omerk
omerk (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

İstanbuluşma ( Boğazda Buluşalım)

Merhaba sevgili fotoğraf dostları,
Üçüncüsünü gerçekleştireceğimiz boğazda kahvaltılı toplantımıza tüm fotoğraf dostlarını bekliyoruz.

Yeni dostluklar ve bilgi paylaşımı için sizleri çengelköyde çınaraltının yanındaki ERBAP'ın terasına bekliyoruz.( Fotoğraf makinalarınızı yanınıza almayı unutmayın !)

Organizasyon için Akın Çoban ( tilki) ve Ömer Kılıç (omerk) ile irtibata geçebilirsiniz.
[email protected]


Buluşma Noktası : İstanbul, Çengelköy ERBAP (çınaraltı yanı)

Buluşma Saati ve Günü : 11:00 27 Ağustos 2006 Pazar

Katılım Payı : Bruncha katılanlar için kişi başı 17.50 YTL

Tüm fotoğraf dostlarını buluşmamıza bekliyoruz.....

Tarih: 25 Ağustos 2006, 14:50 - İp: 81.***.**9.65
myspor
myspor (üye)
İstanbul / Amatör


Netfotograf'ın değerli üyelerinin bu teklifine bende davetsiz sürpriz konuk olarak katılmış bulunmaktayım.
Ortam güzeldi. Yer mekan bizim Çemgelköy olunca daha da güzel. Yüce Allah'ın yarattığı güzelliklerle dolu İstanbul boğazının bu güzel kıyısında denize karşı manzaralı ortamda Erbab pastanesinin teras katı da ayrıca güzeldi. Her ne kadar bazı arkadaşlar ilerleyen saatlerde serinliklerin arasından sızan güneşten yakınsalarda. İlk defa katıldığım bu bu fotoğraf severleri ailesi topluluğunda tanıştığımız arkadaşları abileri ablaları hepsini birbirinden değerli neşeli cana yakın buldum.
Hayatta yaşanılan ilk anlar daima güzellik doludur. Ve o anı herkes görmek sık sık yaşamak ister. Böylesi yaşanılan güzel etkinlikler insanın ömrünü uzatır ve stresten uzak tutar. Bir kaç gün veya hafta bu hatıralar ile morallerimiz pozitif kalır belki. Buluşma ve muhabbetlerimizden aklımda kalanlar. Başta tabiki Organizasyon şefi Ömer bey aynı zamanda belli oluyor işinde tam uzman ama çok cana yakın ve matrak bir kafa dengi insan. Teşekürler Ömer bey (abi)
Özellikle F.Fayzin amca ve değerli eşi hanımefendiler. Doğrusu beni kendilerine mest ettiler. F.Fayzin amcanın fotoğraf bilgisi ve aşkına hayran kaldım. Yine kıymetli eşleri ile gelen Serdar (sersoy) ve Ercan .c muhabbete neşe katanlar arasındaydılar. Yine Chanin, c.sertbas, tilki,Berin25, serdarz3 ve ayg bu arkadaşlarımızın muhabbetlerine ve şirinliğine zaten doyum olmadı.
İlerde inşallah değişik yöre ve mekanlarda bu geleneği
alışkanlığı sürdürebilmek ve katılabilmek dileği ile tüm arkadaşların sıcak samimiyetlik ve yakınlıklarından dolayı eyrı ayrı teşekkür ediyorm. Sevgiyle ve saygıyla.
Not: Terzi kendi söküğnü dikemezmiş misali; benim fotoğraf makinemden güzel fotoğraflar çıkmadı. Sebebi ben makinemde acemi olduğum için arkadaşlar ayarları kurcaladılar biraz öğrenmek öğretmek adına ama ayarlar tamamen bozulmuş.. Bir kaç fotoğraf dışında fotoğrafla çok bulanık çıkmış. Ben gene eski ayarlarımdan devam edeceğim heralde işi tam öğrenene kadar.


 

Tarih: 27 Ağustos 2006, 19:27 - İp: 81.***.**1.94
adem yener
adem yener (üye)
İstanbul / Amatör

ya mehmet abi ben neredeyim yaa
bu arada organizasyon için ömer beye çok teşekkürederim ayrıca bana bilgi vermekten kaçınmıyan herkese çok teşekkürederim çok güzel bir gün geçirdim sizlerle tanışmmak benim için en güzel gündü birdahaki istanbul buluşmasında görüşmek dileğiyle

 

Tarih: 28 Ağustos 2006, 12:56 - İp: 88.***.**9.20
cihanin
cihanin (üye)
İstanbul / Amatör

Adem sen o ara çantayı bana emanet edip kaybolmuştun.
Güzel bir gündü buluşmayı ayarlayanlara ayrıca teşekkürler. Ömer abi bir dahaki buluşmaya da haberdar edersen yine gelirim. Bir sonraki buluşmada görüşürüz.

 

Tarih: 29 Ağustos 2006, 00:21 - İp: 85.***.**1.163
engin 13
engin 13 (üye)
İzmir / Amatör

tüh be yaw şimdi haberim oldu, yani gelirdim... bu kahvaltı kaçar mıydı?
tüm dostlara benden selam...

 

Tarih: 29 Ağustos 2006, 09:17 - İp: 85.***.**0.218