Fotoğrafçılık Forumları
S. A. Beceriksiz Benn :'(
fotoğraf çekmeyi beceremiorum.. bi vakıfta fotoğraf çekmeye başladım ama güzel olmuo olmuo... illa eğitim şart dua edin bana
bide bana öğretebilcek biri varmıı şu foto nasıl ilgi çekici olur die
söz konusu olan sadece paradoks olsa keşke...
dışavurumsal izdüşümleri dahi titredi şu kısacık ömrümün...
içgüdüsel davranmayayım biraz naif biraz da ketum olayım diyorum ama heyhat ne mümkün...
kesinlikle sosyal dürtülerin bilinçdışı bir isyanı sözkonusu bence...
Yaw kontrast!!
Erotizmi sokmadığı topic yok haaaa!!
Hatta ben bekliyorum artık!!
Her an DSLR teknik ve satın alma bölümüne de "erotizm" girebilir!!
Nörotik uyuşturucu ile alakalı demektir.Hatta nörotik polisleri vardır.Hatta ve hatta köpekleri.
pazarbeyim o narkotik yahu
kontrat sen birak boyle avamla kontakti, gel de burda bir sinerji yaratalim
sinerji dedinde aklıma geldi..
hani kuzu pirzola yapmak için ucu etli kaburgaların üstüne vurdukları metal bir döveç vardır ya onun adı gerçekten döveç midir yoksa vurguç mudur yoksa ezer midir. işte onu alıp tam böyle cillop gibi bir domatesin üstüne plooofşşşlöökkk diye vurunca vıcccııı çıkan domatesin tam o anının fotoğrafını çekmek istiyorum ama yapamıyorum..
çokmu duygusalım..
hiç entel dantel bi kelam etmedim ama umarım beni kaleye alırsınız. kaleye almazsanız yedekte beklerim. Takatim tükeninceye kadar beklerim.
(merson hocam özellikle bir iki kelime bıraktım aralara sırf senin için.. doğrusunu eğrisini hepbirlikte görelim diye)
"Tatlı dilden bir söğüş ister misin?"
ne desemki şimdi bilemedim
nerden nereye çektiniz olayı ya ..
yaa fotoğraf çekmeyi seviyorum o yüzden teklif gelince hayır diyemedim ama bi kursa başlamam gerekiyo galiba..
fotoğraflarımı ben beğenmiyorum.. makinadan çekim yerine ışıklara kadar öğrenmekti niyetim... ama maşallah siz ortamı kurmuşunuz
Baştan sona bilgi edinmek bir kurs gerektirir. Temel bilgileri edindikten sonra en zor soruları burada sorarsın:
örneğin pazarbey arkadaşımıza, amuda kalkmış sinek makrosu nasıl çekilir diye sorabilirsin.
İlgili olabilecek konular
-
Sağlık Raporu Ücreti Sorunsuz Ödeme Örnekli Full Anlatım
20 Haz. 2025, 19:54 prodersler
018920 Haz. 2025, 19:55
prodersler -
-
Görsel Diyaloglar: Fotoğrafın X Faktörü
18 Haz. 2025, 17:21 miratcenk
027618 Haz. 2025, 17:22
miratcenk -
-