Fotoğrafçılık Forumları
Ulusal Çağrı
        ENGELLİ ÇOCUKLARINDA 23 NİSANI YAŞAMAYA HAKKI OLMALI 
          ONLARDA CUMHURİYETİN ÇOCUKLARI 
 
"Engelli Çocuklarımızın da 23 Nisan'ı yaşamaya hakkı olmalı" anlayışı ile,  bu yıl  5. kutlamayı gerçekleştireceğimiz geleneksel “23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ” mizin coşkusunu ve heyecanını şimdiden yaşıyoruz. İSTANBUL ’da bulunan Engelli Çocuklar ve yaşamını engelsiz olarak sürdüren çocuklarımızla birlikte, çevre okullarımızda dereceye giren halk oyunları ekiplerinin ve tanınmış sanatçıların yer alacağı konserlerle, bu anlamlı günü hep birlikte kutlamanın onurunu yaşamak ve tarihe imza atmak istiyoruz. 
                  PROGRAM AKIŞI 
23 Nisan Çarşamba günü Saat: 10.00 da Dernek genel merkezi bünyesinde toplanılacaktır. Oluşturulacak araç konvoyu ile Saat:10.30 da hareket edilecektir. “Ömerli Beldesi Ağırbaşlar  Tesislerin” de şenliğimiz resmi olarak Saat: 12.00 de başlayacak olup, sınırsız yemek ve sınırsız eğlencelerle programları ile aktiviteler Saat.18.00 a kadar devam edecektir. Şenliğimizde aynı zamanda yüzlerce engelli çocuğumuza hediyeler dağıtılacak olup, 2o engelli kardeşimiz de bir haftalık tatile gönderilecektir.  
 
İlgili protokolün sahip çıkmasını beklediğimiz, sanatçılar ve  Radyo canlı yayın destekli etkinliğimizin genel hedefi; Engelli çocuklarımızın da Atatürk’çü Cumhuriyet’in çocukları olması ve  bu Cumhuriyet’te bu evlatlarımızın unutulan yetimler olmaması mücadelesidir.  
 
Bilindiği üzere, Ülkemizde 8,4 milyon engelli gerçeği bulunmaktadır. Onlarında Cumhuriyetin Çocukları olmasına rağmen, ne yazık ki kendi kaderlerine terk edilmiş ve yaşamlarını taş yapılarda sürdürmek zorunda bırakılmışlardır.Fark edilmeyen ve kendi masumiyetinde bir kenarda unutulan engelli çocuklarımızı gün ışığına çıkarmak, unutulmamasını sağlamak ve Devletin bütün kutlama programlarında yer alması gerçeğini hatırlatarak, engelli Dünyasını onura etmektir.   
 
Gelecek onların da olmalı anlayışıyla düzenlenecek şenliğimize tüm halkımızın sahip çıkmasını ve bizlerle beraber olmalarını önemle rica ediyoruz. 
 
Organizasyon DENİ Tanıtım Hizmetleri 
BEDENSEL ENGELLİLERLE DAYANIŞMA DERNEĞİ 
Tel : 0(216) 370 81 66 – 441 08 34  Fax : 0(216) 459 87 28 
www.bedd.org.tr   -    [email protected] 
  
 
#edizce' tarafından 12.04.2008 21:35:35 tarihinde düzenlendi. 
       
        SULTANN adlı çok duyarlı üyeden ricamdır... 
 
Şehirdışında olmam sebebi ile ben bu programa fiilen iştirak edemeyeceğim, sanırım siz bu duyarlılığınız ile orada olacaksınız. Hazır oraya gitmişken bu güzel organizasyondan birkaç kare çekip sonrasında bu başlık altında yayınlayıp bizleri de bu mutluluğa ortak ederseniz seviniriz...                                    
       
        Arkadaşlar, 
 
Bir düzeltme yapayım ve bir daha bu konu açılmasın lütfen. 
 
Sultan hanımı yanlış anladık galiba.O'nun amacı kırıcı olmak değildi.Herkes gibi o da neden bu tarz konularda insanların duyarlı olmadığını dile getirmek istedi o kadar. 
 
O topiğe neden katıldınız diye kızmadı ki kimseye.İsim de vermedi.Deli topiği açılamaz da demedi.Sadece gırgır şamataya ayırdığımızın bir kısmını da bu tarz duyarlı olmamız gereken konulara ayıralım dedi.En azından ben böyle anladım. 
 
Herkese sevgiler
  
  
                                    
       
        Hayatı birlikte paylaşmak için burdayız, taktirleriniz onlar için çok önemli, engelli çocuklarımızın mutluluğunu paylaşma adına gösterdiğiniz hassasiyete çok teşekkürler. Yeni dünya anlayışında çocuklarımıza sevgiyi önde tutanlara ne mutlu.  
  
  
                                    
       
bulduummmm edizceee!!![>:D
        burad engelli demesi dah ahş olacaktı  tabii. 
 
