Fotoğrafçılık Forumları
900 Ytl Bütçeye Ne Önerirsiniz
arkadaşlar ancak elimde 900 ytl mevcut ve kendi çabamla arraştırdım ve sony w100 kafama yatıyor.siz ustatların yardımını bekliyorum hangi makineyi önerirsiniz ..ikinci el düşünmüyorum..lütfen yardım..900 ytl civarında en iyi hangi makine alınır...saygılar...
ixus 900tı
conon s80 yetmezse paran conon s70
arkadaşım makina oneriyorsun ama arada ne fark var bunu belirtmemişsin.teknosada 2gb hafızada ile birlikte sony w100 930 ytl..önereceğiniz makinaların aralarındaki farkı yada avantajlarını belirtirsen sevinirim...daha uygun fiyata sitelerde yazarsanız benim için çok iyi olur..acemiyim ve uzun ömürlü bir makina düşünüyorum...
Üyeliği iptal edilmiştir.
2gb w100un bu fiyata satılması ıyı makina oldugunu gostermiyor malesef..yılmaz 47nın soyledikleri guzel makinalar..aradaki farkları herhangibir siteden bulabılırsın,hangi makinayı onerirsiniz diye sordugun için isim veriliyor burada su makinalardan hangisini alıyım desen aradaki farklarıda sayar insanlar heralde..teknosa piyasadan daha pahalıya satıs yapıyor,netten bakarsan daha ucuz satan yerler oldugunu goreceksin..
yenı baslıyorsan,ve bılgın yoksa, fufulinin soyledigi fz30da 50de sana fazladır.fotograftan sogumana bıle neden olabılır..manuel ayar ımkanı veren kucuk kompact bır model alıp daha sonraki zamanlarda eger ihtiyac duyarsan makinanı yukseltmeni tavsıye ederim..
tekrardan merhaba arkadaşlar önerdiğiniz panasonik fz 30 8megapiksel ve sony w100 8,1 mp..sony w100 den ne fazlası var ben baktım ama göremedim...gaijin usta fz 50 yede gücüm yetmiye bilir sony calzies lens kullanıyor ve çok kaliteli görüntüler veriyor...fz 30 ne farkı var fazlası özelliklerine baktım ama tam detaylı olarak anlamıyorum ...amatör çekim yapacam ev için ideal bir makina 900 ytl civarı çok iyi çekim yapan bir makina istiyorum ve daima bilinçli tüketimden yanayım...
ustatlar sizlerden fikir almak ve bilinçlenmek süper..burada çok şey öğrendim ve kaliteli çekim yapmak içinde iyi bir makina almalıyım bunuda sizin yardımlarınızla alıcam...hetrkese selam...teşekürler tekrardan...önereceğiniz her çeşide bakacağım detaylı olarak...saygılar....
KARDEŞ SEN GİT W100 al TEPE tepe kullan şimdiden hayırlı olsun..
biraz forumu gözden geçir.
kendin bilirsin.
star31 burada çok şey öğrendim demişsin ama bence pek birşey öğrenememişsin.
Böyle bir sitede geziniyorsun , sende megapixel e bakıp ta fotoğraf makinası olanlardan olma bari.
Bence acele etme , neyin ne olduğu öğren öyle al.Megapixelden önce bakacağın çok şey var.
Eğer ben detaylarla uğrasırım , başarısızlıklara karşı sabırlıyım , dersimi çalışır öğrenirim diyorsan fz30 , fz50 , canon s2 , canon s3 , sony h2 , sony h5 e bak derim.900 ytl ye gömlek cebine sığacak ama verdiğin paranın karşılığını veremeyecek makinalara bakma bence.
YILMAZ ARKADAŞ SEN GİT AL DEMEK BAŞTAN SALMAK GİBİ BİŞEY BURADA AMAÇ YRDIMCI OLMAK DEĞİLMİ!!BAK CAVO NE GÜZEL İZAH ATMİŞ VE MAKUL Bİ DİLLE YAZMIŞ BEN YARDIM İSTİYORUM ACEMİ OLMAM SENİN TEPKİ GÖSTERMENİ GEREKTİRMEZ...
CAVO ARKADAŞ ÖNERDİĞİN MAKİNALAR ARASINDA TERCİHİN HANGİSİDİR SEN BENİM YERİMDE OLSAN HANGİSİNE KARAR VERİRDİN KARAR VERMEK ZOR SORUNUN EN BÜYÜĞÜDE BU... TEKRARDAN SAYGILAR...BİDE ÖNERDİĞİN MAKİNALARIN BAZILARI 900 YTL NİN ÇOK ÜZERİNDE...
- 1
İlgili olabilecek konular
-
-
-
-
-
-
-
Citizen Op900 Iı Pro Fotoğraf Yazıcısı
13 May. 2016, 01:02 zafergrbz
5313005 Ağu. 2016, 22:25