pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Mal Beyanını Kaldırmışlar

Mal beyanınında bulunmayanlara verilen cezayı kaldırmışlar. YUh ya bu kadar olur valla. Akp ki ben her zaman A sının olmadığını sadece kp olduğunu söylerim adaletin içine ettiler valla. Olurda bu kadar olmaz. İcralar çalışamaz hale getirdiler. Mahkemeler nerede ise dava göremiyor. Hakimlere bastılar zammı , zavallı memurların kini kıstılar. Ayıp ayıp. İcra müdürlerinin yolluklarına sınır getirdiler. Ne yapacaklarsa HAngi DANGALAĞA uldularsa. Götüremiyorsun icra memurlarını hacze. Haklılar tabi.
Şimdide mal beyanının kaldırdılar. Küçük alacaklarda en büyük kozumuzdu bu. Onuda elimizden aldılar. 500 ytl lik alacak için haczemi gidelim. Bu borçlunun yararına mı. en düşük yolluk 70-80 milyon.
Yuh be. Akp nin bu kanunları çıkaran komusyonlarında bi tanemi avukat yok. Niye hep borçluya yontuyonuz. Niye hep hakim ve savcılara yontuyonuz. Niye bilmediğiniz işlere o burnunuzu sokuyonuz.
Yeter be yeter. Bi daha sizin oy verinin .........
Meclisteki avukatlar süsmüsünüz siz. Niye ordasınız.
Sayın pek muhterem baralor birliğimiz. Türban beyanatları vereceğinize meslekle ilgili böyle şeylerle ilgilenseniz ya. YAzık hepinize yazık.

Tarih: 4 Mart 2008, 18:16 - İp: 88.***.**2.222
hata
hata (üye)
Ankara / Meraklı

Yazacaklarımdan dolayı hukuki ve cezai müeyyideyle karşılaşırmıyım diye düşündüm EVEEEEEEEEEEET cevabı çıktı sadece ha s......tir diyebiliyorum o kadar. Avukatlığı bırakıp işportaya çıkayım ben en iyisimi bu işin yapılırlığı kalmadı.

Tarih: 4 Mart 2008, 18:32 - İp: 85.***.**9.149
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

Ben hiç açmam mal beyanı ama yine de sana katılıyım müsadenle.Yasa değişikliği mi var pazarbey, haberim yok bu konudan ?

Tarih: 4 Mart 2008, 18:39 - İp: 88.***.**8.170
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

okyanus büyük takiplerde tabiki gereksiz. lakin küçüklerde inan çok ama çok etkili. cezayı alanların %99 u ödüyor borcu. Bilmiyorum ne değişti. Ama değişmiş. ifnfazlar bile durdurulmuş.
Valla toplumdaki etkililğimizi sıfıra yakın. Arz ettiğim gibi başkanımız arada sırada çıkıp siyasi beyanatvlar vermek dışında hiç ama hiç ilgilenmiyor meslek sorunları ile. Haksızmıyım hata. HEpimiz çıkıp meydanlarda elyam yapmalıyız.Yapmalıyız kı bu kanunu çıkaran aukat düşmanları geri adım atsın.

Tarih: 4 Mart 2008, 19:27 - İp: 88.***.**2.222
flassv
flassv (editör)
Afyonkarahisar / Haber Fotoğrafçısı

pazar bey gene siyasete bulaşıyorsun haklı olabilrisn ama çık çık avukat gibi yaz.

Tarih: 4 Mart 2008, 19:41 - İp: 88.***.**5.122
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Tarih: 4 Mart 2008, 19:51 - İp: 88.***.**6.182
seyyah1981
seyyah1981 (üye)
Batman / Amatör

abi... bence de avukat gibi yazarsanız daha iyi olur..

Tarih: 4 Mart 2008, 19:52 - İp: 85.***.**3.151
mgirgin
mgirgin (üye)
Muğla / Amatör

Pazarbey,

Şu linkte tam sizlik bir konu var.Bir yardımcı oluverin isterseniz.

http://forum.netfotograf.com/filtre_lens.asp?msg_id=30866

Tarih: 4 Mart 2008, 21:12 - İp: 78.***.**8.111
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Tarih: 4 Mart 2008, 21:36 - İp: 88.***.**5.3
etkili1i
etkili1i (üye)
Ankara / Amatör

pazarcı abi sen hep güzel şeyler yazıyorsun ama seni beni dinleyen kim herkez kesesinin peşinde ben ticaretle ugraşıyorum ank 3 yıldır icralık olupta alamadıgım alacaklar var birde devlet bu adamlara sahip çıkıyor yok abi yok adamlar 1 bez parçasını ortaya atıyorlar kendilerine maaş zammının alasını yapıyorlar yolsuzluk diz boyu bir söz var bilirsin belki ŞEREF EKMEK BULAMAZKEN DİYE
İŞTE ŞEREFSİZLER FIRIN AÇTI ABİ

Tarih: 4 Mart 2008, 21:42 - İp: 88.***.**8.10
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

Zaten bu memlekette ya suçlu ya borçlu olacaksın. Devlet de sana çalışır entellerde.

Tarih: 4 Mart 2008, 21:52 - İp: 88.***.**8.170