bahadirari
bahadirari (üye)
İzmir / Amatör

Canon 400a Vs. Pentax Optio 30 Acil

Arkadaslar mrb.Bu iki makine arasinda kaldim.Bu makineleri kullanan veya bilgisi olan amator,yarı profesyonel,profesyonel arkadaslara sesleniyorum.Siz olsaniz hangisini secersiniz?Nedenleriyle birlikte belirtin lutfen.Birinin optik zumu 3x iken digerinin 2.2x.0.8x fark cok sey fark eder mi?Carsamba veya persembe satin almayi dusunuyorum,yardımcı olursanız sevinirim.Makinelerin ozellikleri:

Tarih: 23 Kasım 2004, 06:57 - İp: yok
alikurum
alikurum (üye)
Kütahya / Stüdyo Fotoğrafçısı

ARKADASIM CANON AL.ÇÜNKÜ CANON MARKALI BİR ÜRÜN MEMNUN KALIRSIN.ARKADASIM KULLANIYOR VE ÇOK MEMNUN.

Tarih: 23 Kasım 2004, 11:08 - İp: yok
bahadirari
bahadirari (üye)
İzmir / Amatör

Arkadasım cok genel yazmıssın.Evet Canon bu sektorun seckin markalarından biri ama bir modeli secerken kıstas bu mu olmalı?Pentax'ın bu modelinde manual focus var mesela,Canon'da yok.Yine Pentax'ta 3x optik zoom yapılabilirken Canon'da bu 2.2x.Lutfen A ve B markalarını karsilastırırken markaların kalitesi kadar ozelliklerini de goz onunde bulunduralım.

Tarih: 23 Kasım 2004, 11:17 - İp: yok
bahadirari
bahadirari (üye)
İzmir / Amatör

Ayrıca belirtmeyi unutmusum Pentax dunyanın en iyi,en kaliteli lens ureten firmalardan biri.

Tarih: 23 Kasım 2004, 11:20 - İp: yok
bandit600
bandit600 (üye)
İstanbul / Amatör

www.steves-digicams'da pentax optio 30 için
gayet başarılı yorumu yapılmış.Canon belki resim kalitesi olarak
daha iyi ama optik zoom yok.Bu da resmi çekerken kadrajı ayarlamak için habire ileri geri gitmen manasına geliyor.Bence pentax al.Rakamı da 170€+kdv civarı yanılmıyorsam iyi fiyat

Tarih: 23 Kasım 2004, 17:15 - İp: yok
bahadirari
bahadirari (üye)
İzmir / Amatör

Nasıııll yani?A400 modelinde optik zum yok mu ki ne?Dijital zoommuymus?

Tarih: 23 Kasım 2004, 17:28 - İp: yok
bahadirari
bahadirari (üye)
İzmir / Amatör

Arkadaslar biraz daha hassasiyet lutfen.Bilgi paylasinca guzel...

Tarih: 23 Kasım 2004, 22:34 - İp: yok
bandit600
bandit600 (üye)
İstanbul / Amatör

Pardon!

Tarih: 23 Kasım 2004, 23:29 - İp: yok
  • 1