shana
shana (üye)
Aksaray / Amatör

Canon A85 Aldım

Geçen gün ideefixe.com'dan canon A85 siparişi verdim. Fiyatı 480 milyondu. Özelliklerine göre fiyatını çok uygun bulduğum için ve forumlarda yazanlara istinaden bu makineyi aldım.
Bundan daha iyi fiyata satan bir yere de şimdilik rastlamadım. Sizce fiyatı uygun mu?
Teşekkür ederim.

Tarih: 24 Mart 2005, 13:25 - İp: yok
burakerenn
burakerenn (üye)
İzmir / Amatör

Fiyatı gayet uygun merak etme. Hatta araştırmalarımda bende en fazla o kadar ucuza buldum. İçin kalmasın en ucuz şekilde makineyi almışsın. İyi kullanımlar, elinde bile eskimesin

Tarih: 24 Mart 2005, 13:48 - İp: yok
centurion
centurion (üye)
İstanbul / Meraklı

evet türkiye şartlarına göre çok iyi fiyata almışsınız. üstelik muhtemelen taksitle almışsınızdır. iyi bir makinedir. güle güle kullanın. bu arada, makinenin amerikadaki fiyatının 180 ila 200 dolar arasında oldunu hatırlatarak, erkayalar'a bir kez daha selamlarımı sunuyorum.

Tarih: 24 Mart 2005, 13:53 - İp: yok
shana
shana (üye)
Aksaray / Amatör

yorumlarınız için çok teşekkür ederim. içimi rahatlattınız gerçekten. ilk kez dfm kullanacak biri olarak iyi bir makine aldığımı düşünüyorum umarım pişman olmam.
bu arada taksitli değil peşin fiyatına aldım 479,85YTL idi

Tarih: 24 Mart 2005, 14:05 - İp: yok
burakerenn
burakerenn (üye)
İzmir / Amatör

A85 gayet güzel bir makinedir. Merak etme. Bu arada taksitlede alsaydın aynı fiyat oluyordu ( ben de yeni makinamı daha dün süpariş ettim ) Neyse başarılar bundan sonra.

Tarih: 24 Mart 2005, 14:15 - İp: yok
othomane
othomane (üye)
Adana / Meraklı

Aramıza hoşgeldin Canon A85'ci kardeşim. Makinen gerçekten seni pişman etmeyecektir. Hayırlı olsun. Artık daha ucuzu var mı diye arama.

Tarih: 24 Mart 2005, 14:20 - İp: yok
exif22
exif22 (üye)
İstanbul / Amatör

Makinan hayırlı olsun , tüm özelliklerini kullanmaya bak , GP marka pil ve şarj adaptörü ve bir de iyi bir çanta al .
CF kartlar hergün ucuzluyor ilk etapta 256 MB birde kart edin , bu donanım uzun süre seni idare eder.
Bol fotoğraflı günler...

Tarih: 24 Mart 2005, 14:25 - İp: yok
shana
shana (üye)
Aksaray / Amatör

Desteğiniz için çok teşekkür ederim. Makinem bugun elime ulaştı. Hakikatten çok güzel bir makine ama ilk kez dfm kullanıcağım için bayağı bir ayarlarına çalışmam gerekecek . Ama azmin elinden birşey kurtulmaz en kısa sürede ayarları tamamen öğreneceğime eminim. Aslında mecburum çünkü bebeğim dünyaya geldiğinde sadece onun resmini çekmek istiyorum .Ayarları öğrenmeye pek vaktim olmayacak

Bu arada pil ve şarj aletini, çantasını ve CF cartımı da en kısa sürede yeniliycem.

Tarih: 25 Mart 2005, 13:26 - İp: yok
roley
roley (üye)
İstanbul / Meraklı

CENTURION SEN HANGİ FİRMASIN ÇOK MERAK ETTİM.

Tarih: 25 Mart 2005, 20:03 - İp: yok
exif22
exif22 (üye)
İstanbul / Amatör

Bebeğinizin fotoğraflarını belli bir süre flaşsız çekin , hatta bir göz doktorundan tavsiye alın .

Tarih: 25 Mart 2005, 23:52 - İp: yok
  • 1