Fotoğrafçılık Forumları
Hyundai Matrix
Evet topiğin adını Hyundai Matrix İlk izlenimlerim olarak değiştirdim. Topikte Matrix ile ilgili herşeye ulaşabileceksiniz.Şİmdiye kadar en çok beğendiğim ve beğenmediğim özelliklerini yazayım şimdilik.
Ençok beğendiğim tarafları:
1-Motor :Olağanüstü bir performansı var. İlk hızlanmada yavaş kalsada özellikle 4. vitesle yapılan sollamalarda müthiş bir ivmelenmesi var.
2-Donanım fiyat performansı açısından çok iyi. Araba full bu fiyata çok iyi.
3-Yana yatma olsada araç 1380 kg lik ağırlığı nedeni ile savrulmuyor. 90 km ile girdiğim mucırlı virajda savrulmaması sanırım bunun sayesinde.
En beğenmediğim tarafları:
1-Yol yalıtımı sıfır. Evet tek kelime ile sıfır. HEle mucırlı yolda sanki taşlar tenekeye çarpıyor. BÖyle bir arabada olmaması gerekir. Eski reno toroslardan bile çok ses geliyor. TEk kelime ile berbat.
Ancak ilginçtir motor sesi almıyor.
2-PEdalların üstünde bir cep yapılmış. Bu cep son derece rahatsız edici. Bacak kemiği deyiyor bazen buraya. Çarpışma anında büyük tehlike.
3-El firenini indirmek için eğilmeniz gerekiyor. Buda ergonomik büyük bir hata. Çokta komik bence.
4-Bu kadar yüksek bir arabada benim kafamın girişte sütüna çarpması olacak iş değil. Oturduğumda kafam nerede ise tavana değiyor. Ancak arka koltuk alanı ve yüksekliği çok iyi.
#pazarbey' tarafından 28.10.2008 15:05:59 tarihinde düzenlendi.
#pazarbey' tarafından 13.10.2009 20:53:35 tarihinde düzenlendi.
En son ben topladım bunları atakan. Rekorları o zaten. Bide 10 yıl önce toplandılardı. Bende sabote etmiştim o toplantılarını.
Bugün birisi daha mitriks aldı burda. Yer gök matriks olcek yakında.
dimek matrik üssü kurceniz kötayyaya
neyse türkiye ye gelen tüm matriksler sizin memlekete satılsın da bizim göz zevkimiz bozulmasın bari sokakta görmeyelim böyle tipsiz arabaları
angaralılar gelmeyecek bak görürsün pazar emmi dediydi dersin
bunlardan bişey olmaz
lan oğlum ben nası gelem delimisiniz..
hadi geldim diyelim geri nası dönem..
hanginiz beni alırsınız bu yaştan sonra..
pazarbey yeni focus STW yi görmen lazım ya..
senin araba MCV diyemi geçiyo ruhsatta..
yoksa kamyonet diyemi..
yoksa o haneye direk "eciş bücüş olduğu için herşeyden muaftır, sahibine anlayış gösterin üstüne varmayın" mı yazıyor..
pazarbey bendemi matruşka alsam napsam ya..
arkadan itişli araba bulamadım ona bozuğum bide..
Delimisin sen arakadan itişli araba alcek. Kaldımı arkaadan itişli araba. Matriks çikin ama o kadarda çikin değil. Fena sayılmaz aslında.
Yeni astra sw görüm. Bence tüm sv arabalar güzel. Heçbekleri sevmem. Ama steşsinleri severim. Bunu almasan Astra steyşin alcektim. Fiyatıda iyi 36 bin. sedanlar 34 bin. dizel tabi. hemde 3.9 yakıyo.
araba mcv. komyan olarak geçmiyo.
bursadada pekçok matiris gördüm. sizde daha çok. ama buralarda bayağı bi yaygınlaştı.
Ayrıca haklısın bu ankaralılar gelmez. İmkanı yok. Sadece eraycanlı gelir bak. Dediydi dersiniz.
belli sen hiç opel şeyi yememişsin..
kazığı...
ben yedim ordan biliyom.. opelmi... piyangodan 5 yıllık bakım garantisi ve kaskosuyla çıkıyosa binerim..
hem bide sıfır mı alcem sanıyon sen..
yidin iyice kafayı..
ben abukatmıyım..
nerden buluyum o kadar parayı.. sıfır araba alcek..
bankamı soyuyoruz insan mı soyuyoruz..
ben gariban bi esnafım..
zavallıyım ben..
yazık bana..
fitre ve zekat işini napıyonuz siz bu sene..
yeni kasa focus ağır geliyo hep eski kasalara bakıyom hesap et galii.. okadar yolsuzum..
Yazık valla. Gözlerim yaşardı. YAzık ya. Yeni kasa focus alcek parası bile yokmuş. Vay garibim esnafım.
Fitre ve zekatı erken deseydin keşke. Verdik bile.
eski kasalardan temiz bulursam 2005-2006 başı
bende alabilirim roko
ama sw değil heşbek
sen ticaret erbabı olduğundan sana sw gerek ben ise garip bir grafiker olaraktan heşbek almayı planlıyorum... benim alette heşbek zati.
var zaten bi tane heşbek focus bizde, bende poloyu verem de 2 tane olsun mu diyorum, bi yanımdan da diyorum ki ne gerek durduk yerde 5-6 bin borçlancen
ama borç yiğidin kamçısıdır diyorlarya ondan kamçısız kaldık o yüzden epeydir bişey yapmeyoz birikim mirikim hak getire.. o yüzden bi kamçı lazım...
sen bursaya araba bakcem de yingeyi
birlikte giderdik ama sanayide kadın kısmının işi ne de
atla gel...
heşbek mi. heşbek alınırmı hiç.
bursayı bilmiyorumda..
istanbul ve antalya otopazarlarını biliyom..
ikinci el fiyatlar ankarada en az 1-1,5 milyar daha fazla
ne iştir çözemedim..
adam antalya plakalı arabayı antalyada 17 ye satamazken ankarada 18 e satıyor..
bursadanda alırım sorun değilde.. hatta hanımıda getiririm.. onu bi yere bıkarık biz gezmeye giderdik.. tüh ramazan işte.. oruç aaazla öyle gezilmezde.. neyse
internetten bakıyım diyorum internette nedense insanlar tuşları fazla fazla vurmuşlar gibime geliyo.. 2005 i pazarda 17 ye falan görürken internette 19 dan aşşağı 2005 yok..
allahın pazarbeyi.. sen fitreyi zekatı tekrar vermenin yasak olduunu mu sanıyon.. içinden geldiyse tutma cebini.. akrep mi var..
ha bu arada bide sen zekatın ne olduğunu biliyon deemii..
1/40 olayı.... ama bu normal insanlar için..
seninkinde daha fazladır.. en az 14/40 falandır...
kolay çıkmaz o..
onçin sen elini korkak alıştırma..
ver
rahat rahat ver..
çıkınca ben sana sinyal sesiyle uyarı yaparım..
1/40 mı.
bana 1/10 dedilerdi. gitti paracıklarım. Önümdeki 5- 10 senenin kontenjanını bile doldurmuuşum. Mahsup ederim artık. Tüh ya.
İlgili olabilecek konular
-
-
Hyundai Dc-8367 Aldım Sizce Nasıl
13 Şub. 2009, 13:37 sametkeskin
1184414 Şub. 2009, 00:26
cinascinas