 
 
http://www.youtube.com/watch?v=HgTBpCKWAd8&feature=related 
 
ama harikaaaa: [>:D ]                                    
       
        http://www.youtube.com/watch?v=n5-Q0maDxkA 
 
ve bizim sporcumuzu hali 
                                    
       
        Sevgili Nehirden, değerli leydim, değerli dost, 
Aslında gönderdiklerine hiç yabancı değilim, her biri ben her biri biz, rumuz sadece bizi anlayamayanlara isyan ediyor, kendimizi anlatmakta zorlanıyoruz. Sorun kendimizi anlatmakta kifayetsizlikte değil, sorun toplumun kendini tanımaktan, bireyin git gide kendine yabancılaşmadan kaynaklanıyor. Bizim gibi hayata aşık biri varmı? sabrı gösteren ve tanrının verdiğine şükürle kabul buyuran 
  Sanırım teşhislerde karmaşa var, sanırım yeni bir tespit gerek. Allah duygu, kalp ve beyin özründen korusun.                                    
       
        Derneğimizin web sitesinde bulunan 3. video görüntüyü izlemenizi tabsiye ederim. Hayatın bir bütünü ve klasik büyüsü içinde aşk. 
 
http://www.bedd.org.tr/www/videolar.asp                                    
       
        SAYIN KEMAL BEY 
 
KORAY YAPI VE KORAY İNŞAAT ÇALIŞANLARI İÇERİSİNDEN  30- 40 KİŞİLİK BİR GRUP  OLARAK,   İŞ KÜLTÜR YAYINLARI ŞAHSINDA  HASAN AKSOY  İLE EL ELE VERİP,  23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI' MIZIN  ENGELLİ ÇOCUKLARIMIZ TARAFINDAN DA HAKKI İLE KUTLANABİLMESİ,  ONLARIN UFKUNU AÇIP,  YAŞAMA KATILIMLARINI  SAĞLAMAYI HEDEFLEYEN   "ULUSAL ÇAĞRI" NIZA DUYARSIZ KALMADIK. 
 
DÜZENLEDİĞİMİZ   "ENGELLERİ KİTAPLA AŞALIM!..." KAMPANYASINA OLAN DESTEK SONUCU,  BAYRAM GÜNÜ SİZİN TARAFINIZDAN DAĞITILACAK, ÇOCUK KLASİKLERİNDEN OLUŞAN 150 ADET -ŞU AN İÇİN SAYI BUDUR. BİR AKSİLİK OLMAZSA 300 ADETİ YAKALAYACAĞIZ-  KİTABIN SEVKİYATI, DERNEĞİNİZ ADRESİNE İŞ KÜLTÜR YAYINLARI TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR. 
 
TÜM ÇOCUKLAR BİZİM... 
 
ÇALIŞMALARINIZDA BAŞARILAR DİLERİZ... 
 
SAYGILARIMLA... 
 
 
(BÖYLESİ MESELELERİN DUYURULMASINDAN HİÇ Mİ HİÇ  HAZ ALMASAMDA, HENÜZ VAKİT VARKEN,  ÖRNEK OLABİLECEĞİ DÜŞÜNCESİ İLE KAYDETMEKTEYİM.  
 
LÜTFEN "BANANECİ"  OLMAYALIM....) 
                                    
       
        AYŞE HANIM  ( AYG ),  GÖNLÜNE SAĞLIK , 
 
DUYARLILIĞINIZA ÇOK TEŞEKKÜRLER, UMARIM HAYATIN BOYUNCA  
HERŞEY GÖNLÜNCE OLUR. 
 
SEVGİLER, 
SULTAN 
                                    
       
İlgili olabilecek konular
- 
        
        

Nikon D750 İkinci Kez Geri Çağrılıyor !!!!!!!
26 Haz. 2016, 19:08 mesut.
8323229 Tem. 2016, 23:14
buzlucam - 
        
        

 - 
        
        

Çağrı Merkezi Operatörleri Resimleri
30 Eyl. 2014, 11:57 prodersler
0123330 Eyl. 2014, 11:57
zbkdygn - 
        
 - 
        
        

Çağrı Merkezi Operatörleri Ve İşyeri Tak
22 May. 2014, 01:11 prodersler
0110622 May. 2014, 01:12
zbkdygn - 
        
        

Bursa Fotofest Ulusal Fotoğraf Yarışması
26 Eyl. 2011, 23:57 bufsadmy
0193026 Eyl. 2011, 23:57
bufsadmy - 
        
        

23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı Kutlu
23 Nis. 2011, 00:24 birsahil
2191323 Nis. 2011, 15:31
birsahil - 
        
        

1. Pınarbaşı Ulusal Fotoğrafçılar Buluşm
18 Oca. 2010, 01:44 evrin
1231918 Oca. 2010, 20:56
biscayne - 
        
        

 - 
        
 
