Fotoğrafçılık Forumları
Lütfen Yardım Edin
ben öss'ye hazırlanıyorum ve fotoğrafçılık bölümüne gitmek istiyorum. tabi ki gerek yetenek sınavı olsun gerekse ünüversite için olsun iyi bir fotoğraf makinesi almam lazım en azından yarı profosyonel...
bende antalyada yaşıyorum ve böyle bir makineyi nerden bulabilirim bilmiyorum. antalyada yaşıyan fotoğrafçı arkadaşlar yardım ederseniz çok sevinirim... şimdiden teşekkürler...
(bu konuyu nerde açıcağımı bilmediğim için burda açtım. bir yanlış yaptıysam şimdiden özür dilerim)
biskivit nerdesin ya antalyalılar diyolar aloooooooooooo biskivit kime diyom ben gel hemşerine yardım et...ben antalyalı olsaydım yardım ederdim inan..
eyvallah... sağolun...
Burada teknosa ve lauradadaki yalçınlarda satılır fakat kredi kartı varsa bence netten almak daha mantıklı..
Bir de para mevzusu var tabi.. Yoksa yarı prof makine almak kolay. Şimdilik manuel ayarları olan bi makine yeter.
eyvallah dostum allah razı olsun...
ne kadar verebileceğini ve netten alma sansın olup olmadıgını da söylersen daha cok yardımcı olabilirz..
netten alma imkanım malesef yok... bir tanıdıktan kredi kartı alıcaz... fiyat aralığı ise maximum 750 euro....
750 euro cok fazla bence bi makine için. hem yarı prof bi makine istiyorum diyorsun hem de 750 euro veriyorsun sana tavsiyem
canon a620 gibi fiyatı 500-550 ytllerde olan bir makine al.. onda da manuel ayar var gayet de güzel fotoları var.. onla kendini geliştir sonradan bir tane dslr alırsın.
hatta bulabilirsen a610 da işini görür.. sana bir kaç yer tarif edeyim oralardan al..
Öncelikle bizim evin oradan başlıyım.. Tunaboylu alışveriş merkezinin oradan yukarı dogru cık kapalı yolun girişine geldiğinde orada hemen göreceksin bilmemn ne ticaret diye yazar.. Karşısında güral porselen vardı.
Daha sonra Milli egemenlik caddesinde hızlı sistem var.. O yolun karşısına geç biraz aşşağıda yine elektronik satan yer var.. oraya sor.. Hızlı sistemde de var ama 690,00 YTL fiyat biçiyolar.. Anlamsızz bir fiyat
Oradan ışıklar çaddesine doğru giderken dönerciler çarşısının hemen altında konica minolta levhası asılı olan bir fotoğrafçı var oraya bak..
O da olmadı kale kapısında erkayaların yeri var onlara sor onlar da sana tarif edebilirler..
Teknosadan alma tavsiye etmiyorum
fotoğrafçılık bölümü sınavları için analok makine istiyorlar haberiniz olsun.
teşekkürler. bu bilgiler işime çok yarıycak. yarın hemen ilk işim önerdiğiniz yerlere gidip, en uygun olanını almak
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
Yardım Lütfen Fotoğraflarımı Göremiyorum.
24 Haz. 2019, 11:39 iskiliptv
1371905 Eyl. 2020, 18:24
mete007 -
Lütfen Yardıma İhtiyaçım Var Bakar Mısınız?
28 Eki. 2019, 10:07 onurksn
2184922 Ağu. 2020, 22:14
selmankaya -
-
-
Lütfen Yardımmm. Nikon F60 Ve 28-80 F(3,5-5,6 )lens
15 Nis. 2019, 10:04 nipsir
0253615 Nis. 2019, 10:04
nipsir -
Bu Fotoğraf Nasıl Çekilir Lütfen Yardım Edin!!!
12 Şub. 2017, 17:14 ismailakyag009
3479512 Ağu. 2018, 13:51
selmankaya -
-
-
-