aytuba
aytuba (üye)
Muğla / Meraklı

Neden Reddederizmiş Bir Bakalım????

KADINLARIN ERKEKLERİ REDDETME BAHANELERİ:
10-Seni ağabeyim gibi severim.(Saz heyetinde 14. keman)
9-Aramızda bu kadar yaş farkı olmasaydı keşke. (Babam yaşındasın)
8-Seni düşünemiyorum. (Çirkinsin)
7-Hayatım şu anda karmakarışık. (eve gideceğiz ve eski erkek arkadaşım gelecek,olay çıkacak)
6-Bir başkasını seviyorum. (Evde kedimi okşar,pasta börek yerim)
5-Aynı işyerinde çalıştığım biriyle çıkamam. (Aslında sadece aynı güneş sisteminde olsak da seninle olmam)
4-Sorun senden değil,benden kaynaklanıyor. (sorun senden kaynaklanıyor)
3-Şu sıralar kariyerime konsantreyim.(iş yapmak bile seninle olmaktan daha ilginç)
2-Sözlüm var. (Seninle beraber olmaktansa her yalanı söylerim)
1-Arkadaş kalalım. (Benim yanımda ol da erkek arkadaşlarımın neler yaptıklarını anlatacak bir adamım olsun)

--------------------------------------------------------------------------------

ERKEKLERİN KADINLARI REDDETME BAHANELERİ:
10-Seni kızkardeşim gibi severim(çirkinsin)
9-Aramızda bu kadar yaş farkı olmasaydı keşke (çirkinsin)
8-Seni düşünemiyorum (çirkinsin)
7-Hayatım şuanda karmakarışık (çirkinsin)
6-Bir başaksını seviyorum (çirkinsin)
5-Aynı işyerinde çalıştığım biriyle çıkamam (çirkinsin)
4-Sorun senden değil benden (çirkinsin)
3-Şu sıaralar kariyerime konsantreyim (çirkinsin)
2-Sözlüm var (çirkinsin)
1-Arkadaş kalalım (çok ama çok çirkinsin)

BEN ÇOK GÜLDÜM

Tarih: 2 Temmuz 2007, 23:04 - İp: 88.***.**0.113
mavi_izci
mavi_izci (Objektif)
Ankara / Amatör

Erkeklerle ilgili yazılan kısmı hiç tasvip etmiyorum

Tarih: 3 Temmuz 2007, 00:55 - İp: 88.***.**8.114
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

kızların bahaneleri-asıl sebepleri yada dusunce tarzları diyelim bence cok daha kırıcı ve rencide edici..
erkegin standartı var enazından..

zaten erkeklerin bahanelerinin yanında bahane uretme nedeni belirtilmiş ancak bayanların bahanelerinin yanında aslında demek istedikleri belirtilmiş..yani bayanda cirkin,parasız,budala vs oldugu için bahane uyduruyor ama aslında içinden baska birşey diyor..
erkekse cirkin oldugu için bahane uyduruyor,o anda içinden dusundugu seyde cırkın oldugu okadar...

şaka bu mavi_izci takılma bukadar

Tarih: 3 Temmuz 2007, 01:06 - İp: 88.***.**2.197
elalarini
elalarini (üye)
Ankara / Amatör

Bir kadın olaraktan buna gülmek bence doğal. Erkekleri anlamak için bazen erkek olmak gerekiyor. Bakalım kim ne yorum yazacak. Bence pek komik değil ama

Tarih: 3 Temmuz 2007, 01:07 - İp: 85.***.**8.215
merson
merson (üye)
Manisa / Amatör

"Reddederizmiş..."
-reddeder mişiz- biçiminde olmalı en azından...

Tarih: 3 Temmuz 2007, 09:02 - İp: 88.***.**5.31
tatarbey
tatarbey (üye)
Ankara / Meraklı

gitmek mi zor yoksa kalmak mı?

Tarih: 3 Temmuz 2007, 09:15 - İp: 213.***.**2.98
bushidoka
bushidoka (üye)
İstanbul / Meraklı

valla kızlar için yazdıklarını bilemem ama erkekler için yazdıkların yüzde binbeşyüz doğru.

Tarih: 3 Temmuz 2007, 10:23 - İp: 88.***.**9.227
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

hatun kısmının bahane ve asıl niyetleri konusunda bişey diyemiyecem.. içimde bi kadın yok malesef..
ama erkek kısmınınkiler pek doğru değil..
en azından memleketimiz için doğru değil..
eğer ben türkiyede doğup büyümüş bir türk erkeği isem milletimiz sırf çirkin olduğu için bu kadar bahane üretip bi bayanı reddetmez..
hamdolsun milletimiz öyle eften püften şeyler için herhangi bir bayanı reddetmez.. mevlananın torunlarıyız biz.. hatun olsunda nası olursa olsun hesabı.. ne olursan ol yine gel..
mesela çirkinlik için canım milletimin kesekağıdı çözümü vardır. üstelik loş ışıkta bütün bayanlar güzeldir. Kaktüs bile çiçek açarki, canım milletim için önemli olan çiçektir.
Bırakın çirkinliği, ciddi ve telafi edilemez kusurlar için bile tesellisi vardır milletimin.. örnek mi ? "Topallar"

Bir bayanın, milletimin herhangi bir neferi tarafından reddedilmesi için daha bariz sebepler olması gerekir.
Bunlar neler olabilir ben başlayım siz devam edin.
1- Sorun sende değil bende (eşim bu aralar tepemde öğrenirse ağzıma kaçar)

2- Şu sıralar kariyerime konsantreyim (yav cepte metelik yok şimdi he desem akşam bi yere gidecez madara olacam)

3- aramızda bu kadar yaş farkı olmasaydı keşke (muallayı bırakıp senle evcilikmi oynayacam ben)

Tarih: 3 Temmuz 2007, 14:57 - İp: 88.***.**1.128
last hope
last hope (Objektif)
Amasya / Meraklı

rokomet olaya noktayı koymuş daha söyleyecek bir söz söylemiyorum. bu yazıyı bir kadının yazdığı belli çirkinlik bizim için itici güç değildir. çirkinse güzelleştirme yöntemlerimiz vardır. her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır. kese kağıdı olur loş ışık olur. o anki duygulara bağlıdır. bahane buluyorsa bu çirkinlikten değil başka bir sebeptendir

Tarih: 3 Temmuz 2007, 16:50 - İp: 81.***.**7.150
aytuba
aytuba (üye)
Muğla / Meraklı

arkadaşlar bu basit bir espriydi. ortalık toz duman olmuş. gülme sebebim de hoşuma gittiği için değil saçmalığınadır.
sayın merson nasıl yazılacığını gayet iyi biliyorum.merak etmeyin siz. o öyle yazılmışsa bir nedeni vardır...

Tarih: 3 Temmuz 2007, 19:44 - İp: 88.***.**5.113
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

valla gulun gecin linc ettiniz aytubayı

Tarih: 3 Temmuz 2007, 19:57 - İp: 88.***.**6.18