Fotoğrafçılık Forumları
Mesleklerimiz... ?
Benim merak ettiğim bir şey var.Aramzda bulunan abi , abla , arkadaşların meslekleri veya mezun olduktan sonra yapacakları alanları merak ediyorum?
Yani hepimiz stüdyo fotoğrafçısı falan değiliz demi?
yani sizden şunu bekliyorum ;
benim işim şu.... ; fotoğrafçılığı hobi olarak yapıyorum gibi...
ben başlıyayım o zaman ...
jeoloji mühendisliğnde okuyorum.jeotermal araştırma merkezinde çalışıyorum.fotoğrafçılığa da güzel bir kız yüzünden başladım.onun potresiyle
eee buyrun baklaım ??? ya siz ne için başladınız???
harmancinin dediği gibi..
amman salıncaklar boş kalmasın...
mıydı..
yoksam "sabahlar olmasın" mıydı..
onu ormancımı söylemişti..
harmancı ile ormanci görümcemi eltimi ?
iyi de kardeşim kayan sinek,
sanki ben kaymışım gibi tepki veriyorsunuz ya...
meslek demişken ütücü, boyacı, berber yine iyide ben bi bilgisayarcaları, bir muhasebecileri, birde avukatları sevmem... hepsi üçkağıtçı olurlar...
bilgisayarcıyı ararsın yarım saate biter der bir hafta ses çıkmaz...
muhasebeci alır parayı yatırdım der yatırmaz
avukatlar zaten bi alem ver parayı yanında adam kessen suçsuz savunması yaparlar
sen kes adamı svunuruz. bi keresinde hiç unutmam bi imamı savunmuştum. bi kızla birlikte olmuş. 15 yaşında. bereat ettirdim.
Yuh bee..
Bu aukatlar cehennemde ne edecekler bilmem ki?
bi keresinde hiç unutmam bi imamı savunmuştum. bi kızla birlikte olmuş. 15 yaşında. bereat ettirdim.
Bu aukatların iin işte onun için zor remi..Şaşırma sen..Seni Allah şaşırtmasın..
Bunlar bin kere suçlu da olsan seni suçsuz edebilirler..
Zor iş zor...Bunların işi çok zor..
cmk sağolsun. mecbursun abi.
mecbursun olurmu yav... bırak cmuk avukatlığını...
hem sen son ütücü değilmiydin... son mohikan...
kaç lira alıyom ben cmk dan biliyonmu. senin 10 yılda aldığını bi yılda alıyom ben. Asgari ücretli reklamcı grafiker.
hem adı üstünde zorunlu müdafilik. zorunlusun yani.
bi ara savcı ile tartıştık çıcem falan dedim. taa kütahyanın başsavcısı bizim savcıyı aramış aman vazgeçir ikna et tekrar yapsın demiş.