Fotoğrafçılık Forumları
Sperm Bankası
En büyük adilik, ahmaklık, eşşeklik. Bu kadar aptalca bir şeyi nasıl yapar insanlar. Madem çocuk sahibi olacaksın adam gibi yollardan ol. Neyüdüğü bilenmedik birinden çocuk sahibi olmak ne büyük adiliktir. Böyle bir insana yapılabilecek hakaret bulamıyorum.
o çocuk ne sorunlar yaşar yarın nasıl bir psikoloji içinde büyür düşünebiliyormusunuz. BAzıları diyanet fetva vermiyor diye kızıyor. Hangi akıl sahibi fetva verir buna.
Yuh be yuh. Gitmiş sperm bankasından aldığı spermle hamile kalmış. Hemen medyada çarşaf çarşaf haberler. Böyleleri yein dibine geçirilmeli. İnsan içine çıkamayacak hale getirilmeli.
Kanunen yasak olmalı. Hatta hapis cevazaları verilmeli böylelerine. Allah aşkına bir psikolog böyle bir çocuğun yaşayacağı sıkıntıları anlatsın.
Gene kaynatmışınııız....
Sini hilüküsle almayan beni matriksle hiç almaz valla. Netcez şimdi.
Bu arada benim istanbul işinin yattığını söyledimmidi. Boşuna beklemeyin.
Yolda arızalı arabalar aççmış kaputu bekliyordu. Hep fordtular. Birisi fokustu. Niyeyse fordlarda motur arızası oluyo hep.
Uzak doğ umalları iyi bu bakımdan. BEnim kia hiç yolda kalmadı. Matrikste kalmaz inşallan. Hiç capon arabasınında kaldığını görmedim. Ya ford kalır ya bmv.
bu arada saati yiğene hedayi ettim. YEnisi lazım. Topek açsammı burdan yardımcı olurmusunuz. Yada okyanus abem raymond veil hediye edermi bana. Çakmasınada razıyım.
Bak bilader bi tane Tag Heuer var. Carrera modeli. Geçenlerde hediye gelmişti. Az sonra fotoğrafını çeker yüklerim. Beğenirsen uygun bir fiyattan satarım. Hediye geldiğinde bakmıştım fiyatı ya 4 bin dolar ya 4 bin euro idi. İnternetten bakarız fiyatına sana yarı fiyatına veririm.
#okyanus' tarafından 22.05.2009 19:44:03 tarihinde düzenlendi.
#okyanus' tarafından 22.05.2009 19:50:19 tarihinde düzenlendi.
Gördüğün gibi süper kalitede bir saat.
Son fotoğrafı bilerek yanlışlıkla yükledim. Geçenlerde muhterem mağara kardeşimin mekanına ziyarete gitmiştim. Beleş internet kullandığına bakmayın. O bir mekan sahibi. susuz 5 bira içtim hesap bile almadı. Netfoto kankalığı böyle bir olay işte.
Geçende de pazaremmi makara'ya ; -ne o makara sen içkimi içtin, dedi idi..Forumun bir yerinde, değil mi emmi..
Okyanus gündüz gündüz beş biramı içtin,toplu taşıtlara almazlar seni, irezil ederler mazallah yolculuk mukabilinde içindeki bireysel kişiler gali..Habarın ola..
okyanus abi beğendim 50 kaat veririm. Bi kuruş fazla çalışmaz. BEnim titanyım casiom var. Valla çelik lorustan sonra guş gibi hafif.Lorus varkennesi tartıya çıkarken 1 kilo falan farkediyo diye çıkarıp tartılıyodum. Emme rahatmış bu casio. Gördüğün gibi çok ihtiyacık yok. emme senin durum kötü şu ara. Bİ nevi fakir ama gururlu arkadaşa yardım olsun . Annanıdınmı. Çok kullanmadın demi.
Bu arada bi tanede net fotosunu çekseydin.
Makine yok net çekemedim. Analok var ama filmin bitmesini bekleyip banyo baskı tarama falan saat geç olurdu. Cep telin makro modunda çektim. E71 tavsiye ederim sineğin sakallarını sayarsın. Lensde galiba carl zayıs olması lazım.
Saate ne diyorsun. Hayatında bir daha böyle bir fırsat ele geçmez. Tag Heuer Carrera. Araştır bak internet fiyatına. Hediye geldi diye yarı fıyatına verecem yoksa bulamazsın hayatta.
öz tağ haurer carrera
yazıklar olsun abi . 4000 öro dediğin saat kaç lira imiş bi bak. Hiçmi vijdanın sızlamıcekti bu köy avkatını üterkennesi.
İlgili olabilecek konular
-
Yurtdışı Çıkış Harcı Yatırma Ziraat Bankası Atm
16 Oca. 2025, 20:34 prodersler
035116 Oca. 2025, 20:34
prodersler -
Atm'den Şifre Değiştirme Ziraat Bankası Bankkart
02 Eki. 2024, 18:50 prodersler
074702 Eki. 2024, 18:50
prodersler -
Bankkart Şifre Değiştirme Ziraat Bankası
16 Eyl. 2024, 15:24 prodersler
051316 Eyl. 2024, 15:24
prodersler -
-
Tapu Harcı Nasıl Nereden Yatırılır Ziraat Bankası
04 Kas. 2022, 00:09 prodersler
0112504 Kas. 2022, 00:10
prodersler -
Ziraat Bankası Ziraat Mobil Fast 7/24 [eft İle Par
13 Haz. 2022, 01:08 prodersler
0133213 Haz. 2022, 01:08
prodersler -
Ziraat Bankası Ehliyet Yenileme Harcı Nasıl Yatırı
02 Nis. 2022, 23:25 prodersler
0161202 Nis. 2022, 23:26
prodersler -
Ziraat Bankası Sanal Kart Oluşturma Sanal Kart Nedir?
16 Mar. 2022, 19:21 prodersler
0140516 Mar. 2022, 19:21
prodersler -
Ziraat Bankası Döviz Hesabı Açma Döviz Hesabı Nası
28 Şub. 2022, 13:12 prodersler
0120928 Şub. 2022, 13:12
prodersler -