deepsea
deepsea (üye)
Adana / Meraklı

Şaka Gibi!!!

http://www.universityofallah.org

bu nasıl bir iştir anlam veremedim..daha önce bileniniz duyanınız varmı acaba ?..

aklımda bi sürü soru oluştu birden..bunlardan biride bu ünv.nin kurucusu bu adı nasıl almış ya..amaçları ne..aslında derslerin içeriklerine bakılınca düğüm çöüzlüyor gibi..
siteyi gezince herşey usulune uygun sekilde işliyor gibi duruyor.tam bir ünv. sitesi..ama yok artık bukadarı da olmaz demekten insan kendini alamıyor..bu nasıl bir ünv.dir yahu
Bari univeristy of god olsaymış..ing-turkçe isimmi olur.hemde sözde resmi bir kurum..
düşünün bir de biri size soruyor..nerde okuyorsun..Allah'ın üniversitesinde işte diye cevap veriyosunuz..bin türlü geyige malzeme işte.hadi buyrun.
kimbilir daha neler görecez
ya sabır!!!...

#deepsea' tarafından 03.11.2006 22:09:18 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 3 Kasım 2006, 22:08 - İp: 88.***.**2.239
guronline
guronline (üye)
Yurtdışı / Amatör

universite olsa edu ile biterdi..ama org la bitmis uzanti..yani uydurma..islam dini ile dalga gecme asagilama sitelerinden biri yine bence...oyuna gelmemek lazim..

 

Tarih: 3 Kasım 2006, 22:11 - İp: 88.***.**9.217
deepsea
deepsea (üye)
Adana / Meraklı

evet yani işin birde org-edu kısmı var ancak sözde internet üzerinden eğitim veren bir ünv.ymiş ve kurucusunun diploması falan da varmış.dersler,ders notları-kodları,hocalar ve kimlik kartları falan herşeyi olan bir üvn..ben merak ettim..kurcalıyorum hala netten.bakalım neler bulacam daha bunun hakkında

 

Tarih: 3 Kasım 2006, 22:21 - İp: 88.***.**2.239
laina
laina (üye)
Zonguldak / Amatör

bence de ancak şaka olabilir böyle bir şey!

 

Tarih: 3 Kasım 2006, 22:57 - İp: 81.***.**4.114
chopsuey
chopsuey (üye)
Sivas / Amatör

Valla ben bir anlam veremedim

 

Tarih: 4 Kasım 2006, 13:17 - İp: 88.***.**1.199
deepsea
deepsea (üye)
Adana / Meraklı

http://www.universityofallah.org/tur_hakkinda.asp

üstteki linkten kısa bir alıntı :

"Sevgili öğrenciler, işte bu üniversite cehalete karşı Allah'ın ilmini ortaya koymak için ve kitle halinde insanların cehenneme girmesine mani olmak için, onlara doğruyu ispat etmek için kuruldu. Sevgili öğrenciler, insanlara onların dostu olduğumuzu nasıl anlatırız diye düşünürken Allahû Tealâ, bu üniversiteyi kurmamız emrini verdi. Ve üniversitemiz kuruldu bilgisayarın hafızasında olan açıklamalar söylediklerimizin doğru olduğunu bir bir ispat ediyor. Üniversite hamd olsun ki kuruldu! İkinci yayın yılının içinde.
İnsanlığı, hak edecek bir kurtuluşa mutlaka ulaştıracak olan Allah'ın bir üniversitesi var. Bu üniversiteyi açmak şerefine Yüce Rabbimiz bizi ulaştırdığı için O'na huzurlarınızda sonsuz hamd ve şükrediyoruz! O Allah. Emrin sahibi. O bizim sahibimiz, hepimizin sahibi. Hamd olsun ki sahipsiz değiliz."

zaten yazının diğer kısımlarında da bu yonde bir inanış hakim..insanoğlunun dini kullanarak el atmadığı baska bir konu var mı acaba...bukadar buyuk bir saçmalık olamaz sanırım..Allah'ın emriyle açılan bir eğitim kurumuymuş..bu insanlar çok mu zeki yada herkesin bildiği gibi insanların en zayf noktası manevi yönleridir,düşüncesinden hareketle sömürü düzeninin yarattığı yayılmacı bir politik oyunun kısaca açıklamasını mı uygulamaya koymuşlar??resmi bir kurum altında da bu faaliyetleri sürdürme çalışmaları şeklinde de ilerleyip giderler böylece...

 

Tarih: 4 Kasım 2006, 21:13 - İp: 88.***.**2.239
  • 1