pol
pol (üye)
Ankara / Meraklı

2 Haftadır Bakıom Yardım

Normalde canon ae1 kullanıom. Pratik olmasından dolayı(taşıması da kolay) bir dijital kompakt almayı düşünüorum. Uzun zamandır bakıom ama herkes çok farklı konuşuo bu yüzden kafam biraz karışık. Öğrenci olduğumiçin bütçem 300-350 arası kısıtlı. Az ışıkta ii sonuç verebilen, kırmızı göz olmayan(samsunglarda varmış galiba) bi makina tavsie edersiniz sevinirim. Bi der bazı makinelr yüksek iso değerlerine sahip olsalar da yüksek diyafram değerlerine sahipler. Sizce önemli olan yüksek iso mu düşük diyafram değeri mi?
Herkese slmlar

Tarih: 27 Ekim 2006, 02:44 - İp: 85.***.**6.181
ceyhun187
ceyhun187 (üye)
İstanbul / Amatör

oncelıkle sana kolay gelsın bu yazım sana fazla yardımcı olmaz ama ben ılk ıncelemeye basladıgımda 28 agustostu aldıgımda ıse tarıh 28 ekım yanı tam ıkı ay ıncelemısım bıde bu forumda yardımcı olan coktu sagolsunlar..

bırde sunu belırtıyım bu forumda okumustum yıne samsung ları fazla begenmıyorlar galiba ona dıkkat et..

Tarih: 30 Ekim 2006, 21:39 - İp: 85.***.**4.39
yilmaz47
yilmaz47 (üye)
Batman / Amatör

fiyatı en uygun panasonic ls2 ama video kaydında ses yok.
bazı manuel özelliklere sahip vede merceği süper.230 ytl gibi birşeydi hepsiburada.com da

Tarih: 31 Ekim 2006, 06:19 - İp: 88.***.**5.25
betelgeuse
betelgeuse (üye)
Ankara / Meraklı

Selam pol. Bahsettiğin fiyat aralığında Sony S600 iyi bir çözüm olabilir. Mavi Bilgisayar'da indirimdeymiş şu anda. Kredi kartına peşin fiyatına 12-15 ay filan taksit de yapıyorlar.
Fotoğraf kalitesi tatminkar, örnek fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla. Movie modu güzel. O fiyat için güzel bir makina bence.
Çoğu makinadaki yüksek ISO değerleri noise yüzünden kullanışsız oluyor. O yüzden yüksek ISO yerine diyafram açıklığı daha önemli diye düşünüyorum.

Tarih: 31 Ekim 2006, 13:49 - İp: 85.***.**7.181
  • 1