lacimert
lacimert (üye)
Aydın / Amatör

«vaziyetin Vehameti» Bu Derece...

Bana gönerilen bir PowerPoint dosyasını (YORUMSUZ) sadece paylaşmak istedim. İnşallah bunda da tartışılacak bir şey yoktur. İndirin, sadece izleyin, sonra hiçbir şey yokmuş gibi, yaşamınıza devam edin.


http://www.hemenpaylas.com/download/1708881/tayyibinyemini.pps.html

Sevgiler.

Tarih: 29 Eylül 2006, 18:57 - İp: 85.***.**5.20
azrael
azrael (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

Belki bir çok şey doğrudur.Hangi hükümet döneminde olmadı bunlar.
Kör olmak gerek ülkedeki gelişmeleri görememek için.
Yorumsuz demissin, daha ne söyleyeceksinki. zaten paylaşıyorsun sunumda olanları. Bumu senin hayat felsefen bumu yansız yaklaşımın.

Enflasyon düştü, fiyatlar neredeyse sabitlendi, kalkınma var, bunca şeyler olurken, sen olanları görme, nerede bir hata varsa lanse et.

Daha önceki siyasetçiler masondu şuydu buydu, bir islamcıdan dahamı iyiydiler.

hataylıdevrimci nedemek neyin devrimi bu, taşımayın böyle saçmalıkları buralara, bedeniniz birilerine hizmet ediyorsa aklınız size hizmet etsin.

Belki birçok şey ideale varmadı, varmaması için birsebepmi var, günümüzekadar hangi siyasetçi bukadar mütevazi ve çalışkan olduda bu vatandaşı eleştiriyorsunuz.

Neymiş vatan elden gidiyor, nereye gidiyor. götürecek birileri varsa bu mantığı güden kara çahillerdir.

Hiçbir siyasi partiyle alakam yok, babam kıtlığı yaşadı, yaşım 37 bugünekadar gördüğüm bozuk siyasetçiler arasında en iyisi bu,

Eleştirinde biraz haklı olun, bende size hak vereyim.

 

Tarih: 30 Eylül 2006, 04:07 - İp: 85.***.**7.20
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

(Enflasyon düştü, fiyatlar neredeyse sabitlendi, kalkınma var, bunca şeyler olurken, sen olanları görme, nerede bir hata varsa lanse et.)
azrael arkadasım bız aynı ulkede yasamıyoruz galiba..senın enflasyon dustu,kalkınma var dedigin seye azbişey bilen herhangi bir ekonomıst bıtarafıyla guler..ekonomı gıtgıde kuculuyor..dıs borc gıtgıde artıyor..bikac kalemı degistirerek enflasyonu cok daha dusuk gosterebılırsın ınan..varsa ekonomıst bı tanıdıgın sor.butun belirtiler kapıda bir krizin oldugunu gosterıyor..gecmişi belli bir kadro devletın butun kademelerınde yerlesıyor..şimdiye kadar bukadar yolsuzlukla içiçe bir hukumet donemı daha olmamıstı dıyor emnıyet muduru bir aile dostumuz..neyi nerden yurutceklerını sasırdılar..maliye bakanımızın neler cevırdıgıde ortada masallah..
"günümüzekadar hangi siyasetçi bukadar mütevazi ve çalışkan olduda bu vatandaşı eleştiriyorsunuz." mutevazı sıyasetcın al ananıda gıt,askerlik yan gelip yatma yeri degildir,sehit anasını arayıpta şikayetmı dınlıycem gibi lafları daha bu ay içeriinde soyledi..resmen terbıyesızlık..baska bır ulkede olsa o koltukta oturmasına ımkan yoktu ınan..bişeyi savunuyosun madem tutarlı ol..millet guler sana..
("Neymiş vatan elden gidiyor, nereye gidiyor. götürecek birileri varsa bu mantığı güden kara çahillerdir.") senın mutevazı sıyasetcın sevda tepesi denen yeri sırf bı arap seyhine yalakalık olsun die imara acmayı,yurdun en guzel koylarını yandaslarına satıp içine s...mayı,kıbrısı avrupa sevdasına elaltından satmayı,pişkin pişkin ben ulkemı pazarlıyorum demeyi biliyor.pkk yenıden hortluyor..bu sıtede dahı dun propaganda amaclı fotograflar yayınlandı..insanlar ofkeyle doldu..baba ogluna ogul babasına guvenmıyor..senın "sutten cıkma ak kasık" sıyasetcının yandasları sılah cekıyor,magandalık yapıyor,hortumluyor,calıyor,kacak vılla yapıyor,kacak otel yapıyor,karakol basıp polıs tokatlıyor,seyhlerle hocalarla yemekler yıyor,eletek opuyor..
siyasetcının ıyısı olmaz derler..hiçbirinden fayda gelmemiştir lafım yok..ama hiçbirinden bukadar zararda gelmemiştir..israil lubnanda sivilleri oldururken durust sıyasetcın ısraıl sabrımızı tasırdı dıe demec verıp tabanının kulagına hos sozler ettikten sonra danısmanı "bay mukemmel uzlastırıcıyı" yoollayıp buyukelcılerı yatıstırıyor..fındıgı bıtırıyor..pancarı bıtırıyor..uretıcılerı bıtırıyor..gercekten işini yapan,daha dogrusu kırlı camasırları ortaya cıkaran kim olursa olsun gorevden alıyor,suruyor susturuyor vs...
bu ulke cok aclık gordu, cok zorluk gordu,zamanında korede savastı BASKALARININ savasında belki bişey alırım diye,şimdide lubnanda savasacak SILAH TUCCARLARININ savasında (belki cumhurbaskanı olur pardon lubnanı korurum dıye..israilimi koruycak yoksa kafam karıstı??.)dısıslerı bakanı ısraılın kacırılan askerlerıne dua edıyoruz dıyecek ailelerini ziyaret edecek..ama benım askerlerım sehıt olunca kımse onları aramıyacak bassaglıgı vermek ıcın..bir ana "VATAN SAGOLSUN DIYEMIYORUM" diyecek..gelinen durum budur..yapılmak ıstenen budur..bizim yapmamız gerekense uyanmak,bir olmak vatan için calısmak,gerektiginde vatan sagolsun dıyebılmektır..
geri kalanlar yaptıklarının gurursuzluguyla yasasınlar
bı laf vardır "BORC ALAN EMIRDE ALIR" butun bu yazının ozetidir
lacimerti destekliyorum
bıraz haklı ol sana hak vereyım...

