsiyem yeni çıkan NİKON  P80  gerçek renkleri  veren 17mm geniş açılı bir makinadır.Satılık makina bölümünde Nikon p80 ihtiyacım dolayısıyla satmayı düşünüyorum.Sizi hiç bir zaman pişman etmeyen bir makina olacaktır. 

Canon G9 kullanıyorum. Çok şık tasarlanmış ve kullanışı çok basit bir makine. Türkçe menü yok denmiş ben amerikadan aldığım halde türkçe menü mevcut. Teknik açıdan profesyonel olmadığım için kesin bi yorum yapamıycam fakat çok çeşitli çekim imkanı sağlıyor. Ekranı çok geniş. Çözünürlüğü çok iyi. Video kalitesi oldukça tatmin edici. Makro çekimlerde yaptım. Bi amatör olarak çok memnumun. Tavsiye ederim.
        Fotoğraf kalitesini test etmek istersen galeride g9 ile çekilmiş fotoğraflara bakabilirsin..Makineyi inceleme fırsatım olmuştu ne yalan söyliyim pek zarif gelmedi kalas gibi makine  

Benim bildiğim kadarıyla Canon'un Japonyada üretilen makinalarında Türkçe menü yok, Çin'de üretilenlerde ise türkçe menü mevcut. İki ayrı cevabın birinde türkçe menü var, diğerinde türkçe menü yok denmesinin sebebi bu olsa gerek.
- 1
İlgili olabilecek konular
- 

- 

Canon 600d Görüntü Görüntülenemiyor, Bilgisayarda Yeşil16 Ara. 2024, 08:32 alarissa 1135725 Ara. 2024, 13:11
 mete007
- 

- 

- 

- 

- 

Canon Eos 1d Mark İv İş Görecek Seviyedemi ??30 Eki. 2022, 00:48 thief_88 0124330 Eki. 2022, 00:48
 thief_88
- 

Nikon D5000 Yerine Nikon D3200 D7000, Canon 600d, Sony A5827 Oca. 2022, 20:01 muharremuzun 1267119 Eki. 2022, 18:24
 fedayi_86
- 

Sizce Hangisi Sigma Apo 50-500 / Canon Ef 100-400 Mm06 Nis. 2022, 16:21 cetoo46 0647906 Nis. 2022, 16:22
 cetoo46
-