jan ozan
jan ozan (üye)
İstanbul / Amatör

Ben Ingilteredeyim Ama Yardim... :)

Merhaba Arkadaslar

Bilenler bilir daha once actigim konularda surekli Dijital Fot Makine alma istegimi dile getirmistim.. Fakat ne oldu alamadim... Dayim yamuk yapti ve bana Ingiltereden makinayi yollamadi.. Neyse onemli degil cani sagolsun...

Konumuza gelelim... Ben su an Ingilteredeyim ve burdaki fiyatlar bize gore daha ucuz.. Tabi ki ucuz olmasinin sebepleri vardir(Garanti olmuyo sanirsam bizim ulkede)... Eger sormak istediginiz fiyatini ogrenmek istediginiz tum modeller hakkinda size yardimci olabilirim amaaaaaaa......

Amasi var sizde bana yardimci olacaksiniz yok oyle yagma

Su an calisiyorum ve artik kendi ayaklarim uzerinde durabiliyorum.. Nitekim artik kendi paramla bi makina alabilirim ama hangisi evet soru bu hangisi...

Fuji F40fd olabilirmi.... Olursa neden olur olmassa neden olmaz...

Canon Ixus 850 Ixus 900 TI olabilirmi(bunlarin fiyatlari daha yuksek yalniz)

Casio nun bi kac modeli hosuma gitti bunlara ne dersiniz guzel insanlar...

Nikonnun modelleri hakkinda yardimci olaniniz ya ben bu kardesime bi iyilik yapayim diyeniniz varmidir...

Ne yapayim ne edeyimm bir akil veresiniz bana...

Kalin Saglicakla...

Tarih: 14 Temmuz 2007, 00:55 - İp: 82.***.**8.34
bisquit
bisquit (üye)
Antalya / Meraklı

oradan garantisiz Canon Ixus 850 Ixus 900 alacagına Türkiyeden garantili ixus 60 al..

Tarih: 14 Temmuz 2007, 23:08 - İp: 88.***.**0.0
photoali
photoali (üye)
İstanbul / Amatör

garantili mal güvenli maldır..

Tarih: 15 Temmuz 2007, 15:39 - İp: 85.***.**7.41
merlot
merlot (üye)
İstanbul / Amatör

fuji f31fd al. Şuan piyasada satılan en iyi compact fotograf makinesidir.
pixmania.co.uk dan alabilirsin.en son 130pound du.
dukkandan alacagım dersen Archos shoplara bak.onlar da 140 pound civarında satıyorlar.

Tarih: 15 Temmuz 2007, 22:34 - İp: 88.***.**4.69
jan ozan
jan ozan (üye)
İstanbul / Amatör

artik burada yasayacagim icin sanirim garanti gecerli olacaktir... evet onerileriniz nelerdir... fuji f31 su anda satilan en iyi compact makinamidir... f40fd modeline ne dersiniz... bla bla bla....casio nun ze1000 modelide fena gelmedi bana...evet dinliyorum

Tarih: 16 Temmuz 2007, 03:21 - İp: 82.***.**8.34
  • 1