 

Tarih: 30 Eylül 2006, 05:20 - İp: 81.***.**3.12
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

 

Tarih: 30 Eylül 2006, 05:36 - İp: 81.***.**3.12
denizdemirbas
denizdemirbas (üye)
Yalova / Reklam Fotoğrafçısı

BU HÜKÜMETİN YAKINDA SONU GELECEK AMA YAPTIKLARI YANLARINA KAR KALMAYACAK

 

Tarih: 30 Eylül 2006, 09:36 - İp: 85.***.**3.107
wedath
wedath (üye)
İstanbul / Amatör

temur21, imza bolümünüzde fotoğrafını koyduğunuz şahsın fotoğraflarını yasadşı mitinglerde yasadışı terör örgütleri
MLKP, TİKKO, DHKPC ve hatta PKK militanları
t-shirtlerle,bayraklarla göğüslerinde taşıyorlar.

Bu tür başlıkların altında vatanperver nameleri atıp durmayın ! Ayrıca bu hükümet gider belki ama sizin umduğunuz zihniyetin başını ezecek bir güç her zaman var bu ülkede..

 

Tarih: 30 Eylül 2006, 10:20 - İp: 85.***.**0.8
orjinal_55
orjinal_55 (üye)
İstanbul / Meraklı

temür21 hiç mi memleketinde örnek alacağın hiç mi insan yaşamadı da CHE GUEVERA yı benimsemişsin........bu arada azrael ve wedath a sonsuz katılıyorum...........

 

Tarih: 30 Eylül 2006, 11:48 - İp: 85.***.**9.101
mail37
mail37 (üye)
Kastamonu / Amatör

El insaf.........
Biz millet olarak ne zaman akıllanacağız.hep aynı tartışmalar.Birileri iktidardakileri eleştiriyor.Birileride iktidarı savunuyor.Beyler lütfen biraz akıllı olun.zaman kısır ideolojik tartışmaların yapılacağı zaman değil.Bu hükümeti eleştirenler bakıyorum.Hepsi irtica ekseninde yani kendi dünya görüşleri doğrultusunda.oysa bu iktidarı eleştirenlerin en başında ben gelirim.Ama bilmem şurada kadrolaştı diye yada dindar diye değil.Kıbrıstaki politikaları,AB politikaları ,Amerika politikaları için.Oysa bakıyorum eleştirenlere sadece kendileri solcu oldukları iktidar sağcı olduğu için eleştiriyorlar.Savunanlarda iktidarla aynı görüşte oldukları için savunuyor.Bilmeden tamamen kafalarınıza sokulmuş aptalca ideolojilerden kurtularak eleştirin yada öneri getirin.Nolur artık biraz kendiniz düşünün.Yüzyıllarca önce birilerinin düşüncesini savunup durmayın.her iki tarafa da sözüm.Bunlar yaptıda kadrolaşmayı daha önce gelenler yapmadımı. o devrimci dediklerinizin ne yolsuzluklar yaptığını hatırlayın lütfen.Örnek İSKİ.Savunanlarada bir sözüm var bizi Amerikadan sonra AB ye de göbeğimizden bağlayan bu iktidarın nesini savunduğunuzu lütfen iyi düşünün.Lütfen Hepiniz düşünün.Ama kendi kafalarınızla.Karl Mark'sın kafasıyla yada Necmettin Erbakanın kafasıyla değil kendi kafanızla.Forumda bir arkadaşımızın çok güzel belirttiği gibi 10.Kasım 1938 den sonra gelen hiç bir iktidar bizim değildir.Hiçbiri bu ülke için gelmedi.Ve gelmeyecek de .Vatanseverler sağcısı solcusu ile bu ülke için neler yapabiliriz.Bunu düşünme zamanı.Ama dediğim gibi bunu kendi kafalarımızla düşüneceğiz.Bilmem şu efendinin kafası yada che guavara nın kafası yada başkalarının kafasıyla değil.Bu forumda aptalca kör döğüşünü gördükçe bu ülke için daha karamsar oluyorum.

