lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Yeter Artık!!!!

Bu kadar da olmaz ama..

Tam 4 yıldır Sinoptayım ve daha benden başka fotoğraf tutkunu çıkmadı..

Kendi modelliğimi yapmaktan bıktım artık..

Her yeri tek başıma keşfetmekten bıktım artık..

Tayin istiyecem...

İlk tercihim fethiye civarı..

Ama keşfedilemeyi bekleyen, dağı, denizi ve yeşili olan her yer benim için uygun..

Lütfen şu örtmene yardım edin..

Nereye tayin isteyeyim?

Tarih: 24 Nisan 2009, 19:38 - İp: 88.***.**7.39
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Sana buraya gel kalabalık şehire diyoruz gelmiyorsun, konuşalım mı lazut, olur bakarsın..

Ya da kırsal yere gel İst güzel köylerine, her zaman fotoğraflık alan mevki bulursun..Ev de var diyorsun zati..

Tarih: 24 Nisan 2009, 19:48 - İp: 88.***.**9.220
pula
pula (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

Hocam bükreşe gel diyeceğim ama evlimisin bekarmısın bilmiyorum. Buralar bekar erkekler için pek tekin yerler değil. Her türden güzel manzarayı görmek mümkün bu güzel şehirde. Ormanlar ve karpat dağları görülmeye değer muhteşem güzellikler, kadınları zaten söylemiyorum bile. En iyisi buradaki büyük elçiliğe bir sorun siz öğretmen ihtiyacı var mı diye

Tarih: 24 Nisan 2009, 20:04 - İp: 86.***.**4.77
umut1993
umut1993 (Objektif)
Bursa / Amatör

abi atla gel bursaya...

Tarih: 24 Nisan 2009, 20:08 - İp: 85.***.**9.184
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Bak romanya bucureşti de güzelmiş lazut emmi..Oradea 'da, Balçıkta..yani.. Arkadaşlar var orada çağırıyorlarda..

Tarih: 24 Nisan 2009, 20:10 - İp: 88.***.**9.220
mgirgin
mgirgin (üye)
Muğla / Amatör

Seni doğası, tarihi, insanları ve fotoğraf tutkunlaruyla Fethiye paklar lazut hocam Boşuna uğraşma başka yerlerle

Tarih: 24 Nisan 2009, 20:22 - İp: 88.***.**8.39
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Puhahahah..Bükreş mi?.yaa orası soğuktur be..Ben şöylecene ısıcak ısıcak bi memlekt arıyom..

Bu yıl kömüre 1500 tl vermişiz anamız ağlamış..

Şöyle kömürü az yakabileceğim, dediğim gibi keşfedilmek için beni bekleyen bir yer..

Pula şöyle biraz aşağılara inersen belki diyorum sana..

Mustafa abi ist bii açmaz..oranın keşfedilesi hiç bişeyciği kalmamış..Evimi bile görmek istemiyorum.Zaten satlığa da çıkardım.:İsteyen olursa bilgine

Sevgili umut şaban abimin, atakanın, M.ipek hocamın,civrillerin memlekti fotoğrafçılık açısından gerçekten çok güzel..üstelik benim memlekte de yakın.Amma çok kalabalıksınız yahu..

Girgin hocam sizin oralrdan Yunan adaları görülüyor mu..Ne dersin kaçak maçak geçebilir miyiz o tarafa..İki fotoğraf çeker döneriz..Sonra da burada hava atarız

Tarih: 24 Nisan 2009, 20:38 - İp: 88.***.**7.39
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Günlük turlar var lazut emmi, kolay..Tayin mertebeni hızlandır da..

Tarih: 24 Nisan 2009, 21:21 - İp: 88.***.**0.39
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Yok abi o turlardan oldum olası nefret ederim..
Şurda dur fotoğraf çekecem derssin on kişi of buf eder şöfür şöyle başını alttan sola doğru burarr. vs vs v..
En güzeli ayaklarım..Dur diyorum duruyorlar..yürü düyorum yürüyorlar

Tarih: 24 Nisan 2009, 21:25 - İp: 88.***.**7.39
sabanersan
sabanersan (üye)
Bursa / Meraklı

sefer hocam..gönüller memleketten çok daha yakın..hele vakit-saat gelsin..şu anda yaşadığın yerler bakir..gerçi sen "e" de koymuşsun..bu camiada bizim kadar şanslı kimse varmı bilmiyorum..geldiğinizde hava-zaman müsait değildi,hiç gezemedik..hemence bütün çekimlerim yürüyüş mesafesinde..şehrin tam ortasında kocamanca bir vaha.....bakalım ne kadar dayanabilecek..

Tarih: 24 Nisan 2009, 21:26 - İp: 88.***.**8.45
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Didime yerleş ingiliz boldur, fotoda çok çekersin,yazın otelde çalışır foto çekip para bilem kazanırsın müşteri [dans] akşam yemekleri çekim mertebe sonrası..OKEY'mi..?

Tarih: 24 Nisan 2009, 21:30 - İp: 88.***.**0.39