belgeselci
belgeselci (üye)
Eskişehir / Amatör

Müzik Ve İeltişim

müzik ve iletişim hakkında bilimsel bi yazıya ihtiyacım var...yardımcı olursanız çok sevinirim!
saygılarımla ...

Tarih: 1 Mart 2007, 20:16 - İp: 88.***.**1.198
belgeselci
belgeselci (üye)
Eskişehir / Amatör

teşekkürler...
denicem emin olun

Tarih: 2 Mart 2007, 11:50 - İp: 88.***.**6.167
_unknown_
_unknown_ (üye)
Kayseri / Stüdyo Fotoğrafçısı

Pekte lüzümlü bişey değil benimki deneyipte başına bela etme

Tarih: 2 Mart 2007, 12:55 - İp: 88.***.**2.116
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

scholar.google.com da arat, www. yok...seyyaha katılıyorum bu arada arastır hazıra konma..yok konayım dıyosan odev siteleride var...ordan bak ama sana hiçbi faydası olmaz..

Tarih: 2 Mart 2007, 12:58 - İp: 88.***.**3.27
bisquit
bisquit (üye)
Antalya / Meraklı

Eğer yardımcı olacaksa...

Antalya Sorgun Ormanının yok edilmesini protesto etmek için haluk ve dinleyicileri olarak gidip ağaçlara beyaz kurdele bağladık..

Saroz körfezine petrol boru hattı döşenmesini protesto etmek için sabah 8.20'de yine bu körfezde konser verildi.. toplamda 12 saat 4 dakika sürdü, akşam 20.28'de konser kağızmanla son buldu.. Bunlar bilimsellikten cok duygulsallık kokuyo ya aslnda, Eğer bunlar işine yarayacaksa daha fazla da bilgi verebilirim..

#bisquit' tarafından 02.03.2007 13:25:39 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 2 Mart 2007, 13:14 - İp: 88.***.**2.69
nedimy
nedimy (üye)
Bursa / Meraklı

hard rock a alışık değilsen eğer sabahtan akşama kada dinlersen gece yattıktan sonra bir daha uyanamayabilirsin..

sen hard rock yada metal yada heavy metal, death metal, rap,hiphop dinlemiyorsun ve bunların hepsini teker teker deneyecekmisin.. çokda sağlıklı bir tutum değil...

bence dinleyenlerle ufak çaplı sohbetler edip notlar alsan daha uygun olur diye düşünüyorum....

mesela ben şu an dünyanın en ünlü solo gitaristçilerinden. CARLOS SANTANA yı dinliyorum....
ve inanırmısınnn tellerin seslerinii duymak o kadar haz veriyorki bana o hazzıı başka hiçbirşeyde evet iddia ediyorum hiçbirşey de bulamam

hatta burda yazarken bile bazen klavyeyi bırakıp ellerimi sanki gitar çalarmış gibi konumlandırıyorum.. gerçi hemen yanıbaşımda da gitarım var ama elime alsam bu güzel ortamı mahvedecem diye korkuyorum ...

ve birde sana video linki

http://www.youtube.com/watch?v=WzSayxVM_E0

http://www.youtube.com/watch?v=GCAc10KoEHA

burda CARLOS SANTANA nın gitarı çalarken kendinden nası geçtiğini vee seyircilerinn nasıl tepki verdiklerini felan gozlemleyebilirsin...

bir nebzede yardım edebildiysem ne mutlu...

#nedimy' tarafından 02.03.2007 13:46:09 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 2 Mart 2007, 13:31 - İp: 85.***.**7.220
nedimy
nedimy (üye)
Bursa / Meraklı

müzikle ilgili şuunu da düşünebilirsin..

mesela şimdi ben SANTANA yı dinliyorum ve az once verdiğim video daki konsede bulunanlar da onu dinliyorlar..tanımadığım nereli olduğunu bilmediğim birileriyle SANTANA yı dinlemk ortak ozelliğimiz olmuş oluyor...

yada her yıl düzenlenen rock festivallerine gidenlerin orada birbirlerini tanımasalar etmeselerde bir noktada birleşip kaynaşabildikleri o noktanında müzik oduğunu....

müzikk evrenseldir ifadesi vardır ya işte bunlar onu kanıtlamış oluyorlar..

ve gerçektende bakktığında dünya üzerinde müzikten başka birleşilecek pek fazla şeyin olmadığı hattaa dini çatışmaların bile yaşandığı....

eh birazz zıraladım herhalde kusura bakmayasın

Tarih: 2 Mart 2007, 13:38 - İp: 85.***.**7.220
ayseilhan
ayseilhan (üye)
İzmir / Amatör

güzel bi konu aklımda bulunsun,yardımcı olmaya çalışırım...

Tarih: 2 Mart 2007, 15:28 - İp: 88.***.**0.12
belgeselci
belgeselci (üye)
Eskişehir / Amatör

gerçekten çok saolun...
ne kadar fazla kaynak ne kadar fazla fikir olursa benim için o kadar güzel olur!
düşündüm taşındım orjinal fikirler var aklımda sizlerinde desteği ile güzel bi makale olacak inşallah!
tekrar saolun [>:D

Tarih: 2 Mart 2007, 16:00 - İp: 85.***.**1.41