kukari
kukari (üye)
İstanbul / Meraklı

5 Makinadan Hangisi Sizce Ve Neden?

1 NİKON D70
2 NİKON 8400
3 SONY 828
4 PANASONİC FZ20
5 CANON 300 VEYA 350
NOT: ARKADAŞLAR MANZARA RESİMLERİ ÇEKMEYİ SEVİYORUM BU ÖNCELİK.DİĞER OLMASSA OLMAZLARI SİZİN TERCİHİNİZE BIRAKARAK BİR FİKRİNİZİ ALMAK İSTİYORUM.LİMİT 1500$.BU 5 MAKİNA DIŞINDA DA FİKİR OLABİLİR.RİCAM TERCİH SEBEBİNİZİ YAZIN LÜTFEN.TEŞEKKÜRLER...

Tarih: 28 Mart 2005, 20:14 - İp: yok
buba
buba (üye)
İstanbul / Amatör

halil 75 nickli arkadaş 490 dolara panasonic FZ 20 getiriyodu bi onla konuş istersen fiyat açısından uygun.

Tarih: 3 Nisan 2005, 16:33 - İp: yok
özgür
özgür (üye)
Çanakkale / Amatör

NikOnOs aşağıdaki linki incelemeni tavsiye ederim. Sanırım aldığın fiyata yakın satmak, zarar etmemek istiyorsun ama bu işlerde olmuyor öyle..

http://www.metrofotograf.com/ProductDetail.asp?item_id=799&

Tarih: 3 Nisan 2005, 16:47 - İp: yok
zoomi
zoomi (üye)
İzmir / Haber Fotoğrafçısı

bu makineler aynı kategoride değil ki.
DSLR alıp manzara çekimlerine uygun bir lens de alırsan iyi olur.

Tarih: 3 Nisan 2005, 17:25 - İp: yok
halil75
halil75 (üye)
İstanbul / Meraklı

özgür e katılıyorum sıfırı daha ucuz galiba .......

Tarih: 3 Nisan 2005, 17:39 - İp: yok
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

temiz bir sigma sd 9 senin işini fazlası ile görür...havası da cabası

Tarih: 6 Nisan 2005, 03:25 - İp: yok
canfoto
canfoto (üye)
İstanbul / Stüdyo Fotoğrafçısı

arkadas.
5 digital kamera ismi yazmissin. ben 25 yildir danimarkada yasamaktayim. meslegim fotografcilik. inaniniz olsun bende sizin gibi arastirrarak aldim hemde 1 ay arastirdim. danimarkali fotograf studyosu olan profesyonel arkadaslarin tavsiyesi ile NIKON D 70 aldim. dun aldigim magazadan canon eos 350 d ile nikon d 70 arasindaki farki sordum. objektiflerinden nikon her zaman kaliteli. nikonda cekim ve makinenin calismasi daha aktif ve suraatli. ve nikonun cekimi daha canli gibi bir kac ornek verdi zaten bunla yeterliydi. size ancak bu gorusumu ve bilgimi verebilirim ama zevkinize karismam
saygilar
mete

Tarih: 26 Nisan 2005, 12:48 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

selam kukari..

zoomi dogrusunu soylemis.. ayni kategoride degil bahsettigin kameralar.. eger ki dslr alacaksan canon veya nikon, farketmez.. ben canon'u 350D'yi sectim, memnunum..

eger ki dslr degil de diger compact modellerden biri olsun dersen; ben olsaydim panasonic fz20'yi secerdim.. 36-432 f/2.8 lens kullaniyor.. tek kelimeyle harika..

ama; aman sen sen ol sigma sd 9'i secme.. degerlendirmelerde en son sirada yer alan DSLR.. sigma lens yapabiliyor ama kamera degil..

Tarih: 28 Nisan 2005, 21:38 - İp: yok