agithrax
agithrax (üye)
İstanbul / Meraklı

300-450 Ytl Arasi Birsey...

sevgili merakli fotografcilar,
350-450 ytl fiyat araliginda,
çok çok çok kaliteli ve de asiri profesyonel olmasina gerek yok,

- makro çekim özellii olan,
- en az 3x optik zoom lu
- 4 megapixel civarinda

bir makine almak istiyorum.

*arkadasim dogubanktan 400 kaida sony cybershot p-73 aldi ama makine ne biliym benim bekledigim kadar kaliteli gelmedi bana.. normalde bu makine 600 civarinda yanilmiyorsam, bu fiyat farki makinenin çakma olmasindan dolayi olabilir mi acaba?

*baska bir arkadasim casio MX 100 dü sanirim 2 mp lik bir makine almisti 2 yil once falan, o makine benim cok hosuma gitmisti, bu da beni casio ex z4 yada z40 i düsünmeye yitti..

*bir de hp r507 ya da kasarsam biraz 707 var.. onu da yeni arastirmaya basladim. servis sikintilarini gozardi edersem güzele benziyor...

sonuçta biraz doga, genelde hatira fotografi çekecem. bana bir yardim etseniz, ne almam gerektigi konusunda çok kararsiz kaldim , lütfen..

Tarih: 4 Nisan 2005, 12:42 - İp: yok
breeze
breeze (üye)
İstanbul / Meraklı

mrb...ben geçenlerde canon a510 aldım...yeni bir model...özellik olarak da 4x optik zoom u ve 2 pille çalışması öne çıkıyor.özellik olarak a 75 le aynı ama dediğim gibi artıları da var.bi araştır derim...fiyatı da 450 civarında hatta biraz daha ucuza sirkecide tabii.internette de zaten gene diğer canonlara göre uygun...

Tarih: 4 Nisan 2005, 13:14 - İp: yok
othomane
othomane (üye)
Adana / Meraklı

Canon A85... Hem manuel ayarlar hem kalite.

Tarih: 4 Nisan 2005, 14:22 - İp: yok
sdigis
sdigis (üye)
İstanbul / Amatör

arkadaşım elimd çok temiz bir kodak 6340 dijital makine var.3,1 mega piksel daha garantisi bitmedi.3x dijital 4x optik zoom var.ilgilenirsen [email protected]

Tarih: 4 Nisan 2005, 20:19 - İp: yok
agithrax
agithrax (üye)
İstanbul / Meraklı

arkadaşım ben ikinci el almayı düşünmüyorum, sağol..

bir de canon a85 biraz kaba geldi bana.. daha önce hiç görmedim gerçekte ama.. nasıl birşey? ben daha zarif bir makine istiyorum biraz da.. hem zarif hem kaliteli bişey yokmudur ki?

Tarih: 5 Nisan 2005, 13:57 - İp: yok
  • 1