lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Yine Boş!!

Ya yine mesaj kutumda hiç bir şey yok..

İnsan kıytırıktan da olsa bir mesaj atar ya..
Kaç zamandır siteyi açıyorum ne yaorum var fotolarıma ne cevap var topiklerime ne de bir mesaj atan var..

Biliyorum buna da cevap vermeyeceksini ama olsunen azından okuyacaksınız..

Not:Tüm geyiksel sohbetler serbesttir..

Tarih: 30 Mayıs 2008, 16:27 - İp: 88.***.**0.0
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Sevgili Hakan hocam..Taş çok ağır geldi galiba..Baksana halen daha kendine gelemedi..

Bey amca uğraşma boşuna..Sende makrıo lens var ama bizde de sabır var, kontsantre var, hesap kitap var..Alim Allah MF lenslerle bile çekeriz bu tür kareleri..

Hakan hocam makro lensi yaz sonuna bıraktım..Belki de seneye..Tabi iyi bir ikinci el çıkmazsa..

Logy sevgili hocam..Buyur gel..Beraber çıkalım şu güzelim dağlara..Gerçi kene korkusunu ensenizde hissediyorsunuz ama evde durmak daha korkunç geliyor bazen..

Tarih: 2 Haziran 2008, 18:17 - İp: 88.***.**3.14
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

İşten güçten yeni giriyom nete. Olmamış lazut hoca olmamış. BBen çocuk popoları ile tutulmuş sinekler çekerken senin uçan güve çekmen solda sıfır kalır. Kuzey tarafından destek olmaya çalışanlar olsada burkay08 ve lazut hocanın aynı kişiler olduğunu düşünüyorum. Tanınmamak için gözlük takmış ve burkay08 demiş kendine lazut hoca.

Tarih: 2 Haziran 2008, 22:05 - İp: 88.***.**3.233
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Tabi tabi..Eminim ki burkay08 bendirim..Hatta hatta belli mi olur..Belki sen de benimdir Eee sanal dünya ..Hiç belli olmaz.

Bu arada şundan da emini çocuk p.psu ile sineği kıstırıp çekmek saniyede 1000 kere kanat şu hayvancağızın kanatlarını yaklamaktan daha zordur

Tarih: 3 Haziran 2008, 00:00 - İp: 88.***.**1.34
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Tarih: 3 Haziran 2008, 00:12 - İp: 88.***.**3.233
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Pekiii havada uçan bir arının kanatlarını çekebilri misiniz?

Ahanda çektim....

Tarih: 3 Haziran 2008, 00:24 - İp: 88.***.**1.34
hocha
hocha (Subjektif)
Yurtdışı / Amatör

lazut hocam ne iş? biz gülümseyen arı diyoruz, sen p.posunu gösteren arılar çekiyosun. sen de etkilemişsin pazarbeyin makromelerinden.

Tarih: 3 Haziran 2008, 11:50 - İp: 84.***.**7.249
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Abi size de bir şey beğendiremiyoruz..Aklınız fikiriniz hep şeylerde

Onu bunu bırak ta uçan bir arının kanatını çeksene

Tarih: 3 Haziran 2008, 12:27 - İp: 88.***.**6.108
sabanersan
sabanersan (üye)
Bursa / Meraklı

"not" tan cesaret almak zamanıdır...böyle küçük çekimlerle kendini teselli etmek mutlu olmak ne güzel bir şey...gülen arı bile çekilebiliyor bu mutlu olma arzusu ile...yerdekinden daha net uçan arılarda..at sahibine göre kişnerse;bu güzel dünyamızdada ekipman aynısını neden yapmasın....çekmek lazım...birde sinop-kastamonu dağlarında çay içmek...

Tarih: 3 Haziran 2008, 12:58 - İp: 88.***.**9.82
hocha
hocha (Subjektif)
Yurtdışı / Amatör

benim tüm canlılara saygım vardır lazut hocam. severim onları, köpek te olsa, böcek te olsa. onların özel hayatlarına da karışmam... bırak sen bu makrome sevdasını. uyma bazara.

Tarih: 3 Haziran 2008, 14:41 - İp: 84.***.**2.75
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Şaban abi özlettin kendini.Hoş geldin.Sefalsar getirdin..

Evet küçük şewylerr ama o küçük şeylerde öyle büyük "şeyler" göredüm ki.İnanın o beş saatimi nasıl geçirdim bilemiyorım..O arıların o durmaksızın yarışları inanılmaz bir huzur verdi bana..

Bu nokta da hocaya katılıyorum..Biraz özel hayatlarına girdim ama inanın onlara hiç zarar vremedim.:Sadece fotoğraflarını çektim..

Ve tüm dostlarımı bu taraflara beklerim.Şurda bir ayım kaldı..Hepinizi bekliyorum

Tarih: 3 Haziran 2008, 15:21 - İp: 212.***.**2.189