Fotoğrafçılık Forumları
Canon A1100
450-500 TL civarı, manuel ayarlar da yapabileceğim Canon marka kaliteli bir makina almak istiyorum. Canon A590'a karar vermiştim ki, yeni bir model olan A1100'ü gördüm. 12 MP çekim yapabilen bu makina acaba A590'ın bir üst modeli midir. Bunda da manuel ayarlar yapılabilir mi? Kısacası tavsiye eder misiniz?
arkadaşım ürünü bende aldım senin gibi a590 veya sony w290 derken a1100 aldım ürün perşembe veya cuma elime geçicek izlenimlerimi yazarım inş. iyi seçim yapışımdır.
Canon A 590 AV ve TV modlarına sahip bir makina, Canon A1100 bu özellik yok bütün modlar hazır. Fotoğrafta kendisini geliştirmek isteyen için AV ve TV modları önemlidir. Fiyatıda diğerine göre 100,150 tl daha uygundur, 4 mp fark önemli değil derseniz, benim görüşüm Canon A 590 dan yana.
ürünü aldım... inceledim iyi tercih yapmışım otomatik mod gerçekten harika nesneyi yakından çekerken makro konumuman portre normal diye ayırt edebiliyor.....
programlanabilir seçenekte kendine özgün ayarlar yapabiliyorsun...(burayı daha kurcalamadım sıra sıra deneiyorum otomatik modda ve makroda çalışma yapıyoru 1 günlük iceleme sonucum)
dışarıda bulutlu havada çekim yaptım gayet hoş parlaklık ve keskinlik yeterince güzel güneşli havada dahada iyi olacağı kesin
sıfır ışıkta çekim başarılı gece modunda 1-2 resim çektim güzeldi
makinanın video kaydı avi formatında mükemmel ne yalan deyim sony dv kamera ile aynı
görüşlerim bukadar halen nerde nasıl çekmem gerek onları deniyorum.... 250 ytl aldım
Makina sıfır ve garantili ise 250 tl iyi fiyat, hayırlı olsun.
merhaba,
öncelikle hayırlı olsun aldığın makina.
a1100 son gunlerde tesadufen ınceledıgım bır makına..
ben de bırsey sormak ıstıyorum hareketli neslerde cekim nasıl?
bizim kısa süre sonra bir bebeğimiz olacak onu hareket ederken çekebileceğim bir makina arıyorum da!!..
hareket eden neslerden cekim yaparsan ve sonuclarını paylasırsan cok sevınırım..
cocuklar hıc yerınde durmuyor ve guzel foto cekılmıyor
benım suan aradıgım ozellık bu..
kibelesr
makine tam sizin istediğiniz gibi "çocuk ve hayvan" modu hareketli nesneler için var benim kız 5 yaşında olduğu için hareket etmeden çekebiliyorum... :D
birde pozlanma uzun modu var nesne hareket halindeymiş gibi bunu denedim
size örnek olarak ucan kuşların resmini koyabilirim vaya bebek bulabilirsem oda olur (bu arada sır bizimde 5 aylık bekliyoz :D olmazsa onun çekeriz :D sizinkine ve bizimkilere Allah uzun ömürler versin...)
cok teşekkur edrım )
ayy ne guzel sızede yenı bebek gelıyor yanı )
ıkıncı sanırım saglıklı ve hepbirlikte gecirecegınız uzun bır omur dılerım..
resım paylaşırsanız cok mutlu oluruz nette aradım ama bulamadım..
mesela kızınız hoplayıp zıplarken olabılır )
bırsey daha sorayım hemen yakalamısken :D
hareket eden nesnelerde sonuc ıyı de dıger yandan dusunelım,
makıne hareketlıyken nasıl sonuc alınıyor?
arabada olabılır ve ya yaslıların elı tıtrer atıyorum yada anı cekmek gerektı goruntu kacmasın dıye beklemeye vakıt olmadı bebek bu bellı mı olur anlık cekmek gerekır. sabıtlemek ıcın bekletmesın :D
en ıyı sonuc ıcın tabıı tıtretmemek lazım ama bır yandan da evdekı herkes kullanabılır mı onu anlamaya calısıyorum anneannemız babannemız vs..
inanın bugun sizin için birkaç fotoğraf çekeyim dedim kızım uyuyordu akşam üstü hava kararırken parka indik hava karardığı için gece modun ve auto da çektim
bulut hava hareketli çekilmiş saat 17' de
daha ekliyecektim zamanın yok bi ara bir kaç tane atarım msn verirseniz daha iyi olur
buda hızlı gece modu flaş otomatik te çektim
makineyi aldığımdan beri gerçeği 3 gün oldu bol güneşlli bir hava geçirmedik güneşli havada daha iyi çekeceği kesin
#manguser' tarafından 18.11.2009 19:19:02 tarihinde düzenlendi.
çoook teşekkür ederim
kızınıza maşallah cok tatlı
saglıkla buyusunler ınsallah..
resımler guzel cıkmıs
dedıgınız gıbı bulutlu olması sorun yaratmıstır.
emınım guneslı havada ve ısıklı ortamda daha ıyı olacaktır cekımler..
Herkese teşşekkürler. Ben Kararımı verdim: Canon A590. Aralarında 4 MP'lik fark görünse de manuel ayarların A590'da daha fazla olması beni ona yöneltti. Zira biraz pratik yapıp orta ya da pro seviye bir DSLR almak istiyorum.
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
Canon 600d Görüntü Görüntülenemiyor, Bilgisayarda Yeşil
16 Ara. 2024, 08:32 alarissa
149625 Ara. 2024, 13:11
mete007 -
-
-
-
-
Canon Eos 1d Mark İv İş Görecek Seviyedemi ??
30 Eki. 2022, 00:48 thief_88
093730 Eki. 2022, 00:48
thief_88 -
Nikon D5000 Yerine Nikon D3200 D7000, Canon 600d, Sony A58
27 Oca. 2022, 20:01 muharremuzun
1233919 Eki. 2022, 18:24
fedayi_86 -
-
Sizce Hangisi Sigma Apo 50-500 / Canon Ef 100-400 Mm
06 Nis. 2022, 16:21 cetoo46
0558406 Nis. 2022, 16:22
cetoo46 -