mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Kılavuzu Karga Olanın...

Katil cumhurbaşkanı
Dağlık Karabağ savaşında militer kuvvetleri organize eden ve Hocalı’da binlerce Türkün katliam emrini veren Serj Sarkisyan Ermenistan’ın yeni cumhurbaşkanı oldu.
Ermenistan’da önceki gün gerçekleştirilen cumhurbaşkanlığı seçimlerinin galibi Başbakan Serj Sarkisyan oldu. Yüksek Seçim Komitesi’nden yapılan açıklamada, Sarkisyan’ın oyların yüzde 52.86’sını aldığı, en yakın rakibi Levon Ter Petrosyan’ın ise yüzde 21’de kaldığını duyurdu. Sarkisyan’ın, siyasi akıl hocası Cumhurbaşkanı Robert Koçaryan’ın politikalarına paralel bir siyaset izlemesi bekleniyor. Türkiye ile ilişkiler ve işgal altındaki Dağlık Karabağ konusunda sert bir tavır sergileyen Sarkisyan’ın dış politikada statükoyu koruyacağı bildiriliyor.

Diaspora ile sıkı ilişki
Serj Sarkisyan’da tıpkı Koçaryan gibi ülkede yönetime hakim olan olan Dağlık Karabağlı ekibindendi. Sarkisyan, Dağlık Karabağ savaşında militer kuvvetleri organize eden ve Hocalı’da Katliam emrini veren kişi olarak biliniyor. Koçaryan’ın bir başka versiyonu olan, silahlı gücü elinde bulunduran ve çok da iyi bir tüccar olan Serj Sarkisyan aynı zamanda diaspora ile de sıkı ilişkilere sahip.

Kadın ve çocuk demeden katlettiler
Sarkisyanın emrini verdiği Hocalı Katliamı, Rus askerlerinin desteğiyle 25-26 Şubat 1992’de gerçekleştirildi. 10 bin nüfuslu Hocalı’da olaylar sırasında 1.300 Türk katledildi. Saldırılar sırasında Hocalı’da yaşayan Ahıska Türkleri de evlerinde yakılarak öldürüldü. Kadın, çocuk ve yaşlılar da dahil olmak üzere siviller katledilmiştir. Katliamın ilk gecesinde sekiz aile bütün fertleriyle öldürülmüş, 700’den fazla çocuk anne ya da babasını kaybetmişti. Ermeni saldırılarında binin üzerinde Türk de yaralanmıştı.

Tarih: 21 Şubat 2008, 21:36 - İp: 88.***.**5.3
nedimy
nedimy (üye)
Bursa / Meraklı

burnu boktan çkmazmış.

Tarih: 21 Şubat 2008, 22:06 - İp: 81.***.**0.158
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

O günleri bir kabus gibi hatırkılıyorum..Yapabileceğimiz tek şey bağırmaktı..Bir de fotoğraf serigsi açmaktı..Ama bunların hiç biri ordaki katliamı durduramadı.Bir daha o günleri anmak ve Karabağın halen daha işgal altında tutulduğunu anmak istemiyorum..

Sevgili mechul..Nerden getirdin bunları şimdi aklıma

Unutma ve unutturma..Bugün Hocalı, srebneniza yarın Türkiye..

Tarih: 21 Şubat 2008, 22:32 - İp: 88.***.**6.96
ahmetçiçek
ahmetçiçek (üye)
Kırşehir / Amatör

Bir de nerden (ç)aldığını pardon alıntıladığını yazsan!!

#ahmetçiçek' tarafından 22.02.2008 17:39:21 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 22 Şubat 2008, 17:05 - İp: 85.***.**5.7
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Biraz tarih bilgisi biraz net araştırması yeter. Haaa onu yapamıyorsan günlük gazetelere bak Ahmet Sarkisyan. İstersen ben yardımcı olayım senin ve taşeronluğunu yaptığın zişhniyetin ne olduğunu anlaman için buraya bakman yeterli Sarkisyan Ahmet

Tarih: 22 Şubat 2008, 21:38 - İp: 88.***.**5.3
ahmetçiçek
ahmetçiçek (üye)
Kırşehir / Amatör

İnsan alıntı yaptığı yeri yazar.
yazmıyorsa yapılan iş hırsızlıktır,
o yazıyı yazanın emeğine saygısızlıktır...
İstediğin kadar gürültü patırtı yap bunu örtemezsin..
Bu site fotoğraf çalanlarla mücadelesiyle ünlüdür
fotoğraf çalmakla düz yazı çalmak aynı şeydir.
birinin diğerinden farkı yoktur
Sarkisyan Ahmet'e gelince...
Yok.. yazmıyacağım...
...

Tarih: 23 Şubat 2008, 09:27 - İp: 85.***.**5.7
ahmetçiçek
ahmetçiçek (üye)
Kırşehir / Amatör

Bu arada (ç)aldığın pardon alıntıladığın yer:
Linklkl

Tarih: 23 Şubat 2008, 10:01 - İp: 85.***.**5.7
mete007
mete007 (üye)
Kocaeli / Doğa Fotoğrafçısı

Bir konuda, bana provokatör demiş olan ahmetçiçeğin, bu duyarlılığını gördükçe, değişik yerlerimle gülüyorum..

http://forum.netfotograf.com/serbest_kursu.asp?msg_id=30497

sayfasında, "yürekten destekliyorum" dediği meselenin aslını, ancak eski üyeler bilir..

http://forum.netfotograf.com/serbest_kursu.asp?msg_id=16144

Sayfasında, gerçek yüzünü göstermişti.. Fakat en son cevapdan sonra edit yapıp, yazdıklarını silmiş.. Oysa, orada ne fotoğraf vardı, nede anadolu ajansı vs.. ile ilgili bir link... Kendisine, buradan alenen "yalancı" diyorum.. Orada cevap veren 8-9 kişiyi yalancı yerine koymuş..

http://forum.netfotograf.com/serbest_kursu.asp?msg_id=12007

sayfasındaki yazı, şu:..

