Fotoğrafçılık Forumları
Sınava Hazırlanırken
sınava hazırlanırken..yeniden herşey silindi benliğimden..yanii sırtıma yüklenen istemediklerim...
oturdum aklımı buna yatırdım...ben ben ben nerdeyim..neden burası niye geldim...
bana yardım edin...fotoğrafçılık sanırım ben bunu istiyorum..ama elimde olan hiçliğim..şimdi ben nereden başlayayım...evet kazanmalıyım..
yokmu kimseee yaaaaaaaaaaa
ben varımmm buyrun
hani sen gidiyordun.. kandırıkçı..
ilk işin bu forumu ve başka forumları inceleyip, fotoğrafçılık hakkında temel bilgileri öğrenmen olucaktır. sonra tabi ki bir dslr makine alman gerekecek. yine aynı şekilde bu forumda ve başka forumlarda iyi bir slr makine nasıl alırım ve ne tür ihtiyaçlarım var diye iyice araştırman gerekir. ve bu şekilde iyi bir makine alırsın. aldıktan sonra makinenin kullanma kılavuzunu neredeyse her cümlesini ezberlemen gerekicek. ezberledikten sonra fotoğrafçılık tekniklerini iyi öğreniceksin, bu siteden... herşey tamam olduktan sonra atıcaksın kendini doğaya, sokağa veya fotoğraf adına estetik olan heryere... burda kendi yeteneğin ve hırsın ön plana çıkıcak... daha önce öğrendiğin bir kaç teknik ile hayal gücünü birleşireceksin ve mükemmel kareler çekiceksin.
dslr de bu işi iyi bir şekilde kavradıktan sonra; bir analog slr makine alıcaksın. yine dediğim gibi forumlarda ve burda yardım ederler zaten, makine alırken. dslr teniklerinde öğrendiklerinin çoğu zaten analog makinede de aynı sayılır. biraz kendini geliştirdikten sonra, analog slr'de, tek yapman gereken; üniversite fotoğrafçılık bölümü için olan yetenek sınavını beklemek olucak...
en azından ben böyle yaptım ve yapmaya çalışıyorum. ama daha bir slr analog makine almadım. en kısa zamanda bende alıcam....
umarım yardım edebilmişimdir. (amatör ruhumla)
Saygılar,
pazar günü gidiyorum öyle hemen kurtulmak yok
yanlış secim yapma birdaha düşün...son kararını öle ver aceleye gelmez bu konular
netten değilde yakınlarıda bulunan güvenebileceğin birilerinden yardım alsan senin için daha iyi olacaktır..
ee tabii fotoğraftan anlayan birileri yok ki çevremde...
siz hiç küçük karabalığın hikayesini okumuşmuydunuz...
yaşadığın şehirde bir fotoğraf vakfı varsa oraya da üye olabilirsin.
mihri,
Nasıl olsa öğreneceksin. Bir bebeğin büyümesi gibi devam edecek, önemli olan sağlıklı gelişme. Çok oku, temel bilgilerde eksiğin varsa tamamla. Fotoğrafçılık temel bilgileri her zaman karşına gelecek. Yani sen hazır değilsen yardımlar yetersiz kalacak.
Dediğim gibi nasıl olsa gelişeceksin, sıkıntıya yer verme.
Kolay gelsin.
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
Ösym Sınava Giriş Belgesi Nasıl Alınır 2021
19 Haz. 2021, 21:06 prodersler
0207619 Haz. 2021, 21:07
prodersler