Fotoğrafçılık Forumları
Protestan
#designwish' tarafından 31.07.2013 23:20:44 tarihinde düzenlendi.
Yahu birisi şu remiyitercüme etsin..
Desi bu adam şincik bizim için iyi bi şey mi diyor yoğsam götü bir şeymi..
......................................
Emmiler müdürlüğe geçince ilk yaptığım iş müdür odasını öğretmenler odası yapmaktı..Lakin şu an sadece bir masam var onu da yarın size göstererim..
Burada önemli olan pötün büyüklüğü değil yaptığınız işin pötünün büyüklüğüdür..
başlığı okudum ama tüm konuyu okumaya üşendim şimdi
konu gene nerden nerelere gelmiş, malum nf forum hali
desi ne yaptın, türkseli salladın mı gari
seni türkselden nefret edenler grubu kurmaya davet ediyorum.
beraber kuralım
siz olaya espritüel yaklaşıyonusss şincik anladım.
ilkbaşlarda ben böyle yapsaydım dalga geçiyorsun diyebilirdiniz.
maden en realtaym yazılarım size ilgi çekici gelmedi şöyle özetleyem;
türkiyedeki bürokrasi=oğuz gibilerin zihniyeti+devletin geçmiş tecrübeleri+klasik memur zihniyeti
bunlar, çok afedersiniz "öküz kişilik" ve mükemmel "hiper manyak ego" ile karışınca ortaya yılbaşında kutlama yapılan havai fişeklerin gösterileri gibi bir "KIZILÖTESİ MANYAK İŞLEYİŞ" çıkıyor.
Remi seni yarın sakin kafayla okuyup anlamaya çalışacağım
hosgeldin panctom
onu da kuralim,ben varim.burasi daha genel olsun istedik.zira,bu ulkede protesto edilecek sey biter mi.
artik bir protestan mezarligida biz yapacaz
gelelim Remi'ye...hic ugrasmayin hocam,anlayamazsiniz remi'yi.
demek istiyor ki: bosa kurek salliyonuz,bu memur zihniyetiyle,bu ulkede is yurumez.zamaniniza yazik uc kurus mal icin.
ama ben baska bir penceredeyim o ayri.burdsn manzara farkli yani .
Ben de aynı idealpeşindeyim..
mal satıyorsan sonuna kadar arkasında duracaksın arkadaş..
Mademki esnafsın öyleyse sattığın mal senin namusundur..
Namusuna sahip çıkacaksın ..
Az veya çok fark etmez..
bravo desi emmi
doğru onun gibi bişi demek istemiştim. fakat yazı eksik olmuş, ben uğraşmayın yada hak aramayın demiyorum. karşınızdaki şahısların nasıl bir dünya görüşü içinde olduğunu bilin ve ona göre davranın demek istiyorum.
kendim özelikle bu gibi konuları çok ciddiye alırım. vatandaşın ağzı zaten bu hadiselerle yanıyor.
öte yandan desi emmi, senin şu bahsettiğin olay vardıya, dondurmacı - araba - çalışmaması olayı. aynını geçen gün ben yaşadım.
eğer ortya bişey çıkartıyorsanız ve bir yerden duman çıkıyorsa bilinki bir yer yanıyordur. bunu bizzat yaşadım. olayları senaryolaştırıp karşındaki vatandaşıda anlama zahmetine katlanan kazanır hocam. bu kadar diyim daha da demiyeyim.
lazut hocaya son yazdığı mesajda katılmaktayım