Fotoğrafçılık Forumları
Vangelis
[ Vangelis & Jean Michel Jarre - Blade Runner Soundtrack - Metallic Rain ] Bu muzigi bulun ve dinleyin. Nasil mi
Simdi odanizin camini acin. Perdeyi hafif aralayin. Birde dua edin ki, o an yagmur yagsin. Kimseyi dinlemeyin odanizda yalniz olun. Son olarak huzuru hissedin.
Siddetle tavsiye ediyorum
#demoon' tarafından 24.09.2006 19:52:22 tarihinde düzenlendi.
Falan fesmekan, falan filan yerine kullanilan ilginc bir ikili kontrast. Falan filan olmanda guzel. Bol falan filanca yaklasimlarla dolu bir gun diliyorum.
Sevgili ariktekin,
Cay elinden oteye yol yok, ama gerisinde cok yol var.
Cay elinden oteye giderum yali yali turkusu ile Vangelis arasindaki muzikal iliski, sizin kontrast ile iyimser ama bir o kadar da icten yazdiginiz matrixsel fikirlerinize benzettim
merhabalar,
ben yaklaşık 13 seneden beri new age müziğin tutkunu birisi olarak demoon a katılıyorum.
jean michel jarre ,mike olfield kitaro benimde favorilerim ve asla vazgeçmeyeceğimi düşünüyorum ve bunlardan farklı tarz olan pink floyd tabiki bir numaradır.
jean michel jarre:equinoxe
mike oldfield:enigmatizm
pink floyd:run like hell
selamlarımla.
demoon kardeşim, umarım açtığınız konuya görüntü kirliliği yapmadım..
Bir önceki mesajım, galeri bölümünde yorumlar arası savaşlardan, forumda mahalle kavgası ağızından bile berbat tartışmalardan tiksinmiş bir kardeşiniz olarak küçük bir espri takılmasıydı. Hoşgörünüze sığınarak yazmıştım.
Yanlış anlaşılmadığımı umuyorum.....
#ariktekin' tarafyndan 26.09.2006 23:22:28 tarihinde düzenlendi.
ben yinede tarık mengucu seviyorum kardeşim. dans grubunun yılışık goruntusu ise takdire sayan.
martix ne yahu.
Matrixsel mi; tercihinin bir anlami yok, anlamsiz, veya bir sivida olabilirsin, ya da kesişme.
Madem New Age'den hoslaniyorsunuz bari tarihteki ilk New Age kaydi olarak nitelenen su yorumu da dinleyin:
Keith Jarrett - The Koln Concert
Kayit : 24 Ocak 1975, Koln, Almanya
Bu CD'yi Turkiye'de bulmak mumkun, linkten de anlayacaginiz uzere bir ECM plagi ve ECM Akusta tarafindan pazarlaniyor.
Simdi uzman sorusu:
Keith Jarrett gibi baba bir jazz muzisyeni niye boyle bir tarz yaratmis o aksam Koln'de ?
- 1
- 2