ezo
ezo (üye)
İzmir / Amatör

A-85

merhaba niyetim canon a-75 almaktı ama gördüm ki a-85 ile arasında 49,000,000 gibi bir fark var ancak a-85 ile ilgili çok fazla yorum okumadım.Genelde a-85 ile a-80 i karşılaştırmışlar.ne dersiniz a-75 mi a-85 mi

Tarih: 17 Kasım 2004, 00:22 - İp: yok
diver
diver (üye)
Ankara / Amatör

Merhaba arkadaşlar,
Ben dalgıçım ve şimdilerde sualtı fotoğrafçılığına merak sardım.Aynı zamanda kara fotoğrafçılığı , yani kısaca fotoğrafçılık teknikleri üzerine ciddi birşeyler öğrenmek istiyorum. Bu forumu bulduğuma çok sevindim , çünkü burada bu işe emek veren ve bilgili bir çok insan var gördüğüm kadarıyla.Başlangıç için sizden iki konuda yardım rica ediyorum.

1)- Canon A85 im var ve tabi ki sualtı housingim.Bu makinenin A 80 ile tek farkı lcd ekranın dönmesi / dönmemesi mi ? Yoksa tekmik verilerinde başka farkları varmı A80 e göre (3.2 ve 4.0 MP haricinde)

2)- Ankarada refleks ve dijital fotoğrafçılık hakkında ciddi kurs veren biyerler var mı ? Varsa nasıl ulaşabilirim buralarea.

Hepinize yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.Eğer sualtı ya da dalgıçlıkla ilgili sizin merak etiğiniz bişeyler olursa ben de herzaman yardıma hazırım.Ankara sualtı ihtisas klubü yöneticisi ve eğitmen asistanıyın. CMAS 2* dalıcıyım.

Sevgiler

Murat

Tarih: 5 Aralık 2004, 20:47 - İp: yok