hocha
hocha (Subjektif)
Yurtdışı / Amatör

Az Daha S3 Alıyodum

gece sahurdan sona uyumadım, kararımı verdim s3 alcaktım. fiyat araştırdım.
Amerikadan getirilenler ucuzdu, ancak takiste girince burdakilerle hemen hemen aynı fiyata geliyodu. Bende Aydınlar'dan peşin fiyatına 12 taksit seçeneğiyle almaya kararverdim
Sabaha kadar uyumadım. Aydınların açılmasını bekledim. Açılınca; Bugün sipariş verirsem bugün kargoya verir misiniz, diye sordum. Bugün versekte bayram sonu eline geçer, bayram sonu veririz kargoya, dediler.
Ben de vermedim siparişi. Bayram sonuna kararımdan döner miyim bilmem. Çünkü bu üçüncü teşebbüsüm. Hep köşeden döndüm...

Tarih: 21 Ekim 2006, 14:13 - İp: 85.***.**2.203
chopsuey
chopsuey (üye)
Sivas / Amatör

Sevgili hocam,
Kararın çok isabetli S3 güzel bi makine ama aydınlar konusunda bunları söyleyemem kararından dön ama S3 ten değil aydınlar kararından dön. Epey sıkıntı yaşayan arkadaşlarımız var istersen formda bi aydınlar yaz ve çıkan başlıklara bi göz at. Saygılar...

Tarih: 21 Ekim 2006, 14:39 - İp: 85.***.**5.61
foto onur
foto onur (üye)
Manisa / Stüdyo Fotoğrafçısı

aydınlar mı? allah göstermesin.kimseyide muhtaç etmesin.

Tarih: 21 Ekim 2006, 14:54 - İp: 85.***.**2.140
chopsuey
chopsuey (üye)
Sivas / Amatör

Tarih: 21 Ekim 2006, 15:31 - İp: 85.***.**5.61
ozzy baba
ozzy baba (üye)
Ankara / Meraklı

SLR Like alacaksan S3 çok ama çok artısı olan bir makina...Şiddetle tavsiye ederim...Çektiğim fotoğraflara bir bak ne demek istediğimi anlarsın....Ben iki aylık bir araştırmanın sonunda aldım... Yeni bir makina alınca netlik sorunu yok bilmemne sorunu filan gibi bir yığın iddialar ortaya atılıyor... Üzerine taktığım polarize ve uv filtrelere rağmen asla böyle bir problemim olmadı...

Tarih: 22 Ekim 2006, 01:55 - İp: 88.***.**1.85
hocha
hocha (Subjektif)
Yurtdışı / Amatör

Dördüncü de direkten döndü!

ewet dördüncü teşebbüsüm de afyondan canon bayisinden almaktı.

Her şey tamamdı, pazarlık falan, mail order yoluyla kredi kartı bilgilerimi falan verdim, makinemin gelmesini bekliyordum.

ama olmadı. Yine direkten döndü. Tel açtılar, kredi kartı bakiyesi yetersizmiş...

Bu kadar olur yani. BEn makina mukina alamıcam anlaşılan. Gerçi önceki makinam a520 yi biraz kullancam diyerek aldım şimdilik. Ama benim diil artık o. BAna makina lazım. Üühüüü

Tarih: 1 Kasım 2006, 23:30 - İp: 85.***.**4.109
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

aman aydınlardan bişey almayın paranızla rezil olursunuz..s3 iyi bir makine gercekten dogru bir secim...h5 gibi bir makinede tercih edebilirsiniz gozonunde bulundurmak lazım..kolay gelsin..saygılar..

Tarih: 2 Kasım 2006, 13:06 - İp: 88.***.**8.18
nazmergn
nazmergn (üye)
Ankara / Meraklı

BENDE S3 ALDIM Bİ ÇOK MAKİNE ARASINDAN ELEME YAPARAK,

SATIN ALMA YERİ KONUSUNDA İSE SANA İYİ BİR FİKİR VEREBİLİRİM,
BEN ANKARADA YAŞIYORUM,DOLAYISIYLA ANKARADAN ALDIM MAKİNEYİ,
KIZILAYDA TRİPODFOTO MAĞAZASI VAR,FOTOĞRAF MAKİNESİ VE AKSESUARLARI NE ARARSAN VAR,Bİ ÇOK YERDE FİYAT ARAŞTIRMASI YAPTIM, TEKNOSADA OLSUN MAVİ BİLGİSAYAR MAĞAZASINDA OLSUN Bİ OK YERDE CANON S3 1250 YTL CİVARLARI SATILIYOR,
FAKAT BU SÖYLEDİĞİM MAĞAZA OLDUKÇA BÜYÜK BİR MAĞAZA OLDUĞU İÇİN (TRİPODFOTO) VE SADECE FOTOĞRAF MAKİNE VE MALZEMELERİ SATTIĞI İÇİN VE BUNUN GİBİ SEBEPLERDEN CANON S3 MAKİNESİ+ 1 GB SD 133X HIZLI BELLEK KARTI + ÇANTA DAHİL HEPSİ,1100 YTL
İNTER ADRESLERİDE VAR MAĞAZANIN İSTERSEN BİR BAK DERİM

www.tripodfoto.com

İYİ BİR KARAR VERDİĞİNİN KANISINDAYIM , COK FAZLA ARAŞTIRDIM FOTOĞRAF MAKİNELERİNİ,CANON S3
100 ÜZERİNDEN 90 ALABİLECEK BİR MAKİNE,ZEVKLER VE RENKLER TARTIŞILMASADA
TEKNİK KAPASİTESİ VE YAPISAL OLARAK,KULLANABİLİRLİK OLARAK DEĞERLENDİRMEDE BİR ÇOK MAKİNENİN ÖNÜNDE..

BU ARADA AYDINLARDAN HİÇBİRŞEY SATIN ALINMAZ SÖZÜMÜDE CÜMLELERİMİN ARASINDA SÖYLEMEDEN GECEMEYECEĞİM,DİĞER ARKADAŞLAR GİBİ..
KOLAY GELSİN....

Tarih: 2 Kasım 2006, 22:43 - İp: 88.***.**3.9
hocha
hocha (Subjektif)
Yurtdışı / Amatör

teşekkür ederim arkadaşlar, bana fikirlerinizle yardımcı oldunuz!

Tarih: 4 Kasım 2006, 00:39 - İp: 88.***.**1.65
  • 1