cmturkmen
cmturkmen (üye)
İstanbul / Amatör

Canon G6 Ve Sony V3

Ben 1-2 ay içinde fotoğraf makinesi alıcam ama ne zamandır bu konuyla ilgili bilgi topluyorum..Kafam da bazı modeller var ama hala tam anlamıyla karar veremedim...Bugüne kadar kafamdaki model Sony V3' tü ama bugün www.donanımhaber.com da bi forumda okuduğum yazı dikkatimi çekti...Canon G6 ve Sony V3 karşılaştırması yapmışlar...Ordan çıkan genel görüş, değerlendirmeler de iki makinede aynı puanı almasına rağmen Canon G6 foruma yazanların kesin favorisi olmasıydı...Siz netfotograf.com üyeleri bu konuya ne dersiniz...Canon G6 mı yoksa Sony V3 mü...Verdiğiniz cevaplar benim için çok önemli...

#cmturkmen' tarafından 11.03.2005 16:47:50 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 11 Mart 2005, 16:42 - İp: yok
cmturkmen
cmturkmen (üye)
İstanbul / Amatör

Arkadaşlar aranızda hiç kimsenin bu konu hakkında bi fikri yok mu?? Yoksa bu makineler kullanılamayacak kadar kötü mü!!!

 

Tarih: 11 Mart 2005, 22:23 - İp: yok
muratsen
muratsen (üye)
Kocaeli / Amatör

dostum her iki makinede senin beklentilerini fazlasıyla karşılar. fiyatları birbirine yakın (SONY biraz daha ucuz)
-ama illede hangisi dersen Canon'u al derim G6 beğenilen ve iyi sonuçlar üreten bir makine... G serisinin ününden dolayı ilerde satarken (bir süre sonra yetmeyecek Gözünü daha yüksek modellere dikeceksin) daha az kaybedersin ayrıca bu linke tıklayıp iki makinenin resim kalitelerini karşılaştırabilirsin.
http://www.imaging-resource.com/IMCOMP/COMPS01.HTM

 

Tarih: 12 Mart 2005, 01:13 - İp: yok
  • 1