Fotoğrafçılık Forumları
Izle de Buna Agla...
O hic tatmadiginizi ya da tadamadiginizi dusundugunuz askin, meyve(lerine)sine aglayin.
TIKLAYIN
ALLAHIMMM YAAAA
Yaa hocam ne yaptın sen....mahvoldum....dayanılacak gibi değil o görüntüler....bir de gece gece izledik....nasıl uyuyacaz şimdi....
Sonuna kadar izlenecek gibi değil bence..
3-5 SANİYEDEN FAZLA İZLİYEMEDİM.ÇOK ÜRKÜTÜCÜ TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU.
demoon ben izledim ve cok üzüldüm
konuyu biraz açıklayıcı yaz bazı insanlar ağlamaktan öteye pisikolojileri bozulabilir ben ilk anda daha farklı birşeyler ummuştum.
lütfen konuyu açıklayarak devam ettiriniz
şiddetle karşı olduğum bir konu..bunu yapabilmek kimsenin harci olmamalı..bir hayata son vermek bukadar basit olmamalı yaa..doğurmayacaksan dunyada bin türlü korunma yöntemi var.seç birini ona göre takıl..tobe yarabbim yaa
bu tür görüntüler sahiden insan pskolojisini alt üst ediyor..bende öne cıkan ise şiddetli kızgınlık
paylaştığın için sağol demoon..
insaf yaaaa......
tek bir şey söyleyeceğim ben bu vebal ödenmez çok üzüldüm
kahroldum.böyle önemli bir konuyu bizlere hatırlattığın için sağol demoon
bu konularda çok hassassın biliyorum.ne çok istersn bi yavrun olsn.bu resmen cinayet.o minicik savunmasz ve daha su gibi bi yavru ya.ona dokunmayı hangi anne hangi bba istemezki minicik yumuk avuçlarından öpmeyi ayaklarının altını yanağına sürmeyi.bu kadar ruhsuz ve cani insanların olması iğrençlik.ahh bi kızım olsa bi yavrum olsa onu pamuklara sarar ve bu iğrenç insanların gerçeğinden uzak tertemiz sevgi dolu bi hayat sunardım.
İlgili olabilecek konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Canon 5d Bilgisayar Baglanti Sorunu
13 Mar. 2008, 22:33 ozgurtoker
2266114 Mar. 2008, 11:25