Fotoğrafçılık Forumları
Hyundai Matrix
Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.
Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.
En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.
#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.
Yok be yav. okyanus cıbıl aukatmış. Bizde gözümüzde büyüttük. Avrupa yakasında oturuyo emme güccücük korsası varmış. TAbi günahı boynuna. Vardır onda bi bmw (Bİ -Em -Dabılyu) 730 falan emme izini bulamadım.
Roko demek matriksi çok beğendin. SEvindim beğenmene. İnşallah bir gün seninde olur. Dediğin gibi sikenikten sonra mercedes gibi gelmiştir.
Şaban abi aman araya girip çifte yeme.
atın ölümü kısrakların çiftesinden olsun....
Auto Show furaında matrix 4x4 vardı tühhh be dedim Pazaremmi boşuna aldı o arabayı...
yuh bir de 4x4 mü yapmışlar matrixe bari böyle itekleyelim belki gider elimizde kalan ürettiğimiz kasalar diye düşünmüşlerdir
ilerde aynı kasanın hibridi felan da çıkar hadi bir de böyle deneyelim stokları tüketmeyi diyebilirler
Ayarcanlı hibride gerek yok. Zati senin arabanın yarası gıda yakıyo.
Logg eminmisin 4 kere 4 olduuğuna.
öhöm şehir içi 20 ykr yakıyor. bakımı da yeni yapıldı ki uzun yol yapsam 15 yakcak heralde. demek ki hyundai'nin 10 ykr yakması gerek yoksa daha mı fazla?
bizim oğlan nerde görülmüş benzinli arabanın şehir içinde 200 lira yaktığı. 300 den gram az yaksın amtriksi veririm sana. benim arabanın şehir dışı 4.5 litre mazot. şihir içide sanırım 5.5 olmalı.
tamam gel ölçelim istersen, alırım ama anahtarını
300bin lpgcilerin yalanı geçicen onları pazaremmi yapcan adam gibi bakımlarını öyle eşşeğe biner gibi kullanmıycan bak nası 200 yakıyomuş
BEnim ileri teknoloji ürünü kiam bile şehir dışı 200 yakıyodu. SEnin cingen malı daçyamı 150 yakcek.
http://www.serfinaz.com/play/Komik/Tehlikeli_Refleks
İlgili olabilecek konular
-
-
Hyundai Dc-8367 Aldım Sizce Nasıl
13 Şub. 2009, 13:37 sametkeskin
1183714 Şub. 2009, 00:26
cinascinas