"İtham Ediyoruz...
Arkadaşlar bu günkü(9Ağustos)Radikal gazetesinde 'İtham Ediyoruz'başlıklı yedi Aydının imzaya açtığı bir bildiri var. Mutlaka okuyun. İlerde aynı bildiriyi buraya taşıyacağım. Şimdi vaktim yok. "

ahmetçiçiğin, kopyala-yapıştır'a vakti yokmuş... vah vah..

önceki bir konuda, yalancı yerine konulmuş olmam, bundan sonraki konuları keydetmemi gerektirdi.. Konunuzu çarpıtmak istemezdim, Meçhul75.. Fakat bazı bilgileri aktarmazsam, meydan kargalara kalıyor..

Üslubu sert yazılarımı, hakaret olarak lanse edecek kimselerede, "rest" diyorum.. Ben kimseye hakaret etmedim.. Bana söylenmiş kötü sözleri sahibine iade ettim ve Allahın huzurunda hesap vermesini bekliyorum...

Meçhul75, size özrümü kabul edin.. Saygılarımla..

Ek: bir başka yerden alıntı yapmanın hoş görülmesi gerektiği ile ilgili linki eklemek istiyorum..Orada MYC (Yaşar Ağabey) nin yazısında gereken açıklama var.. O çerçevede, bazı kişi ve olayları, Allaha havale ediyorum..

http://forum.netfotograf.com/fotografcilik.asp?msg_id=8287

Meçhul75'in son cevabındaki "buraya" kelimesinin bir link olduğunu, dikkatli bir okuyucu fark edebilir.. Çalınan, gizlenen birşey yok..

#mete007' tarafından 23.02.2008 15:42:12 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 23 Şubat 2008, 10:07 - İp: 85.***.**3.86
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Sarkisyan Ahmet senin yaptığın zeytin yağı gibi su yüzüne çıkmaya çalışmaktır.

Sarkisyan Ahmet senin yaptığın hani taşeronluğunu yapmaya çalıştığın zihniyetin rezilliklerle dolu arşivini açmaya cesaret edememekle aynıdır.

Sarkisyan Ahmet Mete007 bak ne demiş!..Meçhul75'in son cevabındaki "buraya" kelimesinin bir link olduğunu, dikkatli bir okuyucu fark edebilir.. Çalınan, gizlenen birşey yok..

Sarkisyan Ahmet sen ve senin zihniyetindekiler benim yazmış olduğum cevaptaki ''buraya'' linki açmaya cesaret edemedikleri için çamur atmaya kalkarlar ve gerçek yüzlerini ortaya çıkarırlar.

Sarkisyan Ahmet senin açmaya cesaret edemeyip ancak çamur atmaya kalktığın '' buraya'' linkinde senin taşeronluğunu yaptığın zihniyetin yüz karası olan katliamlarının belgeleri var.

Sarkisyan Ahmet sen ve taşeronluğunu yaptığın zihniyet kendi tarihinizle bile yüzleşemiycek kadar korkasınız!..

Sarkisyan Ahmet şunu unutma!..
TARİHİNİ BİLMEYENİN TARİHİNİ BAŞKALARI YAZAR!..

Mete007 sarkisyan ahmetin en iyi yaptığı iştir çamur atmak ama ve lakin atmaya çalıştığı çamurun içinde batıyor.

#mechul75' tarafından 23.02.2008 20:25:24 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 23 Şubat 2008, 20:17 - İp: 88.***.**5.3
ahmetçiçek
ahmetçiçek (üye)
Kırşehir / Amatör

Yiğitlerim aslanlarım dayanışma içindeler.
Yukarda buraya yazdığın yere yapışman seni kurtarmaz.
Ben kopyala yapıştır şeklinde çaldığın yeri soruyorum.
Hocalı katliamına ilişkin ben sana onlarca link vereyim.

Yapacağın tek şey özür dilemektir.
Benden değil..
O yazıya emek verenden..

Tarih: 24 Şubat 2008, 07:50 - İp: 81.***.**2.100
mete007
mete007 (üye)
Kocaeli / Doğa Fotoğrafçısı

Kudurmuş şekilde etrafa saldıran kimsenin aklındaki şey şu:..

Kendisiyle hemfikir olmayanı sindirmek..

Bu sitede her görüşten fotoğraf sever bir arada... @ahmetçiçek başlığıyla yeni konu açtım.. Birileri, bir süre görmezden gelecek.. Ancak katılımını beklediğim kimselere yönelik yazacağım çok şey var..

Özürden bahseden kimseye, şu linkdeki "ahlaksız" sözünü hatırlatmak ve kimin özür dilemesi gerektiğini sormak gerekir..

http://forum.netfotograf.com/fotografcilik.asp?msg_id=28874

Kötü söz sahibine aittir..

Tarih: 24 Şubat 2008, 10:40 - İp: 85.***.**6.104
  • 1