Fotoğrafçılık Forumları
Öz Entel Cafe:)

Efenim , taklitçi  zihniyetin bir göstergesi olarak, yeni bir cafe açtık... hayırlı olsun  

ÖZ ENTEL CAFE hizmetinizde...  
 Dün gece, yorgunluktan bezmiş haldeyken, niye bilmem aklıma böyle birşey geldi...  

Bu gaafede, türk kahvesi, demleme çay da bulunacaktır.  
 Üsteliiiik, öyle 11'de faaln kapanmıyor... sabaha kadar açığız....  

Entel cafe dediğime bakmayın, haftanın belirli günleri "TÜRKÜ GÜNLERİ" , " 80'ler HİT gecesi" , "özel sanatçı geceleri " düzenlenecek, sosyal aktivitenin suyunu çıkaracağız....   

İşin şakası bir yana, accık espri olsun dedim...  

"REMİ'ye rakip çıksam, bir taklit cafe açsam tam karşısına , nasıl bişey olurdu" dedim...  

EYFEL yerine, PİTZA KULESİNİ KOYDUK... . 

ENTEL CAFE yerine, her taklit gibi " ÖZ ENTEL CAFE" dedik adına... böyle birşey çıktı   

NOT : Konu açıldığı gibi kapanacaktır.. ciddiye alınmaması önemle rica olunur....   

bende ÖZ HAKİKİ DİYARBAKIR diye halilibrahim sofrası ismi gibi topik ismi bulup açıcem  

yok yok "DESİ'nin yeri", "REMİ'nin sofrası " olsun ismi  
   ben bu konunun başlığını değiştireyim.
 ben bu konunun başlığını değiştireyim.  
 kapanması gerekiyordu çoktan... 

Forum kurallarına aykırı bi kere... "benzer başlıklı konular" silinecekti hani  

nezaketen silmezler desi.eğer panctom abiden rica edersen o patrona söyler sildirdirtir konunu.. 
ama bence dursun ya. bana muhlefet olması açısından iyi olur bence  

ayrıca "reminin sofrası" işinede çok güldüm he  

yakında pazarbey emmiyi sollıycam  

Sana muhalefet değildi ki amaç... gülelim diye yaptımdı ben bunu hem etsem de sana muhalefet etmem REMİ'cim.. senin karşında değil, yanında durmak isterim
 hem etsem de sana muhalefet etmem REMİ'cim.. senin karşında değil, yanında durmak isterim  

(dükkanı yanında açmak anlamında değil tabi bu   )
  )

bu işlerde hertürlü entrika olabilir  

inansanmmmııı yoksa inanamasammıı  

şu yoğurdu sarımsaklasaktamı yesek sarımsaklamasaktımı yesek?  

zaman içinde, anlaşılır zaten....  

Günaydın
        entel t.y   

bi o entel cafedesin, bi bu entel cafede..   

seni anadolunun bağrına davet ediyorum   

günaydın
 günaydın  

PANCTOM ayıp oluyor ama,müşterinin yanına kadar gelip, müşteri çalmak hiç etik değil.  
 Belli ki öz möz ENTEL bir arkadaş T.Y  zorlamanın anlamı yok
 zorlamanın anlamı yok   

İlgili olabilecek konular
- 

İos 18 Güncellemesi İphone Hesap Makinesi Özellikleri09 Oca. 2025, 14:50 prodersler 049609 Oca. 2025, 14:50
 prodersler
- 

Tufan Altaş Elinende Karagözlüm Elinen06 Haz. 2024, 20:40 prodersler 058206 Haz. 2024, 20:41
 prodersler
- 

- 

- 

Neşet Abalıoğlu Ela Gözlü Bir Durnaya Vurgunum14 Ağu. 2023, 01:24 prodersler 072014 Ağu. 2023, 01:24
 prodersler
- 

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı20 Şub. 2023, 23:36 prodersler 092620 Şub. 2023, 23:36
 prodersler
- 

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı20 Şub. 2023, 23:34 prodersler 087220 Şub. 2023, 23:34
 prodersler
- 

Gazi Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı Yapacak20 Şub. 2023, 23:29 prodersler 085420 Şub. 2023, 23:30
 prodersler
- 

Vsdc Video Editor [fon Müzikli] Şiir Atasözü Ve D30 May. 2022, 22:52 prodersler 0157530 May. 2022, 22:53
 prodersler
-