Fotoğrafçılık Forumları
İftara Ne Yesek?
İftarda ne yiyeceğine karar veremeyenlerin topiği...
#tatarbey' tarafından 03.09.2008 16:37:58 tarihinde düzenlendi.
işte ondan dedim ben de üzülsem mi üzülmesem mi diye
marifettir tabii sultan.. geçen dolaba yerleştirirken bir tanesi elimde kırıldı. boşa gitmesin dedim ama ı-ıh nafile.. boşa gitti...
cinas ordaki bekar kelimesi bekar evinin kısaltılmısı olarak anlam aktarması olmuştur. Elbetteki yalnızlık geniş bir kavram. Benimkisi eşlik etmesini istediginiz insanların olmayısıyla ilgiliydi..
Ama dilinizi papuc gibi olmus.. Ben yokkken..
ben araya girmeyeceğim..ankara topiğini okursan göreceksin..bilemiyorum derdimi ne kadar anlatabildim..
#sabanersan' tarafından 22.08.2009 20:34:56 tarihinde düzenlendi.
#sabanersan' tarafından 22.08.2009 20:41:23 tarihinde düzenlendi.
estafurullah şaban abi...
"en azından" demek istiyorum yine kont, içinde lüzumundan fazla kanaat ediş olsa da... dediğin halde de en azından dert tekdir; özlem.. geride kalan kısmı için çok şey söylenebilir ama film izliyorum
papuça gelince, "maşallah" deyiver. çok sıkıp can acıtıyordu, bir iki numara büyütüverdik gali
sahurda da yumurta mı var?
sahurda da yumurta mı var?
---------------------------------
Kesin vardır. Bizde vardı mesela.
Yumurta insanlar için verilen en büyük nimet. Neleri yapılmaz ki.
Omlet, yanına bilumum şeyler konularak yapılan en güzeli. Peynirli, sucuklu, pastırmalı, bu çoğaltılabilinir elbette.
Patatesli yumurta mesela güzel olur. Patatesler kızartılır. Üstüne çırpılmış yumurta dökülür. Altını üstünü nar gibi kızart. Al sana güzel bir yemek.
Başka neler yapılır yumurtadan. Haşlanıp yenilir.
Yumurtalı ekmek güzel olur. Çırpılmış yumurtaya azıcık süt konur. Bayat ekmekler bu karışıma batırılarak yağda kızartılır.
Neyse şimdilik bu yumurta muhabbeti yeter. Aklıma başka yumurtalı bir şey gelmiyor gecenin bu saatinde.
kuzuu nasıl unutursun bizim evin bir numaralı special yemeğini...
tabiiikiii
YOĞURTLU YUMURTAA
daçkim, yoğurt mu yumurtanın yanında, yumurta mı yoğurdun yanında?
ben mesela yemeğin yanında yoğurt yemem, yoğurdun yanıda yemek yerim
yok ikisi birbirinin içinde..
yoğurtla yumurtayı çırpıyosun.. 2 yumurtaya 2 kaşık yoğurt olabilir mesela..
çok lezzetli oluyo.
Yoğurtla yumurta
Pişirme filan yok mu öyle mi yiyorsun kuzu.
Ben bu special yemeği valla anlamadım.