 

Tarih: 30 Eylül 2006, 20:55 - İp: 81.***.**5.4
azrael
azrael (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

Ne alaka ''mail37'' kimse kimseyi savunmuyor,hele ben. Hiçbir siyasi görüşüm ve ideolojim yok. Kimse kimseyi idare etsinde istemem.
Ama yaradılışımızda asilik ve puştluk var oldukça elbette birileri güdecektir.
Adı, sosyalizim, demokrasi, Askeri yönetim, krallık aşiret herne olursa olsun. Kişiler kişileri devletler devletleri, Devletler halkını, halk devletini ezmeye ,soymaya vb. musait sistemler insanlık doğasına çokmu uygundurki savunayım.
Eğer birileri kötünün iyisini yapıyorsada kralın hakkını krala vermek gerek.
Burada oturup propaganda yapacağınıza vatan evladı olunda ülkeyi eniyişekilde yönetin.

Benim demokrasi tanımım: Milletin seçtikleri kişiler milleti istedikleri gibi yönetmesi biçimi.

Sosyalızim: Bir şekilde yönetimi ele geçiren bir grubun halkı istedikleri gibi yönetmesi.

Krallık, Padişahlık, Askeri yönetim, asiret. vb. Kendini bilen veya bilmeyen birinin halkını istediği gibi yönetmesi-idare etmesi şekli

Varmı bunun aksını söyleyebilecek biri. Hangi yönetimde HALK EZİLMEMİŞ, SOYULMAMIŞ AÇ BIRAKILMAMIŞ, KAYIRILMAMIŞ.
Hangi birinde eşit davranılmış ve insanlar tümüyle ideal mutluluğu yaşamış. Yok böyle birşey.


Birileri ortamı geriyor. Ülke bizim millet bizim siyasetçiler piçmi onlarda bizim. Dostum hamurumuz bu kadar.Demekki iyi insanlar çıkmıyor içimizden, belkide çikıyorda sonradan ibneleşiyorlar.

Atatürk büyük insandı yaptıkları tarihe geçti, bunlara lafım yok. Rahmetle ve saygıyla anıyorum. Bukadarı yapan bir zat nasıl olduda ilerisini göremedi biz bu duruma düştük, yoksa Atatürkün göremediği birşeylermi vardı. Belkide göremedi, belkide başka idare şeklini icat edemedi.

Yokta sesimizmi çıkmasın, var olandan daha kötüye gilen bir ortam varsa inanılan yönetim neyse onun musade ettiği ölçüde karşı durmak en iyi bir seçim olacaktır.

Umarım insanlık en ideal idare şeklini bulurda dünya halklarını mutlu eder.

İsteğim, Tüm insalığın temsil edildiği Dünya yönetim biçiminin bir an önce projelendirilip insanlığın hizmetine sunulması.

 

Tarih: 30 Eylül 2006, 22:00 - İp: 85.***.**7.20
mete007
mete007 (üye)
Kocaeli / Doğa Fotoğrafçısı

Emperyalizme karşı verilmiş ve kazanılmış tek zafer:...

Bizim KURTULUŞ SAVAŞIMIZDIR .....

lacimert'in sitede olmadığı bir zamanda.. benzer bir pps dosyası nedeniyle... Sitenin huzuru kaçırılmıştı...

Güncel konuları örnek göstermek yanlış olur.. KİŞİLERE YÖNELİK , bu gibi politik yaklaşımları olan konular.. sitede hoş görülmüyor...

 

Tarih: 1 Ekim 2006, 13:30 - İp: 85.***.**7.185
mandyy
mandyy (üye)
İstanbul / Meraklı

her milletrin kendi için yaptığı bi savaş yaşadığı bi zafer vardr sayın mete007...
küba adına yapılmış çok büyük bi devrimdr.emperyalizmi yaşayan insanlar bunu bilir.
bizim savaşımız direnişimiz bize özel.onlarınkide onlara.tanıdığım biçok kübalı arkadaşım bizi saygıyla konuşuyor.bizde onları o şekide konuşmalıyız.saygıdır bu...

 

Tarih: 1 Ekim 2006, 13:54 - İp: 85.***.**3.121