Fotoğrafçılık Forumları
Ne Olacak Bu İşler
piyasa berbat allah sonumuzu hayırlı etsin
        Fethiyeliyim,satıcılar kan ağlıyor.Sokağımızda işyerleri doluyor,3 ay demeden boşalıyor.Malesef kiralarını bile ödeyemeden takıp gidiyorlar. 

2 yıldır bariz bir düşüş vardı ama son 6 aydır durum çok kötü.İnşallah herşey yoluna girer..                                    

Üretime dayalı olmayan bir ekonomik proğramın kaçınılmaz sonu   

havalar da epeydir mevsim normallerinde seyretmiyor. 

bunlar işaret olabilir                                    

aslında kendimizi kandırıyoruz işler düzelecek diye bir umut sezona girmeye az kaldı.Sonrası kalırmıyız bu meslekte.Üzülüyorum tam 20 senemi verdim meslegime siyah beyaz,dan yetiştim eline makinayı alan herkes kardeşim dükkan açıyor işten anlayan anlamayan herkes işin içene girmeye çalışıyor
        sadece fotografcılık degil mesele. 
her sektorde her iş dalında durgunluk var. nedenini ne ben soyleyeyim,ne baskası. 

üniversite öğrencilerinin vesikalık işini kaybettik nufus belgesi , sağlık karnesi ve pasaport vesikalıklarınıda biz çekmeyeceğiz sizlere soruyorum fotoğraf stüdyomuzda sadece gelin resmine kaldıysak vay halimiz
10sucuk savaşına bile 62 kişi yorum yapmış vah aklımıza vah vah
        Yakında devlet gelin damat işinede yakında el atar 

Ülkenin neredeyse bütün bankaları,telekom'u semayesi vs. satılmış.Millet aç.PKK bir taraftan devam ediyor.İRTİCA daha tehlikeli seyrediyor.Meclisin çoğunluğunun milletle değil cebiyle işi var.Hain basın'ın seçtirdiği Başbakan hatta cumhurbaşkanı bile devletin temel değerleriyle oyuncak gibi oynuyor ve artık bunu alenen yapıyor.Uyanma vakti geldi.. 

TIKLA!                                    

"göz bakar beyin görür" demişler. herkes nasıl görmek isterse öyle görüyo ortamı..acaba bahsettiğiniz tehlikeler gerçekten tehlikeli mi?
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
- 

- 

Fotoğraf Koleksiyonu Nedir? Ve Nasıl Yapılmaz?14 Eki. 2025, 12:48 miratcenk 039914 Eki. 2025, 12:48
 miratcenk
- 

D7000 Otomatık Modda Cekım Yapmama Nedeni Nedir05 Eyl. 2024, 22:41 e.koksal 4118001 Eyl. 2025, 21:44
 hsyntk46300
- 

- 

- 

- 

Güneşli Havada Dış Çekim Potre06 Tem. 2025, 10:57 ronaldo1727 040006 Tem. 2025, 10:58
 ronaldo1727
- 

Sağlık Raporu Ücreti Sorunsuz Ödeme Örnekli Full Anlatım20 Haz. 2025, 19:54 prodersler 099020 Haz. 2025, 19:55
 prodersler
- 

İlk Defa Makine Alacağım Öneri Ve Tavsiye05 Haz. 2025, 10:26 insanyiyici 198010 Haz. 2025, 12:39
 mete007
-