mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Sen Neymişsin Böyle

Emre Belözoğlu'nun kapatma davasına tepkisi

http://www.haber10.com/haber/117618/

Tarih: 1 Nisan 2008, 23:30 - İp: 85.***.**8.224
mgirgin
mgirgin (üye)
Muğla / Amatör

#Mgirgin' tarafından 01.04.2008 23:37:36 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 1 Nisan 2008, 23:36 - İp: 85.***.**2.161
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

kolum girsin emre degilmi bu??

Tarih: 2 Nisan 2008, 05:10 - İp: 88.***.**7.73
mu
mu (üye)
İstanbul / Meraklı

forum iyice erkeksileşiyo galiba...
pek yakında bağımsızlığımızı ilan ederiz

Tarih: 2 Nisan 2008, 08:44 - İp: 85.***.**2.231
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

emre cıkar aysun sana kolum girsin derse alkıslarmıyız acaba???
kapı gıcırtısına oynayan turk milleti cevap yokmu???

Tarih: 3 Nisan 2008, 16:00 - İp: 88.***.**9.52
mete007
mete007 (üye)
Kocaeli / Doğa Fotoğrafçısı

Kanım aksa, dökülür "canon" yazar.. Nikoncu amcalar gidip geliyo, onları hiç kırmamışımdır.. Onca makine alır satarlar, doğru düzgün fotoğrafları yoktur.. Benimse, dışarı çıkıp fotoğraf çekecek vaktim yok.. Stüdyo fotoğraflarımı ise ticari uğraşım olduğu için yayınlamayı doğru bulmuyorum..

Arkadaşlar.. Bu gibi başlıklara yorum yazıpda, taraf olmayı istemem.. Ancak, hafifçe de olsa "sen neymişsin" gibi tahrik sayılabilecek sözleride hoş görmüyorum..

Yorumum yokmu.. Hemde nasıl var:...

Anayasa mahkemesi, 60 ihtilaliyle birlikte kuruldu.. BAşka demokrasilerde örneği varmı yokmu bilemem. Ancak o kurumu bir darbe yönetimi bize sundu..

Yök, 80 ihtilali ile birlikte kuruldu.. O günlerin trt arşiivinden alınma görüntüleri, dikkatli arkadaşlar gayet iyi hatırlar. üniversite rektörleri "netekim" paşanın önünde esas duruşta talimatlar alıyordu..

Milli dava kisvesi altında, kendi özümüze ve demokrasiye ihanet etmeyelim..

Son satırı açıklamak için " MANKURT " nedir araştırın..

Tarih: 3 Nisan 2008, 16:58 - İp: 88.***.**4.148
mgirgin
mgirgin (üye)
Muğla / Amatör

60 anayasası o gün için avrupanın dahi sahip olmadığı özgürlükçü ve tam demokratik bir anayasadır.Ayrıca o anayasa, devletin tüm kurumları ve sivil toplum kuruluşları ortak iradesiyle yapıldı.Taa ki 80 ihtilaline kadar da bu anayasanın yapıldığı günler coşkuyla kutlandı.

Şimdi siz bu anayasayı asker yaptı,kötüdür diye yaklaşarak gerçekleri bilerek ya da bilmeyerek saptırmış oluyorsunuz.Ayrıca Türkiye cumhuriyetini asker kurdu.O zaman bu devleti asker kurdu,kötüdür dağıtalım mı diyecez?

Bizim özümüzde arap kültürü,batı kültürü yoktur.Bizler tarih boyu medeni vasfıyla halklara örnek olmuş bir milletiz.Özümüze ve demokrasiye ihanet etmeyelim derken özümüzün Türk kültürü olduğunu unutmayalım.Hani demek istediğim, birçoğumuz araplaştığı ya da batılılaştığı için kendi özünün ne olduğunu bilmeyebilir.

Tarih: 4 Nisan 2008, 14:29 - İp: 88.***.**6.216
benibul
benibul (üye)
İstanbul / Doğa Fotoğrafçısı

o emre aşık dı sanırım gaijin karıştırıyosun
sahi aysunun son sözlerinden sonra herkez emre olma ister ama benim kolum ağrıyor

Tarih: 4 Nisan 2008, 14:38 - İp: 88.***.**6.189
  • 1