cannibal
cannibal (üye)
İzmir / Firma

Biraz Bilgi

selam arkadaslar
ben son 6 senedir otel fotografciligi yapmaktayim,sadece maliyet giderleri acisindan digitale gecmek istiyorum.Yalniz beni kaygilandiran,bizler hem kaliteli fotograf cekip,hemde bu fotograflari herseyi cok bildigini sanan avrupalilara satmak zorundayiz.bu gune kadar slr makina ile yakaladigim kaliteyi digitalde yakalayacak olmayi isterim,beni bu konuda lutfen aydinlatabilirmisiniz.
(fotograf konusu tartisilirken isin mali yonlerini konusmayi hic sevmem ama bilgi ihtiyaci icindeyim)tesekkurler.

#cannibal' tarafından 22.04.2005 18:22:03 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 21 Nisan 2005, 22:04 - İp: yok
guronline
guronline (üye)
Yurtdışı / Amatör

cannibal hocam;
6 senedir fotoğrafçı iseniz artık hoca demeliyiz size...maliyet açısından digitale geçmeniz size fayda sağlayacaktır.kalite bakımından ise bence size biraz pahalıya mâl olur...nikon d70 alsanız size pek kaliteli gelmeyebilir.o yüzden canon 20d veya 1d mark II diyeceğim ki bunların fiyatlarıda epey pahalı.üstelik kit şeklinde alırsanız makinenin yanında verilen objektifler genelde berbat oluyor ek objektif masrafınız da çıkacak..böylece kaliteyi yakalarsınız...
ben bir giriş yaptım ustalar sizleri daha da aydınlatırlar inşallah..
kolay gelsin...

 

Tarih: 22 Nisan 2005, 00:06 - İp: yok
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

Sevgili cannibal,
aramıza hoş geldin.
Halen kullandığın objektifleri ve makineni yazar mısın?

 

Tarih: 22 Nisan 2005, 00:11 - İp: yok
cannibal
cannibal (üye)
İzmir / Firma

sevgili arkadasim,
ben son iki senedir nikon f4s +35-135mm +70-300mm+50mm sabit ile calisiyorum.Tabi bunlarin yaninda birkac filtre ve paraflas takimlarinida kullanmaktayim.Nedersin arkadasim dijital bizi sevindirirmi,uzermi?

 

Tarih: 22 Nisan 2005, 18:30 - İp: yok
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

Sevgili cannibal,
Mademki nikona alışkınsın o zaman fuji finepix s2 veya s3 pro yu bir incelesene.Dijitale geçmek konusunda ne gibi bir tereddütün var bilemiyorum ama fujinin teknolojisi ile nikonun bodyleri birleşip ortaya oldukça kaliteli bir makine çıkmış bence almasan bile bir dene ama deneyince almamazlık yapamayacağına adım gibi eminim.

 

Tarih: 22 Nisan 2005, 22:50 - İp: yok
cannibal
cannibal (üye)
İzmir / Firma


iki arkadasimada cevaplar icin tessekkurler,burkayin dedigi gibi fujileri deneyecegim,gercekten arastirirken benimde dikkatimi cekmisti.tesekkurler.

 

Tarih: 23 Nisan 2005, 18:34 - İp: yok
  • 1