Fotoğrafçılık Forumları
Lazutsal Man's Feast ..
during the day, days in the last snapshot instantaneous..
there, the weather is very nice..

Emmı ajaniks foturaf ekleyemez zira benim sinopa gitmemi beklemek zorunda.fotoları bende de:-) saraks emmi 2 inclik ekrandan gördugum kadarıyla gözel fotolar cekmişşın
tanımam zati emmi. emme tanışırız.
Heh he hee..
git yarın artık kırsalına lazut,ekle de görek bari..
acaniks emmi parmaklıkları arasından ellerini kollarını çıkarıp çekiyordu zati şilâlelerde,çaktırmadan hep..
Ben bi izimit yapam da benlen gezsin çeksin bol bol bari, eski isitasyon çattesinde, küfte yiriz onlan bari..
banada söyleyven gali.
emmi orada meşur bi küfteci var eskidir de..FE harfiylen başlıyor idi adı tükancının ve tükanın..gidip yimeli etrafta foto çekmeli bişmaniye alıp dönmeli şeere..
Sende gelsen ya trenle filan..
kumköy ve diğer emmiler,ben zati aceminin A sıyam,foturaf çekdim deyemem gari,hele hele prof ların yanında!..hattımızı biliriz be emmi .beyin hayal eddi,göz gördü,parmak basdı(deklanşöre),oldu bana foturaf gari.gerisi aletden gari.(çapımda yani).parmaklarınıda basma kuvveti eksik olmaması dileğiyle .pzremmi saraks lazut ve T.C hoşca ve dostca.
Yettim emmiler yettim..
Allahın izniyle kazasız belasız vardım geçici memleketime..
Artık 15 gün boyunca ne çekmişim ne halt yemişiz birazdan görecez..
ajjan iks sen genede kaybolma bir yere lazımsın çünkü.
yarınmı yükleyecen bişiler lazutemmi..
Emmi ismi FE harfi ile başlıyorsa fetullah köftecisidir.
lakin c.tesi oldu can sıkıntısı husule geldi. Kaynana da misafir mertebesine erişti bugün.
keza 40lar elinden aldığım 1,5 lt ebadındaki damacana da mutfakta yan yatmakta. mantarı kuruyup hava alıp bozulmasın diyende yan yatırdım emmi.
Hah işte küftecinin adı o ,doğrudur..
Sende yan yatırma şişeyi al getir tüketiriz, onlara bi işim var de çık dışarıya lotoslu havada madem..
yolda kalma ama aracınla..
İlgili olabilecek konular
-
Portekiz'de 5. Piri Reis Kongre Kitabında Hikayelerim Çıktı
13 May. 2025, 18:32 serdar102
01513 May. 2025, 18:32
serdar102 -
-
Sayın Arkadaşlar. Çok Yeniyim Yardıma İhtiyacım Var
03 May. 2025, 18:10 aslls
015403 May. 2025, 18:10
aslls -