hilalimu
hilalimu (üye)
İstanbul / Meraklı

Mezun Oldum Liseden :(

Oh be mezun oldun diyo herkes bunu duyunca ama ben çok üzgünüm..Dün mezuniyet kutlamamız oldu..Bu son bana çok ağır geldi..Ve sanırım uzun süre etkisinden kurtulamicam..
Ve yeni bi başlangıç..ÖSS..
Yeni bi başlangıç.Heycan duymakla beraber korkuda veriyo..Burası Türkiye ..Kazanmak yetmiyo ondan sonrada iş konusunda herşeye karşı hazırlıklı olmak lazım..Yaş 18 ama dert bitmiyoo

Tarih: 13 Haziran 2007, 22:51 - İp: 85.***.**1.160
eraycanli
eraycanli (üye)
Ankara / Amatör

Allah yolunu acik etsin, tebrikler

Tarih: 13 Haziran 2007, 23:59 - İp: 81.***.**7.8
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

hayırlı olsun..
lise bıtınce cok sevınmıstım ama sonra cok aradım o gunleri..ozellikle ikinci sınıfı
unıversite bambaska bırsey..lisedeki dostluklar mutluluklar vs yok..daha bir hayata yakın..ve tabıkı gelecek kaygısı..hepimizin ortak hastalıgı..
yeni hayatında basarılar,umarım hersey ıyı olur

Tarih: 14 Haziran 2007, 00:03 - İp: 88.***.**3.144
atakan
atakan (Objektif)
Bursa / Amatör

Tebrik ederim, bundan sonraki yolun biraz daha zor olacak ama yılmak yok, insanı hayallerine götüren yolda en çok ihtiyacı olan şeydir azimli olmak.

Üniversite sınavında da başarılar dilerim...

Tarih: 14 Haziran 2007, 09:18 - İp: 81.***.**3.185
hilalimu
hilalimu (üye)
İstanbul / Meraklı

eraycanlı, gaijin , atakan teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
Hayat şimdi benm ve benm durumumda olanlar için bir virgülle ayrılıyo..Pazar günü için Öss ye gireceklere de kolaylık diliyorum..

Tarih: 14 Haziran 2007, 14:04 - İp: 85.***.**4.41
zyilmaz
zyilmaz (üye)
İstanbul / Amatör

Asıl Hayat bu noktadan İtibaren başlıyor. Öss'de başarılar.

Tarih: 14 Haziran 2007, 16:16 - İp: 85.***.**7.98
meella
meella (üye)
Çorum / Meraklı

Öncelikle tebrik ediyorum.
Bende 18 yaşındayım geçen sene liseden mezun oldum.

Son kez okulun bahçesinde toplanıp İstiklal Marşı'mızı çoşkulu bir şekilde söylerken gözyaşlarımı tutamamıştım. (benimde aklımda kalan en acı şey bu olmuştu)
Lise yılları çok başka...

ÖSSde hepimize Allah kolaylık versin.

buda böyle karmankarışık bi yazı oldu ama onuda son günlerime verin kafam çok dağıldı.

#meella' tarafından 14.06.2007 23:28:03 tarihinde düzenlendi.

#meella' tarafından 14.06.2007 23:28:48 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 14 Haziran 2007, 23:26 - İp: 85.***.**3.254
last hope
last hope (Objektif)
Amasya / Meraklı

Hayata merhaba demenin vakti geldi liseden mezun arkadaşların. ÖSSyi kazanıp üniversite hayatına atılınca hayatın belli kısımlarını öğrenebilme fırsatınız oluyor. lise yıllarında ekmek elden su gölden harçlık babadan işiniz ders çalışmak okula gitmekti (istisnalar hariç). üniversiteye girince babaların aylık gönderdiği harçlıklar (bizim maaşların değişik bir versiyonu) ile ayın sonunu nasıl getireceğini yemeyi, içmeyi, kirayı vs. harcamaları düştükten sonra geri kalan kısmını nasıl harcarız hesabı yapmanın zamanı geliyor demekki. ÖSS ye girecek bütün arkadaşlarımıza başarılar dilerim. üniversite ve sonrası için çok fazla endişe etmeyin derim. herşeyi devletten bekleyen girişimci olmayan diplomalı kişiler iş bulmakta zorluk çekiyor. benim öyle bir sorunum olmadı. daha üniversite 3. sınıfta iken göreve başladım ve şu an görevdeki 7. yılım. siz kendinizi yetiştirin ve ona göre fırsatları değerlendirin derim

Tarih: 15 Haziran 2007, 09:57 - İp: 81.***.**7.150
hilalimu
hilalimu (üye)
İstanbul / Meraklı

meella aynen benmde kafam cok dagınk son günler işte.Bende okuldaki son istiklal marşımı söyledim bugün.Dedim ya bu son bana ağır geldi..
öss için başarılar..

Tarih: 15 Haziran 2007, 14:49 - İp: 85.***.**2.42
  • 1