pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Hyundai Matrix

Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.

Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.

En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.

#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.

#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 12 Ağustos 2008, 08:37 - İp: 88.***.**6.26
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

yok ato öyle değil..
adam ankaranın sayılı zenginlerinden... burdan ismini yada firmasının ismini söylesem şak diye bilinir... meşhur bir marka yani..
ayrıca o iri abilerden onun yanında bolca var..
ama hepsi beni tanır sever sayar o ayrı.. yani kas kuvvetinin zararı olur faydası olmaz bana...
bu sözde adamın ticaretten anladığı bu.. borçlarını ödememek... şu anda hiç kimseye ödeme yapmayınca çok karlı bir iş yapıyorum diye geziniyor..

hukuki yol dışında tek yapılacak şey ziyaretine gidip, kırıkkaleyi masaya koymak olur..
o noktadan dönüşüde pek mümkün değil..
sonra "kurtlar vadisi tahsilat" diye bi dizi yaparım beni izlersiniz..

Tarih: 31 Ekim 2008, 13:52 - İp: 88.***.**5.3
tatarbey
tatarbey (üye)
Ankara / Meraklı

ben alırım senin paranı...

özele gel.

Tarih: 31 Ekim 2008, 13:54 - İp: 212.***.**8.38
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

şimdi rokocum faturaya dayalı ilamsız icra takibi yaparsın. burdaki masrafın faiziyle birlikte hesaplanan alacağının binde 5 i oranında harç artı (+ yani) 30 milyon gibi bir masraf olur. baştan avukatada bi üç beş milyar atarsın. ödeme emri borçluya tebliğ edildikten sonra 7 gün içinde itiraz etmezse hacize gidebilirsin, itiraz ederse hukuk mahkemesinde itirazın iptali davası açarsın.Dava açmak için de alacağının binde 54 ünün 4 te birini peşin harç olarak ödersin.Kalanını dava sonunda ödersin.avukata bi üç beş milyar atarsın.

Avukat ara sıra para ister senden. Kirası falan gelir ya da gezeceği tutar o da insandır. O zamanlarda üzmeyeceksin adamı. Bir milyar iki milyar ne varsa göndereceksin ama hesabını da tutmayacaksın. O kısmı önemli değil kağıt kalem harcama.

faturaları karşı tarafa tebliğ ettin mi? altına fatura aslını aldım falan diye bir imza attırıyormusun. ikincisi senin ticari defter ve kayıtlarının muntazam olması lazım. Defterlerinin noterden kapanış tasdiki var mı?

Tarih: 31 Ekim 2008, 13:58 - İp: 85.***.**3.97
atakan
atakan (Objektif)
Bursa / Amatör

kırıkkaleyle olmaz o iş
madem iri abi çok
sen iyisimi adama telefonda hediyemiz olsun ben zaten her yıl bu kadar miktarı sizin gibi ihtiyaç sahiplerine dağıtıyorum de, belki varsa bi kenarda gururu zoruna gider

bak roko alcakmış sen özele git, özelde fark ücreti almıyorlar yani nakit olarak
onlar sonrasında devletten sömürüyor biz vergi olarak ödüyoruz o farkları hissetmeden....

Tarih: 31 Ekim 2008, 13:59 - İp: 81.***.**3.185
atakan
atakan (Objektif)
Bursa / Amatör

avukata arada bir üç beş milyar atacakmışsın roko
yalnız bak arada bir diyor,

onlar doyduklarını anlamazlar sen günde iki kereden fazla verme, birde pişmiş olsun ki öyle herkesin verdiğini almasınlar

töbe töbeee neler yazdım ben yahu
abukatlar beni aforoozz etçekler siteden...

neyse siz üstünüze alınmayın ben zaten böyle günde birkaç kez yemlenen abukatlara yazdım dı....

Tarih: 31 Ekim 2008, 14:02 - İp: 81.***.**3.185
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

Roko bana bi kartvizit tasarımı lazım. Modern bi tarz. Nasıl yaparız o işi. Birşeyler yaparsın artık o kadar senelik kankayız.Gönderiyimmi bilgileri.

Tarih: 31 Ekim 2008, 14:03 - İp: 85.***.**3.97
atakan
atakan (Objektif)
Bursa / Amatör

Tarih: 31 Ekim 2008, 14:05 - İp: 81.***.**3.185
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

saolun yaa.. yani valla hakkaten ha...
böyle bi grupçak acayip moral destek verdiniz.. alkış numayiş harikasınız yani..

nası adamlarsınız siz yaa..
biz içler acısı bir ahvalimizi paylaştık..
birinin ağzı sulandı.. özele gel diyo..

öbürünü hiç tarif etmeyecem.. tek kelime.. akbaba

biride bağışla gitsin diyo....

yani varya ne diyim.. şu foruma girdiğim günden beri hiç bu kadar olumlu yorum almamıştım fotoğraflarıma...
bir alkışta beni daha yere çakılmadan havada düdüklemeye çalışan dostlarıma gelsin..

Tarih: 31 Ekim 2008, 14:06 - İp: 88.***.**5.3
last hope
last hope (Objektif)
Amasya / Meraklı

düşenin dostu olmazmış derlerdi de inanmazdım hacı

Tarih: 31 Ekim 2008, 14:08 - İp: 81.***.**7.150
atakan
atakan (Objektif)
Bursa / Amatör

Tarih: 31 Ekim 2008, 14:13 - İp: 81.***.**3.185