hascancan
hascancan (üye)
Isparta / Amatör

Büyük Ekran İstiyorum

bana 400-500 ytl arasında (dahada ucuz olabilir.lcd ve en az 2.0" ekrana sahip 4 mp nin altında olmayacak,en az 3x optik ve 3x digital zoomu olacak,(video o kadar önemli değil)adam gibi kullanabileceğim bir makine tavsiye edin lütfen.en sonunda tam olarak hangi özellikleri istediğime karar verdim.
herkese teşekkürler.

Tarih: 12 Mayıs 2005, 10:34 - İp: yok
dralper
dralper (üye)
Adana / Amatör

neden lcd ekranı büyük bişey istiyorsun anlayamadım. ama pretec diye bir marka var ona bakabilirsin 400 civarı idi 256 mb . hafıza kartı ile. ama kalitesi nasıl bilmiyorum. ben kodak 6490 kullanıyorum 2.2 lcd ekranı var çekim kalitesinden çok memnunum ama fiyatı 600 civarı belki biraz daha ucuza bulabilirsin peşin olmak şartıyla..

Tarih: 12 Mayıs 2005, 12:01 - İp: yok
hascancan
hascancan (üye)
Isparta / Amatör

ekranı büyük olunca daha iyi oluyor gibi sanki.ama bilmiyorumki.gerçekten önemli değilmi.

Tarih: 12 Mayıs 2005, 14:20 - İp: yok
bitpire
bitpire (üye)
İstanbul / Amatör

çektiğiniz fotoğraflara sadece makinenin ekranından bakıp sonra silecekseniz önemli.

Tarih: 12 Mayıs 2005, 15:41 - İp: yok
katastrof
katastrof (üye)
Sakarya / Amatör

sony dsc s80 aldım.istediğin özelliklerde.memnunum.
aynı özelliklerde istediğin fiyatta s60 ı önerebilirim.video çekimide sınırsız tabi ki.

#katastrof' tarafından 12.05.2005 19:14:06 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 12 Mayıs 2005, 19:13 - İp: yok
enderonur
enderonur (üye)
Ankara / Meraklı

bu büyük ekran muhabbeti sadece tv lerde olur sanıyordum herhalde yanılmışım. Bu küçük aletlere kocaman ekran yapıyorlar tabiki o koca ekran bir süre sonra parmak izinden,çiziklerden,yemek ve yağ lekelerinden en önemlisi bu tür makineler kendi özel pillerini kullandıkları için çok pil tüketmelerinide işin içine kattık mı heralde yorumumu anlamışsınızdır. illada bir model istiyorsanı konica- minolta E50
bendeki satışı 475 ytl

Tarih: 13 Mayıs 2005, 17:28 - İp: yok
